مواد اولیه :
سینهمرغ 300 گرم برنج 400 گرم زعفران آبكرده سه قاشق سوپخوری تخممرغ شش عدد بادنجان 300 گرم روغنمایع 150 گرم ماست 250 گرم پیاز یك عدد نمك و فلفل نصف قاشق چایخوری زرشك و مغز گردو به میزان لازم
طرز تهیه:
سینهمرغ را بعد از پاك كردن و شستن، با پیاز، نمك و فلفل میگذاریم تا آبپز میكنیم، بعد بادنجانها را سرخ كرده آنگاه برنج را مثل چلو خیس كرده و آبكش میكنیم. در ظرفی جداگانه تخممرغ، ماست و زعفران را مخلوط كرده، هم میزنیم و داخل برنج پخته شده میریزیم سپس همه مواد را با هم مخلوط میكنیم. در یك ظرف پیركس یا نسوز ابتدا یك لایه از برنج آماده شده از تهچین را ریخته و با پشت قاشق صاف میكنیم، آنگاه یك لایه از مرغ پخته شده را روی آن میریزیم. همچنین مقداری زرشك و مغز گردو و دوباره یك لایه برنج روی آن را ریخته و یك لایه بادنجان سرخ شده را روی برنج میریزیم و آن را صاف میكنیم، در پایان مقداری روغن مایع روی آن ریخته و داخل فر در دمای 300 درجه به مدت نیمساعت میگذاریم تا سرخ شود. اگر فر ندارید روی آن فویل بكشید و روی حرارت ملایم بگذارید، بعد از سرخ شدن آن را روی سینی برگردانید و با اضافه كردن دو قاشق روغن، طرف دیگر آن را سرخ كنید، حالا میتوانید بعد از سرد شدن آن را مثل كوكو، برش دهید.