90 درصد کشت زعفران دنیا در ایران است رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان گفت: 90 درصد کشت زعفران در ایران است و چیزی حدود 7.5 درصد در یونان، 2.5 درصد در مراکش، 2.3 درصد در کشمیر و 3.2 درصد در ایتالیا است.
3 هزار کیلوگرم گوشت قرمز در گناباد معدوم شد رئیس شبکه دامپزشکی گناباد گفت: در 9 ماهه ابتدای سالجاری 3 هزار و 153 کیلوگرم گوشت قرمز و آلایش خوراکی غیر قابل مصرف در کشتارگاههای این شهرستان از چرخه عرضه و مصرف معدوم شده است.
نرخ مصوب حبوبات و غلات + جدول قیمت لوبیا چشم بلبلی در بازار غیرشرکتی کیلویی 2400 تومان به فروش میرسد.
کاهش قیمت محصولات کشاورزی نیازمند حذف واسطه هاست رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کاهش قیمت محصولات کشاورزی نیازمند حذف واسطه هاست.
فرش قرمز جهان برای زعفران گلستان 20 سال پیش وقتی اهالی روستای کوچکی در آزادشهر گلستان شروع به کشت زعفران کردند، گمان نمی کردند که روزی بازارهای جهانی به روی طلای سرخ گلستان گشوده شود.
تخلفات عجیب و غریب برخی شرکت‌های تولیدکننده سوسیس و کالباس همین چند سال پیش بود که انتشار گزارش اداره استاندارد تهران درباره کشف تخلفات گسترده در صنعت سوسیس و کالباس جنجال زیادی را در کشور به پا کرد و بسیاری از تولیدکنندگان فعال در این صنعت در مظان اتهام قرار . . .
طرح شبنم به خوراکی ها رسید + فهرست کالاها مدیرعامل شرکت انفورماتیک راهبر ایران از آغاز به کار مرحله سوم طرح شبنم خبر داد و فهرست کالاهای مشمول را اعلام کرد.
صفحه 1433 از 1756  اول  قبلی   1428    1429    1430    1431    1432    1433    1434    1435    1436    1437    1438   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی...

  ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان پایگاه خبری لقمه: متخصصان معتقدند نوشیدنی‌های انرژ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی‌های که باعث کاهش میل جنسی می‌شوند یکی از عواملی که تاثیر مستقیم بر روابط زناشویی دارد میل جنسی است. کاهش میل جنسی ممکن است باعث بروز مشکلاتی در زندگی زوجین شود.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
چگونه آشپزی کنیم تا غذا چاقمان نکند! ازآنجایی که کنترل جذب کالری یکی ازمهمترین جنبه های برنامه کاهش وزن است وفرد نباید به دلیل طعم مطبوع غذا این مسئله را نادیده بگیرد . شما می توانید با محدود کردن کالری مصرفی ازغذاهای مطبوع لذت ببرید .