شیرکاکائو محصول گاوهای قهوه ای!


پایگاه خبری لقمه: نشریه آمریکایی واشنگتن پست گزارش داد: نتایج یک بررسی تکان دهنده نشان می دهد که نیمی از آمریکایی ها منشا 'شیرکاکائو' را نمی دانند و برخی دیگر نیز آن را محصول مستقیم گاوهای قهوه ای رنگ می دانند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، واشنگتن پست در این مطلب می نویسد: حدود 16.4میلیون نفر از جمعیت 'شیر نوش' آمریکایی نمی دانند که شیرکاکائو از شیر به اضافه کاکائو و شکر تهیه می شود.

 

این نشریه افزود: بنابر تحقیقات به عمل آمده به سفارش 'مرکز تازه های لبنی آمریکا'، این بررسی نشان می دهد که 48 درصد آمریکایی ها اطلاع دقیقی ندارند که شیرکاکائو چگونه درست می شود و هفت درصد از آنها تصور می کنند که این فرآورده مستقیما از گاوهای قهوه ای رنگ به دست می آید.

 

این تارنمای خبری اضافه کرد: بیشتر آمریکایی ها دارای ضعف اطلاعات کشاورزی و خوراکی هستند و این نخستین باری نیست که با چنین آماری مواجه می شویم. در اوایل دهه نود میلادی از هرپنج آمریکایی یک نفر نمی دانست که همبرگر از گوشت گاو تهیه می شود.

 

بنابراین گزارش، 'سیسیلی آپتون' (Cecily Upton) موسس شرکت غیرانتفاعی خوارکی 'فودکورپز' (FoodCorps) درباره فقر اطلاعاتی جامعه آمریکا درباره محصولات کشاورزی و لبنی می گوید 'در شرایط کنونی در وضعیتی به سر می بریم که زمانی که به یک ماده غذایی نیازداریم، فقط می دانیم که باید به فروشگاه رفت و آن را تهیه کرد و اکثر افراد نمی دانند که منشا غذایی و خوراکی از چه محل و به چه صورتی به دست می آید'.

 

واشنگتن پست افزود: پیش ازاین و در تحقیق دیگری از برخی مدارس شهری در ایالت کالیفرنیا درباره برخی مواد خوراکی پرسش شد که این نتیجه به دست آمد. از هر 10دانش آموز تنها چهار دانش آموز می دانستند که همبرگر از گوشت گاو بدست می آید و سه نفر از هر 10 دانش آموز نیز اطلاعی نداشت که پنیر از شیر تهیه می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10412 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ خرداد بازدید: 2146 ساعت: 1:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شکم: ماهیچه‌هایی از جنس بتن با مواد غذایی ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ آذر
2 بهترین رژیم غذایی در زمستان ۱۳۹۰ جمعه ۲۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قارچ را داغ داغ بخورید! مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب می‌کنید؛ صدفی یا مع...

  رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.

  خونریزی معده در مردان شایع‌تر است خون‌ریزی از مجرای گوارشی یکی از شایع‌ترین مشکلاتی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بادام بخورید بیشتر برانید! محققان در یک مطالعه جدید دریافتند ورزشکارانی که به مدت 4 هفته هر روز 75 گرم بادام می‌خورند به طور قابل توجهی در عملکرد آنان تاثیر می‌گذارد.
9 روش برای سوزاندن سریع چربی بیشتر مردم فقط از خاصیت ضدسرطانی بودن چای سبز آگاهی دارند اما این ماده متابولیسم بدن را نیز افزایش می دهد.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.