تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
ماهی منجمد بهتر است یا ماهی تازه؟ ماهی‌هایی که از دریای جنوب می‌آیند، طبق قوانین کشور ما باید حتماً فریز شده باشند مگر این که حمل‌ونقل آن‌ها با سیستم هوایی انجام شود.
مرگ دو میلیون ماهی در کرمانشاه ماجرای تلف شدن دو میلیون قطعه ماهی در ریجاب را در این گزارش بخوانید.
رستورانی با ۲ صندلی رستورانی در ایتالیا فقط یک میز و ۲صندلی دارد. زوج‌هایی که می‌خواهند فضایی آرام و ساکت داشته باشند میز این رستوران را رزرو می‌کنند.
فست‌فودهای ناسالم در جشنواره غذای سالم «غذای سالم» نام جشنواره‌ای است كه شما را ترغیب می‌كند تا برای چشیدن و خریدن وعده‌های غذای سالم و طبیعی رهسپار مكانی به نام سالن حجاب در خیابان فاطمی شوید. اما از همان بدو ورود، اسیر بوی همبرگر و كباب . . .
تاثیر مخرب فیسبوک بر اشتها! متخصصان علوم پزشکی آمریکا معتقدند که تماشای عکس‌ها و تصاویر مواد خوراکی گوناگون در سایت‌های اجتماعی مانند فیسبوک و «پین‌ترست» می‌تواند بر اشتها تاثیر مخرب داشته باشد.
کدام آبمیوه باعث کاهش وزن می شود مصرف میوه و سبزی برای حفظ سلامت بسیار مفید است زیرا عملکرد مناسب اعضای کلی بدن را حفظ می کند. سبزی و میوه را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد اما آب میوه خاصیت بیشتری دارد.
صفحه 1074 از 1756  اول  قبلی   1069    1070    1071    1072    1073    1074    1075    1076    1077    1078    1079   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟ گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افر...

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

  هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه عضو ارشد تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه درباره روند تهیه این پرونده، چالش‌ها و حاشیه‌های آن و محدوده‌ای که با رأی کمیته میراث جهانی یونسکو در فهرست میراث جهانی ثبت شد، شفاف‌سازی کرد.
مهندس کامپیوتر غاز چران پایگاه خبری لقمه: «حمید یزدانی» جوان آذربایجانی ای است که بعد از پایان تحصیلات دانشگاهی به سراغ پرورش غاز رفته و حالا جوجه غازهایش را از بناب به عراق صادر می کند.
آب ریختن به دریاچه ارومیه خیانت است این بخشی از یک مصاحبه مفصل درباره بحران آب است. با ایشان درباره مدیریت بحران آب صحبت کردیم درحالی که ایشان بیشتر معتقد بود این بحران مدیریت آب است نه مدیریت بحران آب.
آبلیموهای بی‌نام و نشان و قیمت‌های بی‌سر و سامان علی‌رغم تاکید سازمان غذا و دارو و انجمن صنفی صنعت آبلیمو مبنی بر پاک‌سازی بازار از آبلیموهای غیر استاندارد و تعیین قیمت مصوب، هنوز آبلیمو‌های بی‌نام و نشان زیادی در بازار به چشم می‌خورند.