دکتر گلشنی:
مصرف برخی از غذاها بر بوی بدن تاثیرگذار است


دبیر انجمن متخصصین پوست ایران با بیان اینکه:« برعکس تصور عامه در حالت عادی عرق بدن بوی خاصی ندارد.» تاکید کرد:«عرق بدن به طور ثانویه از برخی از غذاها مانند سیر متاثر می شود.»

به گزارش لقمه دکتر محمد گلشنی در گفت و گویی گفت:« در کل دو نوع غده تعریق در بدن انسان وجود دارد. غدد آپواکرین در ناحیه زیربغل، کشاله ران و اطراف سینه ها وجود دارند و ترشح آن موجب بروز بوی ناخوشایند در بدن می شود که امروزه با استفاده از دئودورانت ها می توان این مشکل را برطرف کرد.»
وی ادامه داد:«اکرین نوع دیگری از غدد عرقی هستند که در تمام نواحی بدن پراکنده بوده و برعکس تصور عامه مردم عرق بدن بوی خاصی ندارد اما به طور ثانویه از برخی از غذاها متاثر می شود به عنوان مثال مصرف زیاد سیر در بوی عرق بدن تاثیرگذار است اما در حالت عادی عرق بدن بوی خاصی ندارد اما در برخی از نواحی بدن مانند زیربغل و یا کف پا رشد باکتری ها و میکروب ها موجب ایجاد بوی نامطبوع در این نواحی می شود.»
این متخصص پوست و مو تاکید کرد:«افرادی که عرق بدن آنها بوی بدی تولید می کند بایستی به متخصص پوست مراجعه کنند و استحمام روزانه، مصرف داروهای ضد تعریق و برخی از آنتی بیوتیک های موضعی می تواند در حل مشکلات این افراد موثر واقع شود.»


 


نقل از :سلامت نیوز

کد: 500 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۲۹ آبان بازدید: 4046 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3 خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
4 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
5 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
6 4 راهکار برای پاک کردن لکه شیر و بوی بد آن از روی فرش ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ آبان
7 در مورد تاثیر کرونا بر بویایی و چشایی بیشتر بدانید ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
8 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
9 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
10 نجات سر یک بچه از زود پز! ۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان
11 آغاز برداشت کلزا در کشور تا پایان تیرماه ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با خوردن این ۷ ماده ی غذایی جوان بمانید اگر همیشه سعی می کنید غذاهای سالم را پیدا کنید و ف...

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

  مصرف زیاد زرده تخم مرغ باعث سکته قلبی می‌شود لقمه: مطالعات جدید محققان کانادایی نشان داد که مصر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فیس بوک واقعا چاق کننده است نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله "Consnmer Research" منتشر شده تایید می‌کند که کاربران سایت‌های اجتماعی با استفاده مداوم از این سایت‌ها واقعا سلامت خود را به خطر می‌اندازند.
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.
بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.