افتتاح اولین کارخانه تولید سوسیس و کالباس گیاهی


مواد اصلی این سوسیس و کالباس های گیاهی را غلات تشکیل می دهند.

به گزارش لقمه، مهدی بهمنیان در خصوص راه‌اندازی خط تولید سوسیس و کالباس گیاهی در ایران گفت: در مرحله نخست قرار بر تولید شیر از سویا بود که با بررسی‌های انجام گرفته به این نتیجه رسیدیم که شیر سویا فروش چندان خوبی نداشته و مردم ایران خیلی از آن استقبال نمی‌کنند.
مدیر عامل و سرمایه‌گذار کارخانه سوسیس و کالباس گیاهی افزود: پس از پیگیری‌های انجام شده تصمیم بر تولید سوسیس و کالباس صد در صد گیاهی گرفته شدکه این محصول برای اولین بار در نمایشگاهی در آلمان عرضه شده بود.
وی در خصوص مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس گیاهی گفت: مواد تشکیل دهنده این فراورده بیشتر غلات و سویا هستند که در آن علاوه بر این مواد، از طعم دهنده و چاشنی‌ها نیز استفاده شده است.
بهمنیان یادآور شد: در این محصول از افزودنی‌های غیر مجاز استفاده نشده است و از نظر طعم، بافت و رنگ نیز در ظاهر با نمونه‌های گوشتی هیچ تفاوتی ندارد و به یقین می‌توان گفت که از لحاظ طعم از نمونه گوشتی خود بالاتر است.
وی در ادامه متذکر شد: مشابه گوشتی این فراورده به صورت وکیوم شده و در حالت یخچالی قابلیت ماندگاری 30 تا 45 روز را داردکه با پیش بینی‌های انجام گرفته سعی بر این است که بتوان ماندگاری این محصول را تا 6 ماه بالا برد.
بهمنیان گفت: تصمیم بر این است سوسیس و کالباس گیاهی را برای گروه‌های سنی 3 تا 5، 5 تا 12 ، 12 تا 18 سال و الی آخر تولید کنیم.
سرمایه گذار کارخانه سوسیس و کالباس گیاهی در پایان افزود: این تکنولوژی فقط در کشورهای آلمان، امریکا، انگلستان، کانادا و استرالیا وجود دارد و بعد از این کشورها ایران اولین کشوری است که این تکنولوژی را بدست آورده است.


 


نقل از :ایصدا

کد: 501 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۲۹ آبان بازدید: 13665 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
2 سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده ۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۰ آبان
3 نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
4 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
5 کیت تشخیص آلودگی مواد غذایی ساخته شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
6 برای خرید یک سوسیس وکالباس خوب چه نکاتی باید مورد توجه قرار گیرد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7 آخرین وضعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر
8 آزادی مشروط مصرف خمیر مرغ در سوسیس و کالباس ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9 با حذف این 5 خوارکی سلامتی‌تان را تضمین کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
10 سازمان استاندارد شرایط استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس را اعلام کرد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
11 شرکتهای تولید کننده سوسیس و کالباس نظارت می‌شوند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


رضا

منتظر محصولات گیاهی هستیم

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ا...

  تلخی زیتون این‌گونه از بین می رود اگر میخواهید زیتون را خود در منزل عمل آورید این مط...

  زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است! لقمه: نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی ص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
خواص انواع آب‌میوه و سبزیجات آب میوه ها و سبزیجات نه تنها بسیار خوش‌طعم، لذیذ و نشاط‌آور بوده، بلكه باعث ایجاد انرژی و حس جوانی می‌شوند.
نقش تغذیه در میگرن و کنترل آن بیماری میگرن که 15 تا 20 درصد از مردان و 25 تا 30 درصد از زنان از آن رنج می‌برند، با سردرد شدید و عمیق، نبض دار‌ و اغلب دردهای تکرار شونده و حساسیت به نور بروز پیدا می‌کند. درد شدید معمولا از صبح زود شروع می‌شود و ممکن است یک سمت سر را درگیر کند و همراه با استفراغ یا تهوع باشد. 10 درصد از مبتلایان به میگرن، دچار اختلالات چشمی، گیجی و ضعف بعد از حملات میگرن نیز می‌شوند.
لاغری شکم، با کمک دکتر اوز! داشتن یک شکم صاف دست‌یافتنی است؛ به شرطی که فوت و فن‌هایش را بدانید! در ادامه مطلب، سؤالات و پاسخ‌هایی را خواهید دید که توسط دکتر مهمت اوز طراحی شده است و به این ترتیب در راه کوچک کردن شکم خود متوجه اشتباه‌هایتان خواهید شد و البته با نکته‌هایی طلایی آشنا می‌شوید که می‌توانید از آنها برای کوچک کردن شکمتان استفاده کنید.