نمایندگان اتحادیه چای ایران از مرزعه‌های چای هند بازدید می‌کنند نمایندگان اتحادیه چای ایران در مردادماه سال آینده از مناطق تحت کشت چای هند بازدید خواهند کرد.
واردات حدود یک میلیون تن برنج با ارز مرجع در 10 ماهه سال جاری حدود 998 هزار تن برنج به ارزش تقریبی 996 میلیون دلار وارد کشور شد.
واردات برنج با هر نوع ارزی امکان‌پذیر است پس از مطرح شدن مباحثی مبنی بر عدم تعلق ارز مرجع به واردات برنج و اختصاص ارز مبادله‌ای به آن، مدیرکل تامین و توزیع کالای وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: واردات برنج با هر نوع ارزی امکان پذیر است.
نبود نظارت در بازار گوشت کاسبی دلالان را داغ کرد عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مجلس با یادآوری تصویب طرح انتزاع با بیشترین آراء ممکن در صحن علنی مجلس گفت: عامل افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار ضعف نظارت‌ و کنترل است چرا که درسایه نبود نظارت . . .
در گفت‌وگو با لقمه؛ یکتا ناصر: اصلا به رستوران نمی روم یکتا ناصر گفت: ترجیح می دهم خودم غذا درست کنم و به رستوران نروم.
کدام سبزی‌ها نیترات بیشتری جذب می‌كنند؟ گیاهان از نظر ذخیره‌سازی نیترات به 3 گروه تقسیم می‌شوند؛ گروه اول گیاهانی هستند که بین هزار تا 4 هزار میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم وزن تازه، نیترات ذخیره می‌کنند مانند کاهو، رازیانه، چغندر، تربچه، کلم . . .
توصیه های کم کالری تعادل وزن یا کاهش وزن و لاغری از دغدغه های همیشگی بشر است که در سایه توصیه هایی محقق می شود.
صفحه 1387 از 1756  اول  قبلی   1382    1383    1384    1385    1386    1387    1388    1389    1390    1391    1392   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می كند تهران- دانشمندان هشدار دادند كه پختن زیاد گوشت قرم...

  چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ هیچ ماده غذایی واحدی نمی‌تواند خطر سرطان را کاهش د...

  ارزش غذایی و خواص انواع گوشت اگرچه بیشترمتخصصان تغذیه بر این باورندکه خوردن مقد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.
استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله! گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکت‌های پپسی، کرافت و نستله از جنین‌های سقط شده به عنوان طعم‌دهنده نوشیدنی‌های خود استفاده می‌کنند و روزانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند.
چرا قهوه در ایران گران است؟ قهوه که پس از آب ارزان‌ترین نوشیدنی در جهان است در اولویت 10 واردات قرار دارد و کالای لوکس ایرانی محسوب می‌شود لذا قهوه کیلویی 35 هزار تومان به قیمت کیلویی 120 هزار تومان فروخته می‌شود.
از همین امروز این خوراکی‌ها را نخورید/تغییر الگوی مصرف چیست پایگاه خبری لقمه: برای سلامتی بدنمان بهتر است مواد غذایی و نوشیدنی‌های مضر را بشناسیم و بدنمان را در معرض خطر ابتلا به بیماری‌ها قرار ندهیم.