کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال


پایگاه خبری لقمه: داروسازان گزارش می دهند که افزایش زودهنگام موارد سرماخوردگی و آنفلوانزا کمبود داروهای مهم ضدویروسی و آنتی بیوتیکی مورد نیاز برای فصل بیماری را ایجاد کرده است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از هلث دی نیوز، «مایکل گانیو»، مدیر ارشد بخش داروسازی و کیفیت در انجمن داروسازان سیستم سلامت آمریکا، گفت: «داروی ضدویروس آنفلوانزا موسوم به «تامیفلو» هم برای بزرگسالان و هم برای کودکان، کم است.»

 
«همچنین، کمبودهایی در آموکسی سیلین و آگمنتین کودکان، دو آنتی بیوتیکی که برای درمان عفونت‌های باکتریایی که اغلب به دنبال آنفلوانزا، RSV (ویروس سنسیشیال تنفسی) یا کووید در کودکان استفاده می‌شوند، وجود دارد.»
 
گانیو گفت: «این کمبودها از این جهت عجیب هستند که ناشی از افزایش موارد ابتلاء به RSV و آنفلوانزا است.»
 
افزایش موارد ابتلاء به RSV مطب پزشکان اطفال و بیمارستان‌های کودکان را تحت الشعاع قرار داده است و ده‌ها کودک به دلیل کاهش قوانین فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک به این بیماری شایع دوران کودکی مبتلا شده‌اند.
 
از آنجائیکه کمبود فقط در مورد شربت‌های مربوط به کودکان است، سازمان غذا و داروی ایالات متحده گامی غیرعادی برداشته است و به داروسازان اجازه می‌دهد تا قرص‌های آموکسی سیلین با قدرت بزرگسالان را به نسخه‌های مایع برای کودکان تبدیل کنند.

 

 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15029 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر بازدید: 1222 ساعت: 9:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت در مورد استفاده از عرق یونجه و شربت سه‌شیره در دوران بارداری! ۱۴۰۴ دوشنبه ۱ مهر
2 اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامین‌ها باعث پیری زودرس می‌شود؟ ۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
3 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
4 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
5 اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
6 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 دولت می‌تواند با هدایت صحیح منابع، کمبود پزشک در مناطق محروم را جبران کند ۱۴۰۳ چهارشنبه ۷ آذر
9 کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
10 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
11 ماجرای کمبود داروی پیوند کلیه/ پاسخ سازمان غذا و دارو ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشگیری از سرطان‌ با تغذیه امروزه به طور گسترده‌ای در تمام دنیا این باور که م...

  توصیه های لازم برای تغذیه در دوران بارداری پایگاه خبری لقمه: درصورتی بارداری نتیجه ی موفقیت آ...

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای از بین بردن بوی بد غذا چه کنیم؟ راه حلی برای از بین بردن بوی بد غذااگر هنگام درست کردن غذا از بوی بد پیاز داغ و یا سیر داغ و ... رنج می برید راهکاری زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.
ترفندهایی برای کالری‌زدایی از هر وعده‌ی غذایی در این مطلب چند ترفند برای کاهش کالری‌های دریافتی در هر وعده‌ی غذایی را عنوان می‌کنیم که کمک زیادی به خوش‌اندامی شما می‌کند.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.
بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند و با حل کردن پلاستیک مقدار زیادی از مواد مضر آن را به خود جذب می‌کنند.