طرز تهیه شیرازی پلو
شیرازی پلو نوعی غذای محلی منسوب به شیراز است که به صورت ته چین با گوشت و بادنجان تهیه می شود.
بفرمایید غذای محلی
واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمیرسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
فعالیت 11 داروخانه شبانهروزی در ایام نوروز
سعیده نهاوندی شامگاه سهشنبه در جلسه کار گروه امنیت غذایی استان زنجان با اشاره به هماهنگیهای به عمل آمده برای نظارت بر فعالیت داروخانههای فعال استان در ایام نوروز اظهار داشت: نظارت بر این داروخانه . . .
سر و دست شکستن برای لاغری
مرحلهای که در اثر آن انرژی ذخیرهای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد میشود را چاقی میگویند. کمتحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان میگیرد این در حالی است که، پژوهش . . .