رئیس انجمن گیاهان دارویی ایران:
ایران می تواند گیاهان دارویی فراوری شده را به بازارجهانی عرضه کند


رئیس انجمن گیاهان دارویی ایران گفت: ارتقاء تکنولوژی تولید زمینه رقابت این محصولات را در بازارهای بین المللی فراهم می کند.

به گزارش لقمه، محمدباقررضایی گفت: در حال حاضر گیاهان دارویی فرآوری شده در بازار وجوددارد.

وی تعداد داروهای فرآوری شده و ارائه شده در بازار را کم برآورد کرد و گفت: بیس از سیصد محصول گیاهی به بازار عرضه شده که داروی گیاهی است و برخی نیز به صورت فله یعنی به صورت بسته بندی گیاه تازه به فروش می رسد.

وی به عنوان مثال از گیاه "به لیمو" نام برد که به عنوان آرامبخش استفاده می شود.

وی تعداد داروهای گیاهی فرآوری شده در بازار را کم و کیفیت آنها را پائین ارزیابی کرد و گفت: پائین بودن کیفیت محصول و عدم تطابق آن با استانداردجهانی مشکلی است که ما با آن مواجه هستیم.

عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور بیان کرد: این اشکال از آنجا ناشی می شود که یا تکنولوژی لازم را در کشور نداریم و یا از آن خوب استفاده نمی کنیم.

رضایی در ادامه گفت: ما در کشور دانش فناوری گیاهان دارویی را دارا هستیم و تحقیقات بسیار زیادی در این زمینه انجام شده است اما متأسفانه به تولید راه نیافته است.

وی دلیل این مسئله را عدم رغبت شرکت های تولید کننده به خرید دانش دانست و گفت: تولیدکننده ها به سراغ مراکزعلمی و دانشگاه ها نیامده اند همچنین تعدادی از شرکت های کارآفرین در پارک های علم و فرآوری فعال شده اند اما اشکال اینجاست که آنها نیز مجبورند خودشان بازاریابی محصولات خود را انجام دهند.

رضایی کشور را دارای این پتانسیل که بخشی از نیازهای جامعه جهانی را در زمینه محصولات فرآوری شده گیاهان دارویی استاندارد تأمین کند، دانست و گفت: اگر درهای بازارجهانی را بتوانیم به روی خود بازکنیم می توانیم محصولات فرآوری شده گیاهان دارویی را مطابق با استاندارد جهانی را ارائه کنیم.

وی تأکیدکرد: یک شرکت کارآفرین قادر است محصول خوبی عرضه کند اما اینکه محصولش به فروش برسد ملزومات دیگری را نیز می طلبد. مثلا اگر داروی گیاهی به صورت استاندارد و تحت پوشش بیمه ارائه شود رغبت مردم برای خرید محصولات داخلی بیشتر از محصولات هندی و چینی که با قیمت پائینتر از تولید داخل عرضه می شوند، خواهدبود.

رضایی تأکیدکرد: قرارگرفتن بسته های گیاهان دارویی فراوری شده تحت پوشش بیمه، فروش این محصولات را در بازارداخلی تسهیل خواهدکرد.






نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 3726 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۷ ارديبهشت بازدید: 3377 ساعت: 11:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 تنوع گیاهی ایران با کل قاره اروپا برابر است/۸ هزار گونه گیاهی در ایران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
3 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
4 راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
5 ممنوعیت تجویز داروهای گیاهی در عطاری‌ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
6 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
7 افزایش تولید محصولات اساسی در استان قم ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
8 رژیم غذایی گیاهی و بهبود کلسترول و قندخون ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
9 درمان خانگی و فوری گرمازدگی با ۱۰ نوشیدنی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۶ تير
10 دمنوش‌هایی برای مقابله با کرونا ۱۴۰۱ شنبه ۱۷ دي
11 کاهش گرگرفتگی یائسگی با رژیم غذایی گیاهی کم چرب ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...

  حذف کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی تنفس را بد بو می کند حذف کربوهیدراتها از رژیم غذایی به منظور کاهش وزن، ...

  آب انار واقعا خون را تصفیه می‌کند؟ از نظر طب سنتی، بسیاری از نوشیدنی‌ها در پاکسازی خو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نیمه شمالی ایران به‌طور طبیعی رشد می‌کند و به‌ دلیل استفاده از میوه‌های آن، در نقاط مختلف نیز کشت می‌شود. عناب درختچه‌ای با برگ‌های سبز براق و فاقد کرک یا با کرک‌های بسیار پراکنده است.
وقتی غذا، دراماتیک می شود! پایگاه خبری لقمه: سریال آشپز باشی و فیلم های همچون ماهی ها عاشق می شوند و مهمان مامان، حرفه و كنش آشپزی را عمق بخشیده و اعتبار بیشتری داده و به مخاطب می آموزد كه غذا خوردن صرفا در جویدن و بلعیدن نیست و ظرافت ها و ظرفیت های هنری و زیبایی شناختی هم دارد.
سلامت قلب با مصرف انگور محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.
17 راز برای طول عمر بیشتر تحقیقات نشان داده است افرادی که در مراسم های مذهبی شرکت می کنند، زندگی طولانی تری دارند.