"ویسکی اسلامی" ؟! +عکس یک شرکت آمریکایی از تولید نوشیدنی ویسکی بدون الکل موسوم به ویسکی اسلامی خبر داد.این شرکت گفته است که این اقدام را برای حل مشکل افرادی کرده است که به دلایل دینی مانند مسلمانان یا پزشکی از نوشیدن ویسکی . . .
«بفرمایید شام ایرانی» مجوز می‌گیرد؟ مجوز مجموعه «بفرمایید شام ایرانی» در شورای بازبینی سازمان نظارت و ارزشیابی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دست بررسی است و هنوز نتیجه نهایی اعلام نشده است.
کاسنی، شاتره، زردچوبه و خارمریم ضد سموم کبدی هستند کاسنی، شاتره، زردچوبه و خارمریم از گیاهان دارویی هستند که ضد سموم کبدی به شمار می‌آیند.
چاق‌ترین مردم آسیا کجا زندگی می کنند؟ مردم مالزی، چاق‌ترین مردم جنوب شرق آسیا لقب گرفته‌اند.
هشدار دانشمندان قطع نمک از عوامل افزایش خطر بیماری‌های قلبی و سکته دانشمندان هشدار دادند که قطع کردن مصرف نمک، می‌تواند بیشتر از اینکه خوب باشد، باعث ضرر زدن به بدن شود، چرا که باعث افزایش مواد شیمیایی‌ می‌شود که برای قلب مضر است.
کشت گندم در 55 هزار هکتار از اراضی مازندران در سال جاری معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران گفت: در سال جاری کشت گندم در سطح 55 هزار هکتار از اراضی دشت و کوهپایه‌ای استان برنامه‌ریزی شده است.
خسارت کشاورزان هرمزگانی در پی واردات لیمو سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: 60 میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های مقابله با بیماری جاروک جادوگر لیمو ترش و مدیریت آن به هرمزگان ابلاغ شد.
صفحه 1734 از 1758  اول  قبلی   1729    1730    1731    1732    1733    1734    1735    1736    1737    1738    1739   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آدامس این جویدنی زیان‌آور ما پر از تصورات اشتباهیم. مثلا برخی گمان می‌كنند خ...

  راهایی برای فرار از آلودگی های هوای تهران پایگاه خبری لقمه:« تهران ما را خواهد کشت» اگر شما ...

  چربی‌های مفیدبرای قلب یک متخصص قلب و عروق گفت: ایرانی ها به جای روزانه ۴...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن یکی از جدیدترین خبرهای تغذیه‌ای که امروزه به گوش می‌رسد اندر خواص جینسنگ است؛ با این همه خبرهای مختلف ممکن است به این فکر بیفتید که واقعاً این جینسنگ برای چه خوب است؟ و یا این که اصلاً این جینسنگ (Ginseng) چیست؟
امان از دل‌ و قلوه شاید تاکنون گذرتان به یکی از خیابان‌ها یا میدان‌هایی که حرفه اصلی مغازه‌داران آن کشتار دام و فروش امعاء و احشای آن است، افتاده باشد و انواع فرآورده‌های دامی همچون کله، پاچه، زبان، سیرابی، شیردان، دل، قلوه، جگر و... را از آنان خریده باشید.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
چرا باید شام را زودتر خورد؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که اخبار مربوط به سلامت و تناسب اندام را پیگیری می‌کنند، حتما تاکنون بارها از پزشکان و متخصصان تغذیه شنیده اید که باید شام را پیش از ساعت 7 شب خورد.