راز ماندگاری شیر عالیس بیرون از یخچال و بدون مواد نگهدارنده


پایگاه خبری لقمه: در شرایطی که نوشیدن مایعات سرد امکان ایجاد سرما خوردگی یا ابتلا به بیماریی هایی از قبیل کرونا را افزایش می دهد امکان نگهداری شیر بیرون از یخچال از مزایای ویژه یک محصول به حساب می آید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، کارخانجات تولیدی «عالیس»، یک مجموعهی کاملا خصوصی و یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انواع نوشیدنی در سطح کشور است که با تاسیس شرکت «بهار رز چناران» اقدام به تولید انواع مختلفی از لبنیات و نوشیدنی‌ها از جمله ماست میوه‌ای، شیر میوه‌ها، انواع آب میوه‌ها، شیرهای طعم‌دار، شیر ساده و دوغ(اسپیتیک) کرد. این محصولات به کمک مدرن‌ترین تکنولوژی‌های روز دنیا تولید و به بازار عرضه شدند.

از ویژگی های این کارخانه این است که برای تولید محصولات خود از سیستم اسپتیک بهره می برد. این روش این امکان را فراهم می کند تا محصول پیش از باز شدن بدون استفاده از یخچال در محیطی مثل اتاق نگهداری شود گرچه بسیاری از مواد غذایی پس از باز شدن بسته بندیشان باید مصرف شده و یا برای نگهداری موقت به یخچال منتقل شوند.

در واقع موادغذایی که در داخل بسته های اسپتیک پر می شوند هیچ نیازی به افزودن مواد نگهدارنده ندارند. چرا که در این روش با ماندگاری طولانی، محصولات لبنی مایع را در دمای ۱۳۷ درجه سانتیگراد و به مدت ۴ ثانیه حرارت داده و بلافاصله در بسته استریل پر می کنند. آبمیوه (محصولات با اسید بالا) را نیز در دمای ۸۰ تا ۹۵ درجه به مدت ۱۵ الی ۳۰ ثانیه حرارت می دهند و سپس به صورت اسپتیک پر می کنند. هر دو روش به گونه ای طراحی شده است که تنها مقدار بسیار کمی از ویتامین ها و املاح معدنی از بین می روند.

جدای از اینکه این فرآیند ها زمان نگهداری محصول را به مدت چندین ماه خارج از محیط یخچال افزایش می دهد، با روش های دیگری که در دمای 72 درجه اما به مدت 15 ثانیه اقدام به از بین بردن میکروب های بیماری زای موجود در مواد غذاییمی کنند، تفاوت ویژه ای هم دارد. این اختلاق در این است که گرچه پاستوریزه کردن فرآیند زمان نگهداری محصول را به مدت یک هفته در یخچال افزایش می دهد، اما مواد غذایی با بسته بندی اسپتیک در مقایسه با کنسرو ها و یا مواد غذایی پاستوریزه که فرآیند حرارتی آنها در دمای بالا و مدت زمان طولانی انجام شده است، از طعم و رنگ به مراتب بهتری برخوردارند، چرا که اثرات جانبی بسته بندی با قوطی که نتیجه واکنش اکسیژن با فلزاست را ندارد.

امروزه در بازارهای جهانی به جز بسته های معمولی می توان انواع بسته های اسپتیک را در اندازه و شکلهای مختلف با دربهایی که قابلیت باز و بسته شدن آسان را دارند یافت. در حال حاضر تنوع بسیاری در بسته های اسپتیک وجود دارد و در کشورهای مختلف جهان محصولاتی چون شیر، خامه، آبمیوه، سوپ و رب گوجه فرنگی، انواع دسر، شربت، نوشیدنی هایی که سویا تهیه می شوند و همچنین نوشیدنی هایی که مکمل غذایی به شمار رفته و انرژی زا هستند و حتی تخم مرغ مایع در بسته های اسپتیک عرضه می شوند.

 

مزایای بسته بندی کیسه های اسپتیك

۱- افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی (دمای بالاو زمان كم)

۲- انواع مختلف مواد و ظروف بسته بسته بندی در ابعاد مختلف

۳- انتقال حرارتی بالا

 فرآیند استریل کردن در تولید محصولات اسپتیک

فرآیند استریل کردن در تولید محصولات اسپتیک شامل موارد زیر است:

۱- استریل کردن محصول قبل از پر کردن

۲- ضد عفونی کردن یا استریل کردن مواد بسته بندی و ظروف قبل از پر کردن

۳- ضد عفونی کردن تاسیسات اسپتیک قبل از شروع فرآیند شامل خط تولید کیسه ، دستگاه پرکننده و منطقه قرار گرفتن دستگاه های تولید کیسه های اسپتیک

۴- جهت تولید این کیسه ها باید تمام ورودی های سیستم مانند هوا ، گازها ، آب و.. استریل شده باشد

نگهداری مواد غذایی به شیوه اسپتیک، کمک می‌کند تا زمانیکه درب محصول باز نشده محصولات غذایی بدون مواد نگهدارنده، به مدت طولانی نگهداری شوند، تغییر مزه، بو و رنگ مشاهده نشود. علاوه بر آن نیاز به فریز کردن را نیز محدود می‌کند.

