خرید بیش از 40 هزارتن سیب درجه سه از باغداران


پایگاه خبری لقمه: صفایی گفت: با توجه به کاهش شدید نرخ سیب درختی صنعتی در بازار، سازمان تعاون روستایی اقدام به خرید بیش از 40 هزارتن سیب درجه سه به قیمت 298 تومان از باغداران کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسین صفایی رییس سازمان تعاون روستایی در گفتگویی، با اشاره به آخرین وضعیت خرید تضمینی سیب درختی اظهار کرد:  با توجه به ریزش سیب در باغات شمال غرب استان آذربایجان غربی، نرخ محصول به شدت کاهش یافت که ورود سازمان تعاونی روستایی جهت خرید و جلوگیری از افت روز افزون نرخ سیب، اقدام مثبت تلقی می شود.

 
وی افزود: امسال بیش از 40 هزارتن سیب صنعتی با قیمت هر کیلو 298 تومان از کشاورزان خریداری شد که بعد از اعلام قیمت تضمینی، مابه التفاوت آن به کشاورزان پرداخت خواهد شد.
 
صفایی با اشاره به اینکه قبل از خرید تضمینی سیب از سوی سازمان تعاون روستایی، نرخ هر کیلو محصول به  190  تومان در بازار رسیده بود، بیان کرد: همه ساله به طور معمول 20 تا 25 درصد سیب درختی ریزش دارد که امسال به سبب تغییر دما و حجم بالای تولید، این میزان افزایش یافت که  به منظور حمایت از کشاورزان، سازمان تعاون روستایی به سرعت وارد میدان شد تا با خرید تضمینی محصول از زیان کشاورزان جلوگیری کند.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به این سوال که در سال های گذشته خرید تضمینی سیب از سوی سازمان تعاون روستایی صورت گرفته است، اذعان کرد: در دو سال قبل، سازمان تعاون روستایی به طور محدود اقدام به خرید تضمینی سیب درختی از باغداران کرد اما امسال به سبب حجم بالای تولید و ریزش محصول، به میزان عرضه سیب از سوی کشاورزان امکان خرید فراهم شد.
 
رییس سازمان تعاون روستایی درپایان تصریح کرد:  با وجود آنکه کارخانه های کنستانتره در فصل برداشت، خود اقدام به خرید سیب صنعتی درجه سه از باغداران می کنند، اما امسال سازمان تعاون روستایی با تعدادی از کارخانه ها به سبب افت شدید قیمت، اقدام به انعقاد قرارداد و انتقال سیب به سردخانه ها و تبدیل کنستانتره و آبمیوه جهت صادرات کردند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 13698 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر بازدید: 338 ساعت: 1:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا سیب درختی گران شد ۱۳۹۷ دوشنبه ۱۲ آذر
2 کاهش قیمت موز و گوجه و سیب زمینی ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
3 «محمود حجتی» وزیر کشاورزی از مجلس کارت زرد گرفت ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
4 افزایش آسیب آئورت با این آنتی بیوتیک ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
5 توزیع میوه عید از 20 اسفند ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
6 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
7 آسیب ریوی ناشی از سیگارکشیدن با چه مواد غذایی بازیابی می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
8 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
10 اجرای جامع سیاست بازار در ازای بازار امری مهم در رونق صادرات ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 






 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  استفاده از ظروف مسی مس بدن را تامین نمی‌کند کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم...

  چگونه كودك خود را به خوردن سبزیجات تشویق كنیم؟ متخصصان تغذیه اطفال پیشنهاد می‌كنند كه اگر قصد دار...

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلی‌ها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها می‌کنند و گیاهخوار می‌شوند. اما سوالی که مطرح می‌شود این است؛ آیا جانشین های گیاهی می‌توانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟
توصیه‌های مهم پس از پرخوری اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش می‌کنیم یک رژیم‌ غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فست‌فودخوری به سرمان می‌زند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنش‌های التهابی نشان می‌دهد.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»