مواد اولیه: خامه فرمگرفته 1/4 پیمانه یا 300 میلیلیتر شكر ریز یا پودرقند 75 گرم یا شش قاشق سوپخوری تمشك 500 گرم یا پنج پیمانه آب دو قاشق سوپخوری یا 30 میلیلیتر طرز تهیه: شكر، آب و تمشك را در قابلمه كوچكی ریخته و روی حرارت بگذارید تا پنج دقیقه بجوشد و نرم شود. تمشكهای نرمشده را در آبكش ریخته و با پشت قاشق فشار دهید تا آب آن خارج شود. سپس در یخچال یكساعت خنك كنید. خامه و تمشك را خوب مخلوط كرده و داخل فریزر به مدت دو ساعت قرار دهید تا تقریبا یخ بزند. بستنی را داخل غذاساز ریخته تا كاملا پودر شود و دوباره داخل ظرف ریخته و در فریزر به مدت دو ساعت قرار دهید و دوباره داخل دستگاه غذاساز ریخته بستنی را پودر كرده و برای بار آخر به مدت یك ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی كاملا بسته و آماده شود. آ.ی