قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری می‌کند؟


پایگاه خبری لقمه: نوسان قیمت در مواد مصرفی شیرینی‌پزی‌ها مشاهده نمی‌شود و به همین سبب قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری نخواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی بهرمند رئیس اتحادیه قنادی شیرینی و کافه قنادی تهران، موجودی بازار مواد اولیه مورد نیاز برای واحد‌های قنادی را مناسب خواند و گفت: نهاده‌های پخت شیرینی به وفور در بازار موجود است و با قیمت آزاد خرید و فروش می‌شود. شیرینی فروش‌ها شکر را به قیمت ۲۰ هزار تومان و آرد درجه یک را با اختلاف قیمت کمی از قیمت نانوایی‌ها خریداری می‌کنند.

 
وی افزود: نوسان قیمت در مواد مصرفی شیرینی پزی مشاهده نمی‌شود و به همین سبب قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری نخواهد کرد. بازار شیرینی قیمت دستوری ندارد چرا که عرضه و تقاضا قیمت را مدیریت می‌کنند و رقابت باعث شده تا قیمت‌ها به تعادل برسد.
 
رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران بهترین آرد بازار را آرد پخت شیرینی عنوان کرد و گفت: این آرد از شهرستان گنبد استان گلستان تهیه می‌شود.
 
بهرمند درباره قیمت های انواع شیرینی گفت: در حال حاضر میانگین قیمت شیرینی‌تر از ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تومان و شیرینی زبان و پاپیونی و دانمارکی از ۱۱۰ هزار تومان تا ۱۲۰ هزار تومان است.
 
وی قیمت‌های اعلام شده را معدل قیمت بازار برشمرد و تصریح کرد: امکان دارد در بعضی واحد‌ها به سبب استفاده از مواد مصرفی متفاوت مانند مغز‌های خوراکی قیمت‌ها متفاوت باشد، اما در جمع بندی، عمده‌ قیمت بازار در این رنج است.
 
این فعال حوزه شیرینی عمده‌ دستگاه‌ها و ماشین آلات پخت شیرینی را ایرانی عنوان کرد و افزود: امکان دارد به ندرت دستگاه‌هایی از آلمان، سوئیس و ایتالیا خریده شده باشد.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آنا

کد: 15031 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر بازدید: 1061 ساعت: 11:39 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
3 درباره ویژگی‌های زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
4 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
5 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
6 تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
7 شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
8 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
9 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
10 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

  خطرات همزمانی مصرف غذا و دارو می‌دانستید همزمانی مصرف برخی داروها با برخی مواد غ...

  میوه‌هایی با طعم سرطان! همه متخصصان علوم پزشکی به مردم توصیه می‌کنند که بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با پنیر پیتزا یا موزارلا به طور سنتی، پنیر موزارلا (پیتزا) از شیر کامل و پر چرب گاومیش‌های آبی به دست می‌آمد اما از چندین دهه قبل ایتالیایی‌ها پنیر موزارلای بسیار خوبی از شیر گاو تولید کردند.
نباید شیر و چای را مخلوط کرد کلسیم، مهم‌ترین ریزمغذی شیر است که تحت‌تاثیر ترکیب‌های موجود در چای قرار می‌گیرد و غیر از آن، سایر ریزمغذی‌های شیر هم تاحدی در صورت ترکیب با چای تخریب خواهند شد.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
با رژیم غذایی شادی‌آور آشنا شوید دلایل زیادی برای خندیدن و راه‌های زیادی برای بشاش بودن وجود دارد. اگرچه هجوم استرس‌های روزانه سعی دارد بر این احساس غلبه کرده و ما را به فردی خشن و ناامید تبدیل کند.