رئیس انجمن گیاهان دارویی ایران:
ایران می تواند گیاهان دارویی فراوری شده را به بازارجهانی عرضه کند


رئیس انجمن گیاهان دارویی ایران گفت: ارتقاء تکنولوژی تولید زمینه رقابت این محصولات را در بازارهای بین المللی فراهم می کند.

به گزارش لقمه، محمدباقررضایی گفت: در حال حاضر گیاهان دارویی فرآوری شده در بازار وجوددارد.

وی تعداد داروهای فرآوری شده و ارائه شده در بازار را کم برآورد کرد و گفت: بیس از سیصد محصول گیاهی به بازار عرضه شده که داروی گیاهی است و برخی نیز به صورت فله یعنی به صورت بسته بندی گیاه تازه به فروش می رسد.

وی به عنوان مثال از گیاه "به لیمو" نام برد که به عنوان آرامبخش استفاده می شود.

وی تعداد داروهای گیاهی فرآوری شده در بازار را کم و کیفیت آنها را پائین ارزیابی کرد و گفت: پائین بودن کیفیت محصول و عدم تطابق آن با استانداردجهانی مشکلی است که ما با آن مواجه هستیم.

عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور بیان کرد: این اشکال از آنجا ناشی می شود که یا تکنولوژی لازم را در کشور نداریم و یا از آن خوب استفاده نمی کنیم.

رضایی در ادامه گفت: ما در کشور دانش فناوری گیاهان دارویی را دارا هستیم و تحقیقات بسیار زیادی در این زمینه انجام شده است اما متأسفانه به تولید راه نیافته است.

وی دلیل این مسئله را عدم رغبت شرکت های تولید کننده به خرید دانش دانست و گفت: تولیدکننده ها به سراغ مراکزعلمی و دانشگاه ها نیامده اند همچنین تعدادی از شرکت های کارآفرین در پارک های علم و فرآوری فعال شده اند اما اشکال اینجاست که آنها نیز مجبورند خودشان بازاریابی محصولات خود را انجام دهند.

رضایی کشور را دارای این پتانسیل که بخشی از نیازهای جامعه جهانی را در زمینه محصولات فرآوری شده گیاهان دارویی استاندارد تأمین کند، دانست و گفت: اگر درهای بازارجهانی را بتوانیم به روی خود بازکنیم می توانیم محصولات فرآوری شده گیاهان دارویی را مطابق با استاندارد جهانی را ارائه کنیم.

وی تأکیدکرد: یک شرکت کارآفرین قادر است محصول خوبی عرضه کند اما اینکه محصولش به فروش برسد ملزومات دیگری را نیز می طلبد. مثلا اگر داروی گیاهی به صورت استاندارد و تحت پوشش بیمه ارائه شود رغبت مردم برای خرید محصولات داخلی بیشتر از محصولات هندی و چینی که با قیمت پائینتر از تولید داخل عرضه می شوند، خواهدبود.

رضایی تأکیدکرد: قرارگرفتن بسته های گیاهان دارویی فراوری شده تحت پوشش بیمه، فروش این محصولات را در بازارداخلی تسهیل خواهدکرد.






نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 3726 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۷ ارديبهشت بازدید: 3773 ساعت: 11:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
3 صادرات کره گیاهی (مارگارین) ممنوع است ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
5 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
6 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
7 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8 تنوع گیاهی ایران با کل قاره اروپا برابر است/۸ هزار گونه گیاهی در ایران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
9 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
10 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
11 ممنوعیت تجویز داروهای گیاهی در عطاری‌ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشگیری از سرطان‌ با تغذیه امروزه به طور گسترده‌ای در تمام دنیا این باور که م...

  خواص آب گیلاس آب گیلاس نه‌ تنها نوشیدنی خوش‌طعمی است بلکه فوائد ...

  بعد از غذا سالاد نخورید مصرف سالاد بهتر است قبل از غذا باشد که هم از پرخور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیشنهادهای کم‌حجم و پرکالری برای لاغرها متاسفانه برخی از افراد برای افزایش وزن غذاهای پرکالری، چرب ولی بدون ارزش تغذیه‌ای مصرف می‌کنند ولی بعد از مدتی که به وزن دلخواه رسیدند، دچار مشکلات فراوانی می‌شوند.
افراد پرتحرک نیاز به ویتامین D بیشتری دارند/خطر شکستگی استخوان‌ها باپایگاه خبری لقمه : به گفته پژوهشگران، افراد فعال و پرتحرک به منظور کاهش احتمال خطر شکستگی استخوان به میزان ویتامین D بیشتری نیاز دارند.
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.