احتمال فساد زودرس شیرهای کیسه‌ای در هوای آزاد زیاد است


بابک عشرتی، رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی با بیان این مطلب گفت: با توجه به گرم شدن هوا، مغازه داران شیرهای پاستوریزه کیسه‌ای را در یخچال نگهداری کنند.

به گزارش لقمه، بابک عشرتی اظهار کرد: خریداران شیرهای پاستوریزه برای حصول اطمینان از سلامت این ماده غذایی بهتر است قبل از مصرف آن را بجوشانند.
وی ادامه داد: توزیع کنندگان و فروشندگان مواد غذایی باید بدانند که تنها تاریخ مصرف بر روی شیرهای کیسه‌ای در صورتی که شرایط نگهداری آن مناسب نباشد کافی نیست و قرار گرفتن کیسه‌های شیر در دمای بالا موجبات تغییر کیفی و زیان بار بودن آن برای سلامت را فراهم می‌کند.
رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی خاطرنشان کرد: شیر یکی از مواد غذایی مهم در سبد تغذیه روزانه خانوار است و رعایت نکات بهداشتی در تولید، توزیع و مصرف آن از اهمیت خاص برخوردار است. 
عشرتی ادامه داد: گروه شیر و لبنیات به عنوان یکی از منابع اصلی و پایه‌ای در تامین کلسیم و ویتامین دی مطرح ‌است و مصرف روزانه دو لیوان شیر و یا معادل آن از گروه لبنیات برای سلامت هر فرد ضروری است.
وی از شهروندان خواست عدم نگهداری شیرهای کیسه ای پاستوریزه در یخچال مغازه‌ها را به واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت اطلاع دهند.


نقل از :فارس

کد: 1031 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۹ تير بازدید: 2701 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
3 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
5 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
6 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
7 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
8 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
10 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
11 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شستن سبزیجات با مایع ظرفشویی بی فایده است یک متخصص بیماری‌های داخلی، شست و شوی سبزیجات با نم...

  تاثیر كپسول بابونه بر تهوع و استفراغ ناشی از بارداری كپسول بابونه در مقایسه با زنجبیل و پلاسبو در كاهش ...

  شب قبل از امتحان دمنوش نعنا و عسل بنوشید یک کارشناس تغذیه گفت: در شب قبل از امتحان بهتر است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این هندی‌های عجیب‌خور! پایگاه خبری لقمه: هندوستان سرزمین فرهنگ‌های عجیب و متفاوت است، اما این‌بار نگاهی داریم به غذاهای آن‌ها، غذاهایی که ممکن است حتی سلامتی انسان را به خطر بیندازد.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟
طبخ غذا با فویل در سفر چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.
تغذیه خوب برای داشتن حافظه خوب می‌دانیم هر غذایی که می‌خوریم تاثیر خاصی بر بدن‌مان می‌گذارد و تغییراتی مثبت یا منفی در آن ایجاد می‌کند. البته چنین تغییراتی فقط به جسم محدود نمی‌شود و حتی می‌تواند وضع مغزی و فکری ما را هم تحت تاثیر قرار دهد، بنابراین مهم است طوری غذا بخوریم که نیازهای مغزمان هم بخوبی تامین شود.