ساماندهی تولید محصولات کشاورزی سالم/استقبال مردم از فرآورده‌های ارگانیک مدیرکل نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تولید فرآورده‌های کشاورزی ارگانیک در حال ساماندهی است، گفت: اکنون برخی ادعا می‌کنند محصولاتی را تحت عنوان محصول سالم و ارگانیک تو . . .
روش تهیه ساندویچ‌های کوچک براى مدرسه با فرا رسیدن فصل مدرسه ها می خواهیم یک میان وعده خوشمزه و جدید برای فرزندان دلبندتان به شما پیشنهاد دهیم.
غذاهای طلایی برای قلب مادران باردار! رژیم غذایی دوران بارداری بسیار متفاوت با سایر دوران ها است و مادران بایستی نكاتی لازم را برای افزایش سلامت خود به كار گیرند.
بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای در ایام حج حج از واجبات الهی است که در تزکیه نفس و تعالی روح انسان تاثیری بی‌بدیل دارد. استطاعت مالی و بدنی از ملزومات وجوب این فریضه است و تبعا حفظ سلامت جزو شروط کافی بهره‌مندی از فیوضات این عبادت محسوب می‌شود . . .
کاهش ۵۰ درصدی سوء تغذیه در بین کودکان ایرانی رئیس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت می‌گوید: وضعیت سوء تغذیه کودکان ایرانی ۵۰ درصد بهبود یافته اما در مناطق محروم همچنان مشکل امنیت غذایی و سوء‌تغذیه وجود دارد.
شیر باکیفیت و قیمت مناسب دراختیار مردم قرار گیرد رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با هشدار نسبت به مشکلات ناشی از کمبود کلسیم و آمار پوکی استخوان در کشور بر لزوم حمایت دولت در جهت اینکه شیر با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد، تاکید کرد.
این چیزها را در یخچال نگذارید! عادت کرده‌ایم از یخچال‌مان به جای کمد استفاده کنیم. هر ماده خوراکی را در یخچال می‌گذاریم برای اینکه بتوانیم زودتر پیدایش کنیم.
صفحه 1094 از 1743  اول  قبلی   1089    1090    1091    1092    1093    1094    1095    1096    1097    1098    1099   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر صنعت غذای کشور دردو حوزه واردات و صادرات با دو مشکل در رابطه با نرخ ارز روبه‌رو است.
شام ‌خوردن را كنار نگذارید «شب‌ها شام نمی‌خورم، برنج و نان را كه كاملا از وعده غذایی شب حذف كرده‌ام، شب‌ها یك لیوان شیر، یك ظرف سالاد یا حتی یك عدد سیب به عنوان شام برایم كافی است». اینها جملاتی است كه این روزها از زبان بسیاری از افراد و بخصوص خانم‌ها می‌شنویم.
دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی چیست؟ پایگاه خبری لقمه: «قانون یکپارچه سازی اراضی کشاورزی» سال 85 تصویب شد، اما روز گذشته رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی، 17 سال پس از اجرا نشدن این قانون، از وجود اشکال در شیوه‌نامه اجرای قانون خبر داد.