به مناسبت ولادت امام رضا(ع) برگزار می‌شود؛ توزیع کیک 15 تنی در کنار دریاچه شهدای خلیج‌ فارس پایگاه خبری لقمه: بزرگترین کیک جهان اسلام به طول ۱۲۹۳ متر و عرض یک متر، همزمان با ولادت امام رضا(ع) یکشنبه ۲۳ تیر در کنار دریاچه شهدای خلیج فارس بین مردم توزیع می‌شود.
در برنامه «ایران» هیسپان تی‌وی؛ غذاهای محلی سوباتان معرفی می شوند پایگاه خبری لقمه: برنامه «ایران» شبکه هیسپان تی وی این غذای محلی سوباتان را به قاب خود و در مقابل دیدگان مخاطبان می آورد.
سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد پایگاه خبری لقمه: سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» با هدف فرهنگسازی در مصرف و تولید در حوزه‪ گندم، آرد و نان منتشر شد و هنرمندان تا 30 آذرماه فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
میوه خشک منبع سالمی از مواد مغذی و کالری پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک منبع سالم تری از مواد مغذی و کالری ها هستند.
مرگ ۵ نفر بر اثر تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت از ابتلای ۵۴ نفر به تب کریمه کنگو و فوت ۵ نفر به دلیل ابتلا به ویروس خبر داد.
افزایش دو درصدی میزان تجارت جهانی غلات پایگاه خبری لقمه: سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد در تازه‌ترین گزارش خود از افزایش 2 درصدی میزان تجارت جهانی غلات و رسیدن آن به 415 میلیون تن خبر داد.
قاچاقچی‌ها سبب کاهش صادرات زعفران شدند پایگاه خبری لقمه: یک عضو شورای ملی زعفران اعلام کرد که حضور پررنگ قاچاقچی‌ها سبب شده تا این افراد زعفران را در بازار کمتر از نرخ‌های واقعی عرضه کنند و همین باعث می‌شود صادرات از سوی صادرکنندگان حرفه‌ا . . .
صفحه 237 از 1755  اول  قبلی   232    233    234    235    236    237    238    239    240    241    242   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم خیلی کم‌چـرب هم عارضه دارد! متاسفانه بسیاری از افراد در جامعه تنها چربی رژیمی ...

  مصرف زیاد نوشابه باعث فلج عضلانی می‌شود محققان هشدار دادند که مصرف زیاد نوشابه باعث می‌شود...

  روغن جامد را از برنامه غذایی خود حذف کنید ارتباط مستقیمی‌ میان رژیم غذایی و بیماری قلبی وجود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

موج پنجم کرونا هم از راه رسید/ هشدار برای پایتخت پایگاه خبری لقمه: سرانجام علائم موج پنجم کرونا هم در نقاطی از کشور نمایان شد تا از هم اکنون آماده روزهای سخت بیماری و تکرار تجربه‌های تلخ موج های قبلی باشیم.
افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت پایگاه خبری لقمه: دولت سیزدهم با شعار دولت مردمی مردادماه سال ۱۴۰۰ آغاز بکار کرد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از مهمترین وزارتخانه های کلیدی با جایگاه سیستم نظام سلامت، اقدامات ارزنده ای را در کارنامه یکساله خود دارد.
خودکشی دسته جمعی ایرانی ها با مواد غذایی! وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا آمار تکان دهنده ای از مصرف سالانه مواد غذایی در ایران داد.
آیا مادران باردار باید به اندازه 2 نفر غذا بخورند؟ در حال حاضر همه می‌دانیم تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری بیشتر به جنین آسیب می‌زند تا به مادر! به عنوان مثال محدودیت شدید دریافت انرژی با افزایش تولید اجسام كتونی اثر مخرب بر مغز جنین دارد.