آزادی رستوران‌‌ها از نظارت بر قیمت‌ها


افزایش پی‌درپی قیمت‌ها موجب شده رستوران‌ها و مراکز عرضه انواع غذا در تعیین نرخ خدمات خود کاملا آزاد باشند و در این رابطه هیچ نظارتی بر آنها وجود ندارد.

به گزارش لقمه، در یک سال اخیر تابلوی قیمت‌ها در رستوران‌ها و مراکز عرضه غذا مدام تغییر کرده است به‌گونه‌ای که در حال حاضر ملاک و شاخص معینی بر نرخ خدماتی که این مراکز به مشتریان اعلام می‌کنند وجود ندارد. اگرچه نرخ‌گذاری یکسان بر واحدهای عرضه‌کننده مستقیم غذا به‌دلیل کیفیت مواد مورد استفاده و خدمات جانبی مانند جا و مکان وجود ندارد اما نظارت بر قیمت‌ خدمات آنها می‌‌تواند تا حد زیادی سوءاستفاده احتمالی این مراکز را از بین ببرد.

از سوی دیگر برخی اقلامی که رستوران‌ها در کنار غذا با قیمت مشخص و بسته‌بندی شده عرضه می‌شود بعضا 2 تا 3 برابر قیمت مصرف‌کننده را دارد که در این زمینه می‌توان به انواع نوشیدنی‌‌ها و ماست بسته‌بندی شده مخصوص رستوران‌‌ها اشاره کرد. در این رابطه رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس از عدم وجود نرخنامه برای اتحادیه خبر داد و گفت:

نرخنامه هر واحد صنفی بنا بر فاکتور خرید مواد مصرفی همراه با هزینه سربار و 20درصد سود محاسبه خواهد شد. سیدعلی‌اصغر میرابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: در حال حاضر به‌دنبال آن هستیم که برای واحد‌های صنفی ستاره تعیین کنیم.وی همچنین از همکاری سازمان دامپزشکی در رابطه با بازرسی از واحد‌های صنفی برای کیفیت مواد پروتئینی و مصرفی خبر داد. 
 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری

کد: 5409 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۰ مهر بازدید: 5762 ساعت: 3:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
2 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
6 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
9 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
10 چرایی نوسانات قیمت دام در روزهای اخیر/قیمت‌ها مصنوعی تغییر کرده است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  جوان كردن پوست با خوردن زردآلو بتا كاروتن موجود در زرد آلو مانع پینه بستن وخشك شد...

  داروهای روانپزشکی باید با تجویز پزشک مصرف شوند رئیس انجمن روانپزشکان ایران در مورد مصرف داروهای ر...

  5 ماده غذایی برای مقابله با سستی بهار در فصل بهار نور خورشید شدیدتر از پیش می تابد و وضع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری گیاهی به سبک بازیگران سینما اگر تا امروز شیوه‌های مختلف را برای درمان چاقی و اضافه وزن خود تجربه كرده و نتوانسته‌اید به وزن ایده‌آل خود نزدیك شوید، توصیه می‌كنیم با اجرای توصیه درمانگران شیوه‌های طبیعی درمان در سراسر جهان برای كاهش و تثبیت وزن خود اقدام كنید.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.
آشنایی با الفبای ویتامین‌های مورد نیاز پوست احتمالش وجود دارد که پوستتان به اندازه‌ی کافی مواد مغذی دریافت نکند.
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.