ستاد رصد تامین دارو تشکیل می‌شود/ وضعیت کمبود آنتی بیوتیک پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان غذا و دارو، درباره وضعیت کمبودهای دارویی در کشور، توضیحاتی ارائه داد.
کمبود آنتی بیوتیک به خاط تجویزهای اشتباه است پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان غذا و دارو به مصرف غیرمنطقی آنتی‌بیوتیک‌ها در کشور اشاره کرد و گفت: در زمینه آنتی بیوتیک تجویز اشتباه صورت می‌گیرد.
برنامه کشت قرادادی با سازوکار جدید ابلاغ شد پایگاه خبری لقمه: معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی از ابلاع برنامه کشت قرادادی با سازوکار جدید به همه استان های کشور خبر داد.
مصرف آسپرین در زمان ابتلا به آنفلوانزا خطرناک است پایگاه خبری لقمه: فوق تخصص روماتولوژی کودکان، از خطر مصرف آسپرین در زمان ابتلا به آنفلوانزا سخن گفت.
موجودی ذخایر گندم و کالاهای اساسی کشور ۱۰۰ درصدی شد پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: موجودی گندم و سایر کالاهای اساسی در انبارها، سیلوها و مخازن کشور در حداکثر میزان ممکن قرار دارد.
تغییر الگوی کشت به نجات از بحران آب می انجامد! پایگاه خبری لقمه: رئیس موسسه تحقیقات آب اعلام کرد باید الگوی کشت را تغییر دهیم آب زیادی مصرف می‌کنند و الگوی اقتصادی مناسبی و ارز آوری ندارند باید تجدید نظری در رابطه با آنها صورت بگیرد.
مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، در خصوص اهمیت استفاده از پروبیوتیک ها در مقابله با عفونت های تنفسی توضیحاتی ارائه داد.
صفحه 125 از 1756  اول  قبلی   120    121    122    123    124    125    126    127    128    129    130   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوراندن غذای سفره به کودک زیر یک سال، زمینه ساز بروز آلرژی است اغلب شکایت والدین از سرماخوردگی‌های طولانی مدت کود...

  بهترین روش شست‌وشوی سبزیجات ایرانی همیشه متخصصان تغذیه مصرف سبزیجات را توصیه می کنند ...

  مصرف یخ در زنان یائسه ممنوع! یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی گفت: مصرف یخ موجب افزا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه کسانی مربا بخورند و چه کسانی نخورند؟ مربا یکی از دسرها و مواد غذایی خوشمزه است که با میوه ها تهیه می شود.
چگونه کلیه‌ها می میرند کلیه‌ها برای سلامتی بدن اهمیتی فراتر از تصور ما دارند که به دلیل این نقش حیاتی و انکارناپذیر در بدن، سزاوار توجه و مهربانی بیشتری هستند.
شیلا از چه زمانی متحول شد؟ لقمه: گروه مشاوران به تدریج به کار شیلا سامان دادند؛ از آرم و لوگوی جدید گرفته تا تغییرات در ساختار شیلا را شکل دادند و به بیانی دیگر، شیلا از همین زمان پوست‌اندازی کرد و به شکل کنونی رسید.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.