بدون رژیم غذایی لاغر شوید پایگاه خبری لقمه: رویکرد غیررژیمی برای همه افرادی که می‌گویند رژیم را از همین شنبه آغاز می‌کنم مناسب است.
قائم‌مقام وزیر صمت: رصد جدی توزیع کالا/ فعالیت‌های تنظیم‌بازاری به وزارت صمت بازگشت پایگاه خبری لقمه: قائم مقام وزیر صمت گفت: با ارتقای سامانه جامع تجارت، در صدد هستیم روند توزیع کالا را از مبدا یعنی از تولید و واردات تا بخش مصرف به دقت رصد کنیم.
لقمه گزارش می‌دهد؛ جریان دوتابعیتى بودن وزیر بهداشت چیست؟ پایگاه خبری لقمه: در حالی که اسناد و مدارک کمیته تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از افراد دارای تابعیت مضاعف، گرین کارت یا اقامت موجود است، وزیر بهداشت و رسول دیناروند ادعای دوتابعیتی بودن خود را تکذیب . . .
در یک نشست عنوان شد: «تبلیغات» عامل شکل‌دهی عادات غذایی ناسالم/ تبلیغات اغواگرانه روغن در تلویزیون پایگاه خبری لقمه: فاطمه محمدی نصرآبادی معتقد است شواهد قوی حاصل از مطالعات نشان‌دهنده نقش مهم تبلیغات غذاهای ناسالم در شکل‌دهی عادات غذایی ناسالم به ویژه در کودکان و نوجوانان است.
خرید تضمینی 156 هزار تن گندم در استان مرکزی پایگاه خبری لقمه: مراکز خرید تضمینی در استان مرکزی تاکنون بیش از 156 هزار تن گندم در قالب 20 هزارو 793 محموله از کشاورزان خریداری و ذخیره سازی کرده اند.
فراخوان تور عکاسی «خوشه» منتشر شد پایگاه خبری لقمه: فراخوان تور عکاسی جشنواره «خوشه» توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران منتشر شد.
«لوزارتان» واقعا سرطان‌زاست؟ پایگاه خبری لقمه: درحالی حاشیه‌ها درباره داروی لوزارتان در چند مدت گذشته خبرساز بوده که در اطلاعاتی که در سایت لایو ساینس آمده، اشاره شده مصرف‌کنندگان این دارو نباید نسبت به این موضوع مضطرب شوند، چراک . . .
صفحه 234 از 1756  اول  قبلی   229    230    231    232    233    234    235    236    237    238    239   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش شانس پدر شدن با تغذیه مناسب پزشکان معتقدند که با چند تغییر ساده در رژیم غذایی‌...

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک نوشیدنی خطرناک برای مردان! مصرف نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار می‌رود که همه گروه‌های سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنی‌ها دارند اما به نظر می‌رسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در محاسبات خود بازنگری کنند.
توجه به اشتغال خانواده‌محور و ایجاد صندوق ضمانت تسهیلات زنان سرپرست خانوار پایگاه خبری لقمه: یکسال از فعالیت دولت سیزدهم می‌گذرد، روزهایی که این دولت روی کار آمد مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی از گذشته به جا مانده بود اما این دولت مردمی برنامه‌های خود را با قدرت به اجرا گذاشت؛ نمونه‌ای از این اقدامات اثرگذار از دولت مردمی در حوزه زنان و خانواده است.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
نخستین موزه سیب‌زمینی‌ پدر و پسر بلژیکی به قدری به سیب‌زمینی سرخ‌کرده علاقه داشتند که پس از پژوهش‌های بسیار موفق شدند موزه‌ای برای این پیش‌غذا بسازند.