افزایش ظرفیت تولید مرغ سبز در هرمزگان / تداوم اصلاح نژاد دام‌‌


معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: با اضافه شدن یک واحد 28 هزار قطعه‌ای به ظرفیت تولید مرغ سبز (مرغ بدون آنتی‌بیوتیک) میزان تولید این نوع مرغ در استان به هفت واحد با توان تولید 148 هزار قطعه افزایش یافته است.

به گزارش لقمه، ابراهیم طغرلی در نشستی درباره عملکرد حوزه تحت مدیریت خود اظهار کرد: در راستای افزایش تولید محصولات ارگانیک، سازمان جهادکشاورزی استان، از تولید کنندگان مرغ بدون آنتی بیوتیک حمایت لازم را خواهد داشت و بستر این سرمایه‌گذاری به خوبی فراهم است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: با اضافه شدن یک واحد 28 هزار قطعه‌ای به ظرفیت تولید مرغ سبز (مرغ بدون آنتی‌بیوتیک) میزان تولید این نوع مرغ در استان به هفت واحد با توان تولید 148 هزار قطعه افزایش یافته است.

وی اظهار امیدواری کرد: با تعیین و تثبیت نرخ مرغ گرم بدون آنتی بیوتیک، این محصول با حداقل تفاوت قیمت با سایر انواع مرغ گرم عرضه شود تا با یک صرفه معقول اقتصادی جایگاه مناسبی در سبد غذایی شهروندان پیدا کند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان میزان تولید مرغ گرم در استان را 5 میلیون و 200 هزار قطعه در هر دوره جوجه ریزی در 260 واحد فعال مرغداری اعلام کرد و گفت: با توجه به مصرف سرانه 18 کیلوگرم مرغ به ازای هر نفر در سال، استان هرمزگان در تامین نیاز خود به گوشت مرغ به استثنا ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، خودکفا است.

طغرلی ادامه داد: از مجموع 2 میلیون و 200 راس دام سبک و سنگین در استان هرمزگان 20 هزار نفر شتر، 135 هزار راس گاو و گوساله، 200 هزار راس گوسفند و یک میلیون و 850 هزار راس بز هستند.

این مقام مسئول مصرف سرانه گوشت قرمز را به ازای هر نفر در حدود 11 کیلو اعلام کرد و بیان داشت: در بخش تولید عسل نیز 73 نفر زنبودار با 12 هزار کلنی در سال 100 تن تولید عسل در استان تولید می‌کنند که به لحاظ مرغوبیت از کیفیت بالایی برخوردار است.

وی اضافه کرد: با توجه به مساعد بودن هوا در فصل زمستان، استان هرمزگان در شمار مناطق ویژه کشور جهت تولید عسل در ایام برف و یخبندان است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان همچنین با اشاره به طرح اصلاح نژاد دام روستایی در استان بیان داشت: در راستای طرح اصلاح نژاد یا بهبود وضعیت ژنتیکی، سال گذشته 255 راس دام سنگین با اعتباری افزون بر 340 میلیون ریال و 750 راس دام سبک با اعتبار 560 میلیون ریال در چهار شهرستان انجام شد که این برنامه در سال جاری نیز تداوم دارد.

طغرلی با اشاره به اینکه استان هرمزگان با 20 هزار نفر شتر دارای رده سوم جمعیتی این دام در سطح کشور است یادآور شد: استان هرمزگان با توجه به برخورداری از اقلیم مناسب، بستر خوبی برای سرمایه‌گذاری در بخش دام خصوصا شتر است که می‌تواند در توسعه اقتصادی کشور نقش آفرین باشد.

وی همچنین از فراهم بودن شرایط پرورش شتر مرغ در استان خبر داد و گفت: به‌رغم این امکان در حال حاضر مزرعه انبوه تولید شتر مرغ در استان وجود ندارد که با توجه به حمایت‌های تسهیلاتی دولت در این بخش و همه بخش‌های پرورش دام، از متقاضیان دعوت به سرمایه‌گذاری داریم.

این مسئول در پایان گفت: نوع منحصر‌به‌فرد بز (تالی) که با نام هرمزگان شناخته می‌شود در کشورهای حاشیه خلیج فارس مورد علاقه خاص اعراب است که هم اکنون 800 هزار راس از این دام در استان وجود دارد.


نقل از :فارس

کد: 3729 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۷ ارديبهشت بازدید: 2779 ساعت: 11:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
4 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
5 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
6 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
7 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
8 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
9 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
10 قیمت امروز گوشت مرغ هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
11 پیشنهاد برخورد با مرغدارانی که ۹۰ درصد مرغ خود را کشتار نکنند + سند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماری بدون علامت 70 درصد افراد چاق یک فوق تخصص بیماری گوارش و کبد با اشاره به اینکه آ...

  بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...

  چهار راهکار تغذیه‌ای برای افزایش قوای جنسی اگر مدتی است تصور می‌کنید احساسات عاشقانه و تمایلا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ما ایرانی‌ها در گذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به مرور بسیاری از آنها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دور هم غذاخوردن، مصرف کمتر گوشت‌ قرمز و خوردن مواد غذایی تازه.
رنگ درمانی با میوه ها و سبزیجات بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی در سراسر جهان بر این باورند که مصرف دست‌کم 5نوع میوه و سبزی در طول روز می‌تواند تاثیر ماندگاری بر حفظ سلامت و تندرستی افراد داشته باشد.
همه چیز درباره محبوب‌ترین نوشیدنی دنیا برای تعداد بی‌شمار مردمی که به این نوشیدنی باستانی و 5 هزار ساله وابسته‌اند، چای یعنی زندگی، یعنی آغاز روز و در یک کلام بخشی از فرهنگی جهانی که پیر و جوان در هر نقطه این کره خاکی روز خود را با آن آغاز می‌كنند و ادامه می‌دهند.