دکتر گلشنی:
مصرف برخی از غذاها بر بوی بدن تاثیرگذار است


دبیر انجمن متخصصین پوست ایران با بیان اینکه:« برعکس تصور عامه در حالت عادی عرق بدن بوی خاصی ندارد.» تاکید کرد:«عرق بدن به طور ثانویه از برخی از غذاها مانند سیر متاثر می شود.»

به گزارش لقمه دکتر محمد گلشنی در گفت و گویی گفت:« در کل دو نوع غده تعریق در بدن انسان وجود دارد. غدد آپواکرین در ناحیه زیربغل، کشاله ران و اطراف سینه ها وجود دارند و ترشح آن موجب بروز بوی ناخوشایند در بدن می شود که امروزه با استفاده از دئودورانت ها می توان این مشکل را برطرف کرد.»
وی ادامه داد:«اکرین نوع دیگری از غدد عرقی هستند که در تمام نواحی بدن پراکنده بوده و برعکس تصور عامه مردم عرق بدن بوی خاصی ندارد اما به طور ثانویه از برخی از غذاها متاثر می شود به عنوان مثال مصرف زیاد سیر در بوی عرق بدن تاثیرگذار است اما در حالت عادی عرق بدن بوی خاصی ندارد اما در برخی از نواحی بدن مانند زیربغل و یا کف پا رشد باکتری ها و میکروب ها موجب ایجاد بوی نامطبوع در این نواحی می شود.»
این متخصص پوست و مو تاکید کرد:«افرادی که عرق بدن آنها بوی بدی تولید می کند بایستی به متخصص پوست مراجعه کنند و استحمام روزانه، مصرف داروهای ضد تعریق و برخی از آنتی بیوتیک های موضعی می تواند در حل مشکلات این افراد موثر واقع شود.»


 


نقل از :سلامت نیوز

کد: 500 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۲۹ آبان بازدید: 4085 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
3 خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
4 آغاز به کار نمایشگاهی بدون بوی کباب! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن
5 آداب نشستن دور کرسی و خوراکی ها در شب یلدا چه بود؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
6 4 راهکار برای پاک کردن لکه شیر و بوی بد آن از روی فرش ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۶ آبان
7 در مورد تاثیر کرونا بر بویایی و چشایی بیشتر بدانید ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۵ آذر
8 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
9 نوشیدنی‌هایی برای آرامش در بحران کرونا ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۲ تير
10 نجات سر یک بچه از زود پز! ۱۳۹۸ جمعه ۳ آبان
11 آغاز برداشت کلزا در کشور تا پایان تیرماه ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شش توصیه‌ی غذایی برای پیشگیری از دیابت امروزه دیابت افراد زیادی را در سرتاسر جهان گرفتار ...

  ممنوعیت فروش بستنی و آب میوه در خیابان ممنوع شدن فروش بستنی و آب میوه در حاشیه خیابانها، ...

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن یک محقق طب سنتی گفت: خوردن گیلاس و دمنوش آن درمانگر یبوست، گرمازدگی و کاهش دهنده درد ‏میگرن است. ‏
خوراکی‌‌ها علیه اسـترس استرس ممكن است همه جا با شما باشد، مثل محیط كار، در هنگام رانندگی، در جشن‌ها و مراسم و یا حتی در منزل و زمانی كه اخبار ناخوشایندی ممكن است از طریق رادیو و تلویزیون به گوشتان برسد، اما در دنیای پرتنش امروز، چه كسانی ممكن است از استرس در امان باشند؟
ارتباط آلودگی هوا با چاقی و کلسترول بالا چیست؟ پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، قرار گرفتن در معرض آلاینده ها موجب اضافه وزن می‌شود و کلسترول بالا و تری گلیسیرید را افزایش می‌دهد.