ضرورت فرهنگ‌سازی، آموزش و ترویج حفاظت از خاک


پایگاه خبری لقمه: سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی بر فرهنگ‌سازی، آموزش و ترویج حفاظت و مدیریت بهره‌برداری از خاک در کشور تاکید کرد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، فریبرز عباسی آموزش، ترویج و فرهنگ‌سازی را مهمترین گام برای احیای خاک‌های کشاورزی ارزیابی کرد و گفت: نیاز داریم در زمینه احیای و مراقبت از خاک و برنامه‌هایی که بهره‌برداران در مزارع، باغات و عرصه‌های منابع طبیعی انجام می‌دهند، اقدامات ترویجی و آموزشی بیشتری انجام شود تا فرسایش و تخریب خاک به حداقل ممکن کاهش یابد.

 
سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی افزود: از ۸.۵ میلیون هکتار اراضی آبی نزدیک به ۱.۳ میلیون هکتار معادل حدود ۱۵ درصد اراضی درجه یک و نزدیک به ۶.۵ میلیون هکتار نیز اراضی درجه ۲ تا ۴ هستند.
 
او اظهار کرد: شوری، تخریب و کمبود مواد آلی یکی از اصلی‌ترین چالش‌های خاک کشاورزی کشور است و احیا و توجه به خاک، بسیاری از مسائل را حل و فصل می‌کند.
 
وی وقوع بسیاری از مسائل به ویژه در حوزه زیست‌محیطی را در نتیجه تخریب خاک دانست و گفت: خاک بستر تولید است و بیش از ۹۵ درصد تولید غذا به این منبع پایه وابسته است.
 
سرپرست معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: عوامل انسانی، طبیعی، شهری و غیرشهری از عوامل تخریب و فرسایش خاک هستند.
 
وی در همین حال به کشاورزان توصیه کرد از خاک به عنوان منبع ارزشمند تولید مراقبت کنند و برای مدیریت بهتر و پایدار خاک برنامه‌ریزی انجام دهند و آموزش‌های لازم را از طریق ترویج استان‌ها دنبال کنند.
 
او درباره تشکیل شورای عالی خاک نیز گفت: با تشکیل این شورا در عالی‌ترین سطح و با حضور رئیس‌جمهوری می‌توان سیاستگذاری کرد.
 
عباسی با اشاره به ارائه پیشنهاد تشکیل شورای عالی خاک از سوی این معاونت، ابراز امیدواری کرد با پی‌گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی و حمایت مسؤولان، این شورا تشکیل و تصمیمات خوبی در آن برای خاک کشاورزی گرفته شود.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15030 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر بازدید: 552 ساعت: 9:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
3 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
4 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
5 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 اختلاف دو وزارت خانه بر سر آمار تولید و عرضه تراکتور ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
7 آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
8 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
9 مراغه در آستانه پیوستن به جمع شهرهای سالم جهان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
11 برنامه‌ریزی درست و تسهیلات مناسب چالش مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 خوراکی سالم مخصوص لاغرها چاقی بسیار زیاد و یا کمبود وزن هر دو از جمله موارد...

  نجات سر یک بچه از زود پز! مدیرعامل آتش نشانی یاسوج از نجات یک پسر بچه یک سال...

  سبزیجات، ژن‌های سرطانی را نابود می‌کنند لقمه: متخصصان در آزمایشات جدیدی مشخص کردند که چگون...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با چربی های تیره به آسانی لاغر شوید! تا همین اواخر ، دانشمندان گمان نمی کردند که افراد بزرگسال دارای این نوع چربی باشند . بلکه تنها تصور می شود نوزدان برای حفظ گرمای بدن دارای چنین نوع چربی هستند و بعدها با شکل گرفتن ماهیچه های بیشتر این نوع چربی از بین می رود. اما تحقیقات اخیر ثابت کرده که بیش از نیمی مردان زنان دارای این نوع چربی می باشند.
رژیم لاغری ۱۰ روزه برای آب کردن چربی های اضافه اگر می خواهید خیلی زودتر از اینها به نتیجه برسید، باید به رژیم غذایی کوتاه مدت رو بیاورید. این رژیم غذایی کوتاه مدت کمکتان می کند تا در عرض یک هفته تا ده روز به صورت کاملا اصولی چند کیلو وزن کم کنید
چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ پایگاه خبری لقمه:مدیر تبلیغات و از سهام داران گروه تولیدی ب.آ از دلایل حضور این برند قضای در کنار هنرمندان و حمایت از رویدادهای هنری همچون جشن عکاسان سینما سخن گفت.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