به گزارش پایگاه خبری لقمه، علی بهرمند رئیس اتحادیه قنادی شیرینی و کافه قنادی تهران، موجودی بازار مواد اولیه مورد نیاز برای واحدهای قنادی را مناسب خواند و گفت: نهادههای پخت شیرینی به وفور در بازار موجود است و با قیمت آزاد خرید و فروش میشود. شیرینی فروشها شکر را به قیمت ۲۰ هزار تومان و آرد درجه یک را با اختلاف قیمت کمی از قیمت نانواییها خریداری میکنند.
وی افزود: نوسان قیمت در مواد مصرفی شیرینی پزی مشاهده نمیشود و به همین سبب قیمت شیرینی در شب یلدا تغییری نخواهد کرد. بازار شیرینی قیمت دستوری ندارد چرا که عرضه و تقاضا قیمت را مدیریت میکنند و رقابت باعث شده تا قیمتها به تعادل برسد.
رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی و کافه قنادی تهران بهترین آرد بازار را آرد پخت شیرینی عنوان کرد و گفت: این آرد از شهرستان گنبد استان گلستان تهیه میشود.
بهرمند درباره قیمت های انواع شیرینی گفت: در حال حاضر میانگین قیمت شیرینیتر از ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تومان و شیرینی زبان و پاپیونی و دانمارکی از ۱۱۰ هزار تومان تا ۱۲۰ هزار تومان است.
وی قیمتهای اعلام شده را معدل قیمت بازار برشمرد و تصریح کرد: امکان دارد در بعضی واحدها به سبب استفاده از مواد مصرفی متفاوت مانند مغزهای خوراکی قیمتها متفاوت باشد، اما در جمع بندی، عمده قیمت بازار در این رنج است.
این فعال حوزه شیرینی عمده دستگاهها و ماشین آلات پخت شیرینی را ایرانی عنوان کرد و افزود: امکان دارد به ندرت دستگاههایی از آلمان، سوئیس و ایتالیا خریده شده باشد.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :آنا