طرز تهیه آش عاشوره؛ نذری محلی محرم در ترکیه عاشوره نوعی آش است که باید مواد اولیه آن از 12 ماده غذایی از قبیل بلغور گندم، نخود، عدس، لوبیا، کشمش، قیسی، بادام، فندق و انواع ادویه تشکیل شود، که معمولا علویان آن مواد را به صورت نذری هدیه می کنند.
دست اندازهای جاده لاغری بخش زیادی از چاقی که در جامعه شاهد آن هستیم، به دلیل عادات بد غذایی است. غذاهای چرب، میان‌وعده‌های پر کالری، شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های چاق‌کننده و عجله کردن در خوردن غذا از عوامل اصلی گسترش چاقی در جامع . . .
فعالیت 2000 اکیپ سیار بهداشتی در ایام محرم رییس اداره بهداشت مواد غذایی و اماکن عمومی وزارت بهداشت از تشدید نظارت‌های بهداشتی بر مساجد، تکایا و اماکن طبخ و توزیع نذورات در ایام محرم خبر داد.
90 درصد از انارهای بهشهر ارگانیک است مدیر جهادکشاورزی بهشهر گفت: بیش از 90 درصد از انارهای تولیدی شهرستان بهشهر به صورت ارگانیک می‌باشد.
تولید کیوی طلایی و قرمز در چالوس برای نخستین بار در کشور رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: برای نخستین بار در کشور، کیوی طلایی و قرمز در استان مازندران و در شهرستان چالوس تولید شد.
اطلاعیه سازمان حفاظت محیط زیست؛ هیئت‌های عزاداری برای توزیع نذری از ظروف تجزیه پذیر با پایه گیاهی استفاده کنند سازمان حفاظت محیط زیست در اطلاعیه ای از هیئت‌های عزاداری خواست با توجه به اینکه ظروف یکبار مصرف پلاستیکی خسارات جبران ناپذیری به محیط زندگی شهروندان وارد می کند، برای توزیع نذری از ظروف یکبار مصرف تجز . . .
صفحه 1050 از 1756  اول  قبلی   1045    1046    1047    1048    1049    1050    1051    1052    1053    1054    1055   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک راه‌حل ادویه‌ای برای کنترل دیابت پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که دارچین نه ...

  آلوده ترین بخش یخچال را بشناسید محمدرضا کمالی، کارشناس مبارزه با بیماریها معاونت ب...

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رابطه مستقیم ابتلا به کرونا و کمبود ویتامین D پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند بین کمبود ویتامین D و احتمال آلودگی به کروناویروس ارتباط وجود دارد.
پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب پایگاه خبری لقمه: مدیر مؤسسه آب دانشگاه تهران با هشدار درباره تداوم خشکسالی و اثرات تغییر اقلیم گفت: ایران کشوری خشک و نیمه‌خشک است، اما سال‌های اخیر دسترسی آسان به آب، تصور باطل پرآبی ایجاد کرده؛ توهمی که با صرفه‌جویی و تغییر سبک زندگی باید از آن عبور کنیم.
11 دلیل رایج دل‌درد دل‌درد و دل‌پیچه از آن دست مشکلاتی هستند که زندگی را برای هر انسانی تیره‌وتار می‌کند. برای برطرف‌کردن و درمان این مشکل در گام اول باید دلیل اصلی آن مشخص شود.
روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان پایگاه خبری لقمه: بررسی‌های پژوهشگران نشان می‌دهد انتشار گاز متان بیش از پیش سرعت گرفته و باعث افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای و سرعت گرفتن تغییر اقلیم می‌شود.