درباره جویدن و نجویدن غذا
یک فوق تخصص گوارش و کبد گفت: از آن جا که بخشی از هضم و جذب غذا درون دهان و به وسیله آنزیمهای بزاق انجام میشود، تند غذا خوردن موجب میشود غذا به میزان کافی جویده نشده و مدت زیادی درون دهان قرار نگیر . . .
پنیر تبریزی، سفید یا خامهای؟
پنیر سفید یا پنیر فتا، از لحاظ تغذیهای ارزش بیشتری دارد زیرا نسبت به پنیر خامهای، چربی بسیار کمتری داشته و نسبت به پنیر تبریزی هم نمک کمتری دارد؛ پس اگر رژیم دارید، این پنیر گزینه مناسبی برای شماست.