با كیفیتترین نان ایران معرفی شد
لقمه: تازهترین سنجش کارشناسی کیفیت نان تولیدی در کشور نمره 77.5 از 100 درصد را نشان میدهد که از افزایش3.5 درصدی کیفیت در مقایسه با خرداد ماه حکایت دارد.
دزدان انرژی را بشناسید
لقمه: شناسایی و مقابله با دزدان انرژی کار سختی نیست فقط کافی است در رژیم و عادتهای غذاییتان تغییراتی ایجاد کنید.
خواص خربزه
لقمه: خربزه میوه ای شیرین، لذیذ و گواراست كه انواع گوناگونی دارد و بهترین آن خربزه خراسان است.
برنج تولیدی امسال به دو میلیون و 500 هزار تن میرسد
لقمه: عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج با اشاره به تولید دو میلیون و 200 هزار تنی برنج در سال گذشته، اظهار كرد: امسال حداقل 10 درصد افزایش تولید خواهیم داشت و میزان برداشت برنج به دو میلیون و 500 هزا . . .