آزادی رستوران‌‌ها از نظارت بر قیمت‌ها


افزایش پی‌درپی قیمت‌ها موجب شده رستوران‌ها و مراکز عرضه انواع غذا در تعیین نرخ خدمات خود کاملا آزاد باشند و در این رابطه هیچ نظارتی بر آنها وجود ندارد.

به گزارش لقمه، در یک سال اخیر تابلوی قیمت‌ها در رستوران‌ها و مراکز عرضه غذا مدام تغییر کرده است به‌گونه‌ای که در حال حاضر ملاک و شاخص معینی بر نرخ خدماتی که این مراکز به مشتریان اعلام می‌کنند وجود ندارد. اگرچه نرخ‌گذاری یکسان بر واحدهای عرضه‌کننده مستقیم غذا به‌دلیل کیفیت مواد مورد استفاده و خدمات جانبی مانند جا و مکان وجود ندارد اما نظارت بر قیمت‌ خدمات آنها می‌‌تواند تا حد زیادی سوءاستفاده احتمالی این مراکز را از بین ببرد.

از سوی دیگر برخی اقلامی که رستوران‌ها در کنار غذا با قیمت مشخص و بسته‌بندی شده عرضه می‌شود بعضا 2 تا 3 برابر قیمت مصرف‌کننده را دارد که در این زمینه می‌توان به انواع نوشیدنی‌‌ها و ماست بسته‌بندی شده مخصوص رستوران‌‌ها اشاره کرد. در این رابطه رئیس اتحادیه رستوران و سلف سرویس از عدم وجود نرخنامه برای اتحادیه خبر داد و گفت:

نرخنامه هر واحد صنفی بنا بر فاکتور خرید مواد مصرفی همراه با هزینه سربار و 20درصد سود محاسبه خواهد شد. سیدعلی‌اصغر میرابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: در حال حاضر به‌دنبال آن هستیم که برای واحد‌های صنفی ستاره تعیین کنیم.وی همچنین از همکاری سازمان دامپزشکی در رابطه با بازرسی از واحد‌های صنفی برای کیفیت مواد پروتئینی و مصرفی خبر داد. 
 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری

کد: 5409 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۰ مهر بازدید: 5861 ساعت: 3:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
4 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
5 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
6 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
8 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
10 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
11 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین خوراكی ها برای تسكین میگرن میگرن را باید جز بیماری هایی دانست كه واقعا فرد را...

  سیگار بدتر است یا قلیان؟/ آیا قلیان به اندازه سیگار مضر است؟ تحقیقات جدید محققان ایرانی نشان داد که استفاده از ...

  اعتیاد کودکان به فست فود تقویت عادات غذایی نادرست می‌تواند بزرگترین ظلم یک ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر ایجاد دالان‌های امن برای ارسال غلات به خارج از بنادر اوکراین پایگاه خبری لقمه: مذاکرات بین روسیه، سازمان ملل، ترکیه و اوکراین بر شرایط عبور ایمن کاروان‌های غلات به خارج از اودسا و همچنین ادعاهای روسیه مبنی بر اینکه تحریم‌های غرب ارسال کودهای شیمیایی را محدود می‌کند، متمرکز است.
گام‌های تغذیه‌ای موثر برای تغییر سبک زندگی حتماً شما هم در بسیاری از مقالات سلامتی خوانده‌اید که برای سالم زیستن و داشتن عمر طولانی‌تر باید سبک زندگی‌تان را تغییر دهید. اما این سبک زندگی جدید چیست؟
شرایط لازم برای درمان چاقی با جراحی یک متخصص و فلوشیپ جراحی چاقی معتقد است که اگر معایب چاقی و معایب عمل جراحی را برای مقایسه با هم در دوکفه ترازو قرار دهیم، بدون شک معایب چاقی سنگین تر خواهدبود.
حفظ خونسردی با نعناع گرچه در گذشته استرس آنقدرها هم شایع نبود، اما طب سنتی نسخه‌های ضداضطراب موثری دارد که می‌تواند در قرن بیست و یکم به کمک شما بیاید تا بار دیگر لذت آرامش را بچشید.