انواع شیرهای تولید شده در کارخانجات عالیس

شیر را می‌توان مهمترین دسته از گروه لبنیات عالیس به‌شمار آورد. این محصول در شرکت عالیس در انواع مختلفی به تولید می‌رسد. به طور کلی شیرهای این شرکت در دو گروه شیر ساده و شیر طعم دار قرار می‌گیرند.

گروه شیرهای ساده شامل سه محصول مختلف می‌شود که عبارتند از شیر ویتامین دی، شیر کم‌چرب و شیر پرچرب.

در گروه شیرهای طعم‌دار هم می‌توانید از بین ۶ طعم مختلف، نوشیدنی موردنظرتان را انتخاب کنید. شیرنارگیل، شیرموز و شیرکاکائو سه طعم پرطرفدر در بین شیرهای طعم‌دار هستند که طرفداران زیادی هم دارند. علاوه بر این‌ها عالیس سه طعم شیرقهوه، شیرمالت و شیرتوت‌فرنگی را هم به گروه شیرهای طعم‌دار خود اضافه کرده است. تنوع بالای این محصولات می‌تواند برای هر ذائقه‌ای یک انتخاب مناسب مهیا کند.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14071 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ شنبه ۲۴ اسفند بازدید: 347 ساعت: 5:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 زدن این ماسک در هوای آلوده فایده ندارد/ علایم مسمومیت ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
2 پنجمین بانک شیر مادر ایران راه اندازی شد ۱۳۹۸ جمعه ۱۱ مرداد
3 مرگ ۵ نفر بر اثر تب کریمه کنگو ۱۳۹۸ سه شنبه ۱۸ تير
4 تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری ۱۳۹۸ يکشنبه ۲ تير
5 قیمت شیر چرا بالا رفت/ توضیح دبیر انجمن صنایع لبنی ۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
6 صادرات ۱۰ درصد فرآورده های لبنی نیشابور به خارج از کشور ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۸ شهريور
7 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
8 جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
9 پگاه به ایده‌های جدید در حوزه تولید محصولات عملگرا و گسترش محصولات لبنی جایزه می دهد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
10 با این روش ها تلخی بادمجان را بگیرید ۱۳۹۶ دوشنبه ۷ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  عوارض ناشی از آلودگی هوا را با یک سیب در روز کاهش دهید یک متخصص تغذیه گفت: مصرف روزانه یک عدد سیب می‌توان...

  انار ارگانیک در کاشمر تولید می‌شود با اجرای وسیع‌ترین پروژه کنترل بیولوژیکی کرم میوه ...

  صحیح و سالم پیر‌ شوید هیچ کس نمی‌تواند از پیری فرار کند، هرچند می‌شود با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوشمزه‌ترین‌ افطاری‌های ماه رمضان در پایتخت مشهور است که در تهران قدیم، روشنایی معابر تنها تا2 ساعت پس از غروب آفتاب ادامه داشت اما به میمنت از راه رسیدن ماه رمضان نه تنها عبور و مرور بعد از غروب آفتاب قطع نمی‌شد بلكه تا طلوع آفتاب ادامه داشت.
قند خون را با این 5 ماده غذایی کنترل کنید پایگاه خبری لقمه: مصرف مواد غذایی غنی از فیبر یکی از راه‌های کنترل دیابت است. تحقیقات نشان می‌دهد فیبر موجود در مواد غذایی گیاهی روند افزایش قند خون را کند می‌کند.
غذاهای کاهش دهنده استرس تنش و استرس چیزی است که همه ما داریم اما تفاوت در نحوه برخورد با آن است. مدیریت استرس وسیله ای قدرتمند در کسب بهبودی است. چون استرس زیاد، بر سلامت جسمی اثر می گذارد.راه های زیادی برای مقابله با آن وجود دارد که یکی از آن ها رعایت رژیم غذایی است.
7 ماده غذایی برای مبارزه با چربی های شکم امروزه بیماری های التهابی و چاقی موضعی شکم افزایش پیدا کرده است که بسیاری از مردم را با مشکل روبرو کرده است مواردی که در زیر ذکر می شود در کاهش التهابات و کاهش چربی شکم موثر است در صورتی که از این مواد غذایی استفاده کنید و ورزش روزانه را با آن همراه کنید چربی موضعی شکم شما کاهش پیدا می کند.