تحریم‌ها می‌تازند/ واردات دارو نداریم پایگاه خبری لقمه: تحریم ها نباید مسائل بشر دوستانه از جمله دارو، درمان و موارد وابسته به آن را تحت تأثیر قرار دهد اما متأسفانه برخلاف کنوانسیون بین‌المللی، به علت بسته بودن حساب های ارزی کشور و عدم ان . . .
بدون رژیم غذایی لاغر شوید پایگاه خبری لقمه: رویکرد غیررژیمی برای همه افرادی که می‌گویند رژیم را از همین شنبه آغاز می‌کنم مناسب است.
قائم‌مقام وزیر صمت: رصد جدی توزیع کالا/ فعالیت‌های تنظیم‌بازاری به وزارت صمت بازگشت پایگاه خبری لقمه: قائم مقام وزیر صمت گفت: با ارتقای سامانه جامع تجارت، در صدد هستیم روند توزیع کالا را از مبدا یعنی از تولید و واردات تا بخش مصرف به دقت رصد کنیم.
لقمه گزارش می‌دهد؛ جریان دوتابعیتى بودن وزیر بهداشت چیست؟ پایگاه خبری لقمه: در حالی که اسناد و مدارک کمیته تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از افراد دارای تابعیت مضاعف، گرین کارت یا اقامت موجود است، وزیر بهداشت و رسول دیناروند ادعای دوتابعیتی بودن خود را تکذیب . . .
در یک نشست عنوان شد: «تبلیغات» عامل شکل‌دهی عادات غذایی ناسالم/ تبلیغات اغواگرانه روغن در تلویزیون پایگاه خبری لقمه: فاطمه محمدی نصرآبادی معتقد است شواهد قوی حاصل از مطالعات نشان‌دهنده نقش مهم تبلیغات غذاهای ناسالم در شکل‌دهی عادات غذایی ناسالم به ویژه در کودکان و نوجوانان است.
خرید تضمینی 156 هزار تن گندم در استان مرکزی پایگاه خبری لقمه: مراکز خرید تضمینی در استان مرکزی تاکنون بیش از 156 هزار تن گندم در قالب 20 هزارو 793 محموله از کشاورزان خریداری و ذخیره سازی کرده اند.
فراخوان تور عکاسی «خوشه» منتشر شد پایگاه خبری لقمه: فراخوان تور عکاسی جشنواره «خوشه» توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران منتشر شد.
صفحه 233 از 1755  اول  قبلی   228    229    230    231    232    233    234    235    236    237    238   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا می‌توان با تغذیه مناسب به جنگ سرطان رفت؟ همه ما مطالب زیادی خوانده‌ایم که تأکید کرده‌اند تغ...

  غذاهای آماده و کنسروی برای بیماران فشار خونی «سم» است یک متخصص تغذیه گفت: تمام مواد غذایی فرآوری شده مان...

  قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی های مضر برای دندان در ایام عید مسلما هیچ کدام از ما دوست نداریم هر شش ماه یکبار به دندانپژشکی برویم. اما معاینه های دندانپزشکی به بدی درد دندان و تحمل هزینه های بالای پر کردن یا عصب کشی نیستند. در کنار این معاینات باید در تغذیه خود نیز سلامت دندان هایمان را در نظر داشته باشیم.
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.
از بین بردن كیست تخمدان با تغذیه کارشناس طب سنتی علت اصلی پیدا شدن كیست‌های تخمدان را انتخاب سبك زندگی نادرست می‌داند و عوامل بروز کیست تخمدان را از دیدگاه طب سنتی بررسی می‌کند.
مرگ زودرس با چربی دور کمر مطالعات و نتایج به دست آمده یک تیم پزشکی در آمریکا نشان می‌دهد چربی دور کمر با کاهش عمر مرتبط است.