فواید خوردن ماهی در دوران بارداری برای کودک یک کارشناس تغذیه، برای پیشگیری از حالت تهوع در دروان بارداری، مصرف موز، اسفناج و عدس را به زنان باردار توصیه کرد.
فیبر موجود در میوه‌ها مانع از ابتلا به سرطان روده بزرگ می‌شود کارشناس مسئول تغذیه گروه سلامت خانواده معاونت بهداشتی استان هرمزگان گفت: میوه‌ها و سبزی‌ها به علت داشتن ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان‌ها و فیبرها نقش مهمی در پیشگیری و درمان انواع سرطان‌ها، بیم . . .
10 روش برای کاهش کلسترول خون از نظر دکتر کرمانی متخصصان حوزه‌ی سلامت معتقدند که با مصرف مواد غذایی مناسب، ورزش و مراقبت از سلامت خود می‌توان خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی را تا 80 درصد کاهش داد.
نوشیدن روزانه چای سبز عمر را طولانی می کند چای سبز در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و انواع سرطان ها نقش به سزایی داشته است.
با حضور معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه عکس سفره‌‎های حسینی در فرهنگسرای نیاوران افتتاح می‌شود عکس‌های منتخب چهارمین و پنجمین دوره مسابقات عکاسی از سفره‌های حسینی، به همراه آثاری از یدالله عبدی، محمدمهدی رحیمیان و محمدصالح حجت الاسلامی پنج شنبه 16 آبان ماه در فرهنگسرای نیاوران به روی دیوار می‌ر . . .
دمنوش های گیاهی که تا امروز نمی شناختید همه ما دلایل متعدد و قابل قبولی برای لذت بردن از یك فنجان چای داغ داریم به ویژه آنكه بخواهیم لذت نوشیدن یك فنجان چای را در روزهای سرد و بارانی پاییز توصیف كنیم.
روغن مناسب برای پخت‌ و‌ پز کدام است؟ امروزه انواع و اقسام روغن‌ها در دسترس است و به همین دلیل انبوهی از اطلاعات گیج کننده پیرامون آنها وجود دارد، اما خوشبختانه این نکات ذکر شده شما را در انتخاب یک روغن مناسب که مصرف آن در طولانی مدت برا . . .
صفحه 1045 از 1743  اول  قبلی   1040    1041    1042    1043    1044    1045    1046    1047    1048    1049    1050   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک خوراکی مفید برای افراد چاق محققان دانشگاه ایلی نویز در مطالعات اخیر خود پی بر...

  مغز با صبحانه بیدار می‌شود همواره شنیده‌ایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم‌...

  یک نکته تغذیه‌ای دخترانه برای سلامت جنسی پژوهش های محققان انگلیسی نشان می دهد دخترانی که در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.
این هندی‌های عجیب‌خور! پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگ‌های عجیب و متفاوت است، اما این‌بار نگاهی داریم به غذاهای آن‌ها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
با مصرف نان چاق می شویم یا نه؟ متخصصان سلامت تاکید کردند که مصرف نان موجب اضافه وزن نمی‌شود.