پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد بسیاری از ما از روی عادت بدون آنکه از خواص پیاز اطلاعی داشته باشیم آن را همراه غذا مصرف می‌کنیم در حالی که پیاز خواص درمانی زیادی از جمله تنظیم فشار و قند خون و پیشگیری از سرطان دارد.
ابتلای 180 نفر به وبا تاکنون/ 5 نفر فوت کردند معاون بهداشت وزیر بهداشت در جمع خبرنگاران گفت: تاکنون 180 نفر در کشور به وبا مبتلا شده‌اند که از این تعداد 114 نفر اتباع خارجی هستند و 5 نفر بر اثر این بیماری تاکنون جان خود را از دست داده‌اند.
هنوز هیچ مجوزی برای عرضه شیر فله‌ای صادر نشده است معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور گفت: دستورالعمل فروش شیر فله‌ای سالم برای جلوگیری از عرضه غیر بهداشتی آن که تاکنون رایج بوده، ابلاغ شده است اما هنوز به هیچ واحدی برای عرضه شیر فله‌ای مجوز داد . . .
تولید 120 هزار تن زیتون در سال جاری مجری طرح ملی توسعه زیتون گفت: امسال با توجه به فعالیت‌های انجام شده در زمینه توسعه کشت زیتون، انتظار داریم بالغ بر 120 هزار تن محصول برداشت شود.
خودکفایی 13.5 درصدی در تولید دانه‌های روغنی مدیرکل پنبه، دانه‌های روغنی و گیاهان صنعتی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: در تولید دانه‌های روغنی به 13.5 درصد خودکفایی رسیدیم.
مشکلی در تأمین دام زنده برای عید قربان وجود ندارد رییس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی از وضعیت حجم دام موجود در کشور خبر داد و گفت: کاهش قیمت دلار انگیزه‌ی قاچاق دام را کاهش داده است.
آشنایی با ۵ خاصیت نهفته در غذاهای تند! بهتر است طعم غذاها را کمی تند کرده تا از خواص تند آن‌ها بهره‌مند شویم.
صفحه 1090 از 1755  اول  قبلی   1085    1086    1087    1088    1089    1090    1091    1092    1093    1094    1095   بعدی  آخر
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای جذب بهتر آهن به همراه غذا، آبلیمو مصرف کنید برای جذب بهتر آهن همراه با غذا نوشابه‌های گازدار و...

  عوامل پرخوری را بشناسید !!!! آیا تا به حال به ترفند رستوران‌دارها، فکر کرده‌اید...

  اهمیت تغذیه در دوران بارداری تغذیه باید حاوی تمام مواد مورد نیاز برای رشد و نم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانسته‌های قدیم را «اختلال‌حافظه» می‌نامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماری‌های تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.
9 توصیه سرآشپز برای خوش‌ طعم کردن گوشت اگر می خواهید از طعم گوشتی که پخته اید لذت ببرید حتما این مطلب را بخوانید.
تیغ ماهی را دور نریزید استخوان یکی از منابع عالی کلسیم است که مصرف آن برای همه انسان‌ها قابل توصیه است؛ ولی مصرف آن بویژه برای افراد مبتلا به نرمی و پوکی استخوان، فوق العاده ارزشمند است. لازم به ذکر است که جوشاندن استخوان و مصرف آب حاصله نمی تواند کلسیم فراوانی را به بدن وارد سازد، بلکه لازم است دقیقا خود استخوان جویده و بلعیده شود.
بهترین روش تشخیص زعفران اصل اگر چه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست .