علیرضا زالی:
تعداد بستری‌های کرونا به پائین‌ترین میزان خودش رسیده/ تزریق دوز سوم را جدی بگیرید


پایگاه خبری لقمه: فرمانده ستاد مبارزه با کرونای استان تهران با حضور در برنامه «طبیب» با اشاره به اینکه تعداد بستری‌های کرونا به پائین‌ترین میزان خودش در طول چهار هفته اخیر رسیده، عنوان کرد: اما این به منزله پایان کرونا نیست و همچنان باید دستورالعمل‌ها جدی گرفته شده و نباید شرایط عادی‌ تلقی شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، «علیرضا زالی» در برنامه «طبیب» اعلام کرد: در حال حاضر شرایط تهران در حوزه کرونا و به ویژه اومیکرون شرایط با ثباتی است و تقریبا بیماران بستری ما در طول چهار هفته اخیر به پائین‌ترین میزان خودش رسیده است.
وی در مورد تعداد فوتی‌ها در استان تهران نیز گفت: میزان مرگ و میر در سطح استان نیز حدود چهار، پنج نفر بیشتر نیست و این افراد عمدتا جزء افرادی بودند که از قبل در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری بودند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه به وضعیت واکسیناسیون در استان تهران اشاره و عنوان کرد: در حوزه واکسیناسیون نیز ما به رقم 26 میلیون دوز در استان تهران نزدیک می‌شویم، تا به حال حدود 10 میلیون و 900 نفر دوز اول و 9 میلیون 800 هزار نفر دوز دوم را دریافت کردند.
زالی همچنین یادآور شد: اما برای دوز سوم هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم، زمان تزریق دوز دوم در استان تهران به گونه‌ای بوده که الان حدود چهار تا شش ماه از آن می‌گذرد و سطوح آنتی‌بادی افرادی که تنها تا دوز دوم تزریق کردند کاهش پیدا کرده، لذا توصیه ما این است که افراد برای دوز سوم مراجعه کنند و آن را جدی بگیرند.
وی در ادامه به ابلاغیه دوز چهارم اشاره و تصریح کرد: این ابلاغیه برای افراد با بیماری‌های خاص و افراد بالای 80 سال و افراد ارائه دهنده خدمات است و فعلا مردم عادی شامل این ابلاغیه نمی‌شوند.
فرمانده ستاد مبارزه با کرونای استان تهران در پایان تأکید کرد: این شرایط ثابت نشان‌دهنده پایان و از بین رفتن کرونا نیست، لذا همچنان باید دستورالعمل‌های بهداشتی جدی گرفته شده و به ویژه استفاده از ماسک در مجامع عمومی فراموش نشود.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست

 




کد: 14746 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ ارديبهشت بازدید: 1073 ساعت: 1:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بسیج به دنبال افزایش تولید ۵ محصول اساسی و امنیت غذایی /تاکید نماینده مجلس بر ضرورت کاهش واردات محصولات کشاورزی ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
2 علیرضا بیگلری؛ جهش بیست ساله واکسن سازی کشور با تولید واکسن کرونا ۱۴۰۰ شنبه ۵ تير
3 افزایش خطر کرونا هندی/ جزییاتی از تردد شبانه شب‌های قدر ۱۴۰۰ شنبه ۴ ارديبهشت
4 سیدعلیرضا آوایی: به حمایت از تولیدکنندگان اعتقاد دارم/لزوم بهینه سازی سامانه های الکترونیک به همراه نیروی انسانی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۲ فروردين
5 علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر
6 علیرضا کدیور: زمان خوبی برای سرمایه گذاری در بازار سرمایه است ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۸ آبان
7 مرجع پاسخگویی رایگان کرونا برای تهرانی‌ها شماره ۴۰۳۰ است ۱۳۹۹ يکشنبه ۲۹ تير
8 لزوم توجه به قیمت غذای سالم برای مقابله با فشارخون ۱۳۹۸ دوشنبه ۶ خرداد
9 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
10 اصلاح نواقص طرح تحول سلامت/ تقویت خدمات بهداشتی ۱۳۹۷ جمعه ۲۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مضرات نخوردن صبحانه شاید این نظر درست باشد كه ناآگاهی، عادات فردی و خا...

  کدام نوع از بستنی ها مفید ترند؟ حسی که خوردن بستنی به فرد می دهد حس خوشایندی است و...

  78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
4 ترفند موثر برای مقابله با ضعف‌های غذایی همه‌ی ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب پذیر می‌کنند. در حوزه‌ی تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند.
قهرمانان غذایی را بشناسید قهرمانی فقط مختص دنیای ورزش نیست. در حوزه‌ تغذیه نیز مواد غذایی متعددی وجود دارند که به راستی نقش یک قهرمان را در حفظ سلامتی ما ایفا می‌کنند. به خاطر اینکه این مواد غذایی ارزش غذایی بالایی داشته و مانند یک سپر بلا عمل می‌کنند.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.