ضرورت فرهنگ‌سازی، آموزش و ترویج حفاظت از خاک


پایگاه خبری لقمه: سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی بر فرهنگ‌سازی، آموزش و ترویج حفاظت و مدیریت بهره‌برداری از خاک در کشور تاکید کرد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، فریبرز عباسی آموزش، ترویج و فرهنگ‌سازی را مهمترین گام برای احیای خاک‌های کشاورزی ارزیابی کرد و گفت: نیاز داریم در زمینه احیای و مراقبت از خاک و برنامه‌هایی که بهره‌برداران در مزارع، باغات و عرصه‌های منابع طبیعی انجام می‌دهند، اقدامات ترویجی و آموزشی بیشتری انجام شود تا فرسایش و تخریب خاک به حداقل ممکن کاهش یابد.

 
سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی افزود: از ۸.۵ میلیون هکتار اراضی آبی نزدیک به ۱.۳ میلیون هکتار معادل حدود ۱۵ درصد اراضی درجه یک و نزدیک به ۶.۵ میلیون هکتار نیز اراضی درجه ۲ تا ۴ هستند.
 
او اظهار کرد: شوری، تخریب و کمبود مواد آلی یکی از اصلی‌ترین چالش‌های خاک کشاورزی کشور است و احیا و توجه به خاک، بسیاری از مسائل را حل و فصل می‌کند.
 
وی وقوع بسیاری از مسائل به ویژه در حوزه زیست‌محیطی را در نتیجه تخریب خاک دانست و گفت: خاک بستر تولید است و بیش از ۹۵ درصد تولید غذا به این منبع پایه وابسته است.
 
سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: عوامل انسانی، طبیعی، شهری و غیرشهری از عوامل تخریب و فرسایش خاک هستند.
 
وی در همین حال به کشاورزان توصیه کرد از خاک به عنوان منبع ارزشمند تولید مراقبت کنند و برای مدیریت بهتر و پایدار خاک برنامه‌ریزی انجام دهند و آموزش‌های لازم را از طریق ترویج استان‌ها دنبال کنند.
 
او درباره تشکیل شورای عالی خاک نیز گفت: با تشکیل این شورا در عالی‌ترین سطح و با حضور رئیس‌جمهوری می‌توان سیاستگذاری کرد.
 
عباسی با اشاره به ارائه پیشنهاد تشکیل شورای عالی خاک از سوی این معاونت، ابراز امیدواری کرد با پی‌گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی و حمایت مسؤولان، این شورا تشکیل و تصمیمات خوبی در آن برای خاک کشاورزی گرفته شود.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15030 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر بازدید: 1206 ساعت: 9:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
10 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
11 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان کردن سرفه با پرتقال این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی ...

  درباره حساسیت غذایی كودكان چه می‌دانید لقمه: حدود شش درصد كودكان در سه سال ابتدایی زندگی ...

  تاثیر ویتامین D بر فشارخون نتایج یک مطالعه جدید تایید کرد که کمبود ویتامین D‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه کلیه‌ها می میرند کلیه‌ها برای سلامتی بدن اهمیتی فراتر از تصور ما دارند که به دلیل این نقش حیاتی و انکارناپذیر در بدن، سزاوار توجه و مهربانی بیشتری هستند.
خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای سلامتی خوب هستند لذا توصیه به مصرف آنها می شود ولی همین مواد غذایی سالم وقتی به مقدار زیاد مصرف شوند برای بدن مناسب نیستند و سبب مشکلاتی می شوند.
میوه ای برای بهبود کولیت! این مطالعه برای اولین بار روش های درمانی جدید بر علیه اختلالاتی همچون بیماری کولیت اولسراتیو (کولیت زخمی شونده) را پیشنهاد نموده است.
ویژگی های یک شام مناسب برای جلوگیری از چاقی در شب هرمون هایی که متابولیسم را بالا می برند و باعث سوخت و ساز غذا در بدن می شوند ،مانند خودمان در حالت استراحت به سر می برند و به همین دلیل غذاهای سنگینی که مصرف می کنیم فقط در بدن تجمع پیدا می کنند و به چربی تبدیل می شوند و باعث بروز چاقی در افراد می شوند.