رییس فراکسیون مبارزه با دخانیات :
چرا دولت با صراحت در مقابل قانون می ایستد؟!


رییس فراکسیون مبارزه با دخانیات با بیان اینکه:« آیین نامه مجاز بودن عرضه قلیان در قهوه خانه ها باید مسیری را در ستاد کشوری مبارزه با دخانیات طی کند و به عنوان یک عضو ناظر در جلسات می گویم که باید در آنجا بر روی آیین نامه های اجرایی ستاد تصمیم گیری میشد اما چنین خبری را ندیدم و نه شنیدم و نه به این جلسه دعوت شده ام.» تاکید کرد:« قانون شکنی و ساختار شکنی و خلاف جریان سلامت کشور حرکت کردن هنر نیست.»

به گزارش لقمه، دکتر اکبر رنجبرزاده در گفت و گویی گفت:« مصوبه آزاد بودن قلیان در قهوه‌خانه‌ها خلاف قانون است و مجلس می تواند شکوائیه خود را از طریق رئیس مجلس شورای اسلامی به قوه قضاییه تقدیم کند که چرا دولت با صراحت در مقابل قانون می ایستد؟!»
وی ادامه داد:«موضوع دوم این است که این اقدام برخلاف مصالح نظام سلامت کشور است و با تصویب مصوبه مجاز بودن عرضه قلیان در قهوه خانه ها با ظرافت خاصی به نخبگان علمی و پزشکی کشور توهین شده است و در واقع تمام زحمات و آموزش ها در جهت فرهنگ سازی عوارض و خطرات استعمال سیگار و بویژه قلیان نادیده گرفته شده است و همانطوری که می دانید استعمال قلیان مشکلاتی تا 100 برابر سیگار را برای مصرف کنندگان دارد و علاوه بر آن استعمال قلیان در اماکن عمومی سلامت دیگران را نیز به خطر می اندازد و حقوق شهروندی زیرپا گذاشته می شود و به عبارتی استعمال قلیان در قهوه خانه ها نادیده گرفتن حقوق دیگران در جمع است.»
رییس فراکسیون مبارزه با دخانیات خاطرنشان کرد:«اختصاص دادن یک مکان برای مصرف کنندگان مواد دخانی را به مفهوم کمک رسانی به شرکت های دخانی خارج از کشور و وارد کنندگان سیگار و توتون می دانیم.
اینکه قادر به اجرای قانون جلوگیری از استعمال قلیان در اماکن عمومی نیستند نباید به طور کل آن را پاک کنند و هیچ کس مجوز پاک کردن قانون را ندارد.»
نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد:«آیین نامه مجاز بودن عرضه قلیان در قهوه خانه ها باید مسیری را در ستاد کشوری مبارزه با دخانیات که مرکز آن در تهران و در وزارت بهداشت است طی کند و به عنوان یک عضو ناظر در جلسات می گویم که باید در آنجا بر روی آیین نامه های اجرایی ستاد تصمیم گیری میشد اما چنین خبری را ندیدم و نه شنیدم و نه به این جلسه دعوت شده ام.
در واقع از کمیسیون بهداشت و درمان مجلس دو نفر از اعضای کمیسیون به عنوان ناظر در تمامی جلسات تصمیم گیری این مرکز حضور پیدا می کنند اما برای حضور در این جلسه دعوت نشده ایم و هیچ اقدامی بر روی این موضوع نداشته ایم.»
 اکبر رنجبرزاده ادامه داد:« نباید کاری کنیم که جامعه نگران شود و نباید هرچه دیگران رشته کرده اند پنبه کنیم. قانون شکنی و ساختار شکنی و خلاف جریان سلامت کشور حرکت کردن هنر نیست و بایستی هر چه سریع تر در این زمینه اقدام کنند و مجلس به هر صورت وظیفه خود را انجام می دهد.»


نقل از :سلامت نیوز

کد: 497 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ يکشنبه ۲۹ آبان بازدید: 3735 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های‌ درمان و پیشگیری از کبد چرب ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
2 شرایط صدور مجوز برای قهوه‌خانه‌ها و سفره‌خانه‌ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
3 آغاز دور جدید جمع‌آوری قلیان‌ها ۱۳۹۳ شنبه ۱ شهريور
4 جنبش ضد قلیان به سردمداری روحانی ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ خرداد
5 مصرف قلیان نسبت به 7 سال گذشته دو برابر شده است ۱۳۹۲ چهارشنبه ۶ آذر
6 غُلغُل قلیان قدغن! ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير
7 قلیان هنوز در قهوه‌خانه‌ها نفس می‌كشد! ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۴ اسفند
8 آشنایی با تاریخچه شب یلدا ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۱ آذر
9 سیگار و قلیان باعث پوسیده شدن مغز می‌شوند ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ آذر
10 عرضه قلیان در قهوه‌خانه‌ها ممنوع شد ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان
11 فهرست اقلام و خدمات مشمول ممنوعیت تبلیغاتی اعلام شد ۱۳۹۱ جمعه ۲۱ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...

  آرام خوردن و درست جویدن غذا در توصیه های بهداشتی همیشه به خوردن غذا با آرامش و...

  قابل توجه کسانی که ترش می کنند اگر با این علایم روبرو هستید، هر چه سریع تر برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاخوردن در نیمه شب سبب چاقی می‌شود؟ پژوهش های جدید نشان می دهد افرادی که در نیمه های شب از خواب بیدار شده و غذا می خورند، اضافه وزن بیشتری داشته و در امر کاهش وزن موفق نخواهند بود.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟
بخور نخورهای فصل گرما در فصل گرما به دلیل هوای گرم و بالا رفتن دمای بدن توصیه می‌شود اصول غذایی خود را تغییر داده تا کمتر دچار گرمازدگی شوید.
شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید پایگاه خبری لقمه: شاید نتوان برای برخی آداب و رسوم شب یلدا جایگزینی تعریف کرد، اما حالا در این شرایط اقتصادی بیایید کاری کنیم که دیگر انار دانه درشت و هنداونه بزرگ قرمزرنگ مشکلی بر مشکلات خانواده‌ها در این شب باستانی اضافه نکند.