صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
محتوا
زیر گروه ها
اخبار اسلاید
گزارش و مقالات
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دستور پخت غذا
اخبار و تازه ها
مجله لقمه
زولبیا و بامیه درجه یک رمضان کیلویی 7 هزار تومان تعیین شد
رئیس اتحادیه کشوری قنادان از تعیین قیمت زولبیا و بامیه درجه یک ماه مبارک رمضان به ازای هر کیلوگرم 7 هزار تومان خبرداد و گفت: دولت مقرر کرده تا روغن را در اختیار قنادان قرار دهد که امیدواریم این کار هر . . .
سحری اصلی ترین وعده غذایی در ماه رمضان
اکثریت قریب به اتفاق متخصصان تغذیه اصلیترین وعده غذایی در ماه رمضان را سحری معرفی کرده و در مورد رژیم غذایی مناسب در این وعده توصیه های فراوانی دارند.
توزیع سی هزار سبد غذایی به خانواده های نیازمند/برپایی سفره های مهربانی
رییس سازمان داوطلبان هلال احمر از توزیع سی هزار سبد غذایی با ارزش هشتادهزار تومان برای خانواده های نیازمند خبر داد.
در مراسم افتتاحیه نمایشگاه سفرههای افطاری؛
استاد عطارچیان، پیشکسوت خوشنویسی تقدیر شد
در مراسم افتتاحیه نمایشگاه سفرههای افطاری از برگزیدگان پنجمین مسابقه عکاسی از سفرههای هفت سین در بخش آزاد و ویژه تقدیر به عمل آمد.
دبیر مسابقات سفرههای ایرانی اسلامی:
مسابقات عکاسی سفرهها باعث همدلی و رفاقت میشود
همان طوری که سفره ها بین خانواده ها همدلی و رفاقت ایجاد می کند، مسابقات سفره ها نیز سبب شده که همدلی و رفاقت و صمیمیت بسیاری بین ما و مسئولان و عکاسان ایجاد شود.
عضو شورای سیاستگذاری مسابقات سفرهها:
یونسکو، عکاسان و پژوهشگران مشارکت بیشتری برای نشر جهانی فرهنگ ایران داشته باشند
عکاسی با موضوعاتی مانند سفرهها که در ایران گستردگی و تنوع بسیار اقوام و آیین و آداب و رسوم آنها بدون تحقیق و پژوهشهای مردمشناختی و جامعه شناختی حرکتی بریده و ناقص خواهد بود.
افتتاحیه نمایشگاه عکس سفرههای افطاری؛
مسابقات عکس سفرهها در راستای تحکیم صلح جهانی/ احیا و حفظ میراث معنوی در مسابقات سفرهها
دکتر رضوانفر گفت: برپایی نمایشگاههای عکس سفرهها از این جهت که به ثبت این میراث کمک میکند، مهم است و در واقع یونسکو روی اثراتی که عکس بر حفاظت از میراث معنوی دارد، تاکید و از آن حمایت میکند.
صفحه 1215 از 1756
اول
قبلی
1210
1211
1212
1213
1214
1215
1216
1217
1218
1219
1220
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دلایل سردرد و روشهای درمان آن از دیدگاه طب سنتی
یک متخصص طب سنتی سردرد را یکی از بیماریهای شایع د...
این ۵ میوه تابستانی ضد سرطان
تابستان فصل خوبی برای لذت بردن از میوههای خنک کنن...
چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم
ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان
بهبود وضعیت تغذیه، گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکیها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معدههای کوچک را به سرعت اشباع میکند و هنگامی که والدین مشاهده میکنند فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران میمانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخزدایی در دمای اتاق میگیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
توجه ویژه به بخش كشاورزی و امنیت غذایی در دولت آینده ضروری است
پایگاه خبری لقمه: دكتر حامد نجفی معتقد است توجه ویژه دولت آینده به بخش كشاورزی و امنیت غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
انجیر درمان کم خونی
انجیر، یکی از میوه هایی است که برای درمان بیماری های مختلف موثر است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است