روش تهیه گراتن مرغ دودی؛ غذایی اسپانیایی


گراتن مرغ نوعی خوراک خوشمزه اسپانیایی است که با ذائقه ایرانی ها هم سازگار است.

مواد لازم:

     مرغ دودی: 250 گرم

     سیب زمینی ریز: 4 عدد

     کره آب شده: 25 گرم

      کره گیاهی: 25 گرم

      پیاز متوسط: یک عدد،‌ ساطوری

      سیر: یک حبه،‌ ساطوری

      آرد: یک قاشق غذاخوری

      شیر: 300 میلی‌لیتر

     جعفری ساطوری: 2 قاشق غذاخوری

      نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

روش تهیه

1 - فر را روی 200 درجه سانتیگراد داغ کنید. برای تهیه سس، کره گیاهی را در یک قابلمه کوچک آب کرده و پیاز آب گرفته را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود و کمی رنگ بگیرید. سیر را اضافه کرده و پس از 30 ثانیه آرد را اضافه کرده و با پیاز و کره مخلوط کنید. شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی،‌یک لایه نازک از آن بماند. نمک و فلفل سس را اندازه کنید.

2 - یک ظرف نسوز را چرب کنید. کف آن را با مرغ دودی که به اندازه یک بند انگشت خرد کرده‌اید پر کنید. جعفری ساطوری را با سس مخلوط کرده و روی مرغ بدهید.

3 - سیب‌زمینی‌ها را ورقه کرده و خشک کنید. ورقه‌های سیب‌زمینی را روی گراتن چیده و کره آب شده را با قلم‌مو روی آنها بمالید. کمی نمک پاشیده و ظرف را 20 دقیقه در طبقه وسط بگذارید تا سیب‌زمینی برشته و طلایی شود.

 

نکات

1 - به جای مرغ می توانید از ماهی دودی استفاده کنید.

2 - ضخامت ورقه‌های سیب‌زمینی باید حدود یک میلیمتر باشد.

3 - برای غنی‌تر شدن گراتن از بروکلی، نخودفرنگی و لوبیای سبز آب‌پز استفاده کنید.


 


نقل از :مجله آشپزی ایده آل

کد: 3164 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۷ بهمن بازدید: 7706 ساعت: 12:47 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه تصویری گراتن بادمجان ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ مرداد
2 روش تهیه گراتن چیپس و مرغ در مایکروفر ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر
3 دستور تهیه گراتن پاستا با بادمجان ۱۳۹۳ شنبه ۲۴ خرداد
4 روش تهیه گراتین سیب‌زمینی و کرفس ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۷ آذر
5 طرز پخت گراتن بادمجان با سیب‌زمینی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۰ تير
6 گراتن قالبی سبزیجات ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه طالبی را همراه غذا مصرف كنید یك متخصص علوم تغذیه در یزد با بیان این كه ویتامین ...

  این سبزی دشمن فراموشی است کرفس حاوی نوعی فلاونوئید است که مانع از بروز پروسه...

  ویتامین ها، حافظ سلامتی انسان پایگاه خبری لقمه: ویتامین ها به رشد و عملکرد بدن ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
آیا کودکان چاق بزرگسالان چاقی می‌شوند؟ یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با اشاره به اهمیت تعادل وزن از دوره کودکی تاکید کرد:« وقتی کودک شروع به وزن گیری زیاد کند و از منحنی های رشد خارج شود به احتمال زیاد، انتظار چاقی در بزرگسالی را خواهیم داشت.»
تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود پایگاه خبری لقمه: تحلیل رستوران‌های رقیب می‌تواند برای شما فرصتی باشد تا تحقیقات بازار را بهبود بخشید.
نشانه‌های فقر آهن/ قلبتان می‌کوبد؟ پریود سنگین دارید؟ فقر آهن یکی از شایع ترین مشکلات غذایی در دنیاست و زنان بیش از همه در خطر هستند. آهن برای تولید هموگلوبین نقش مهمی دارد.