به گزارش لقمه، این غذا، نوعی غذای بینالمللی ژاپنی كه طرفداران زیادی در اقصی نقاط جهان دارد و در رستورانهای ژاپنی هم كه در ایران است سرو میشود. گرچه بگویم كه باید از غذای ژاپنی خوشتان بیاید تا آن را میل كنید، حالا اگر درست كردید و با مزاجتان سازگار نبود، یه بار ما رو نفرین نكنید، ما آموزش دادیم برای اونایی كه غذای ژاپنی دوست دارند... مواد اولیه: نودل 400 گرم خیار و پیازچه خلالشده و ماهی از هر کدام یك عدد فلفل چیلی دو عدد سویا سس پنج قاشق غذاخوری سركه بالزامیك و روغن کنجد و آبلیمو و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری نمك و فلفل و روغن زیتون به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا نودلها را پخته و آبكش كرده و به مدت دو دقیقه داخل آب سرد قرار میدهیم و دوباره آبكش میكنیم. برروی ماهی كمی نمك و فلفل زده و آن را در روغن زیتون سرخ مینماییم. داخل ظرف مورد نظر ابتدا نودلهای پخته شده را میریزیم بر روی آن پیازچه و خیار خلالشده گذاشته و ماهی سرخشده را در كنار یا روی نودلها میگذاریم. طرز تهیه سس: روغن كنجد، سویا سس، سركه بالزامیك، شكر، آبلیمو و چیلی خردشده را مخلوط كرده و بر روی سالاد میریزیم. ش.م