با هسته انگور از پوسیدگی دندان پیشگیری کنید


پایگاه خبری لقمه: نتایج مطالعات نشان داده است ترکیب طبیعی در هسته انگور وجود دارد که نه تنها دندان را تقویت می‌کند بلکه با پوسیدگی آن هم مبارزه می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، جدیدترین مطالعات نشان داده است، مصرف انگور بیش از هر ماده دیگری از دندان در برابر پوسیدگی حفاظت می‌کند. 

 

بر این اساس، محققان ادعا کرده‌اند، ترکیب طبیعی در هسته انگور وجود دارد که نه تنها دندان را تقویت می‌کند بلکه با پوسیدگی نیز مبارزه می‌کند. 

 

دانشمندان باور دارند، دانه‌های میوه‌های آبدار به عنوان یک سلاح جدید در مبارزه با پوسیدگی دندان باید به کار روند که در بین آنها مفید بودن هسته دانه‌های انگور آزمایش و ثابت شده است. 

 

 

پژوهشگران دانشگاه ایلینوی در کالج شیکاگو، عمر دندان پر شده را حداکثر 10 سال اعلام کرده‌اند و گفته‌اند همین مدت هم در شرایطیست که فرد به خوبی از دندانش مراقبت کند و دندانش نیز با مواد درجه یک پر شده باشد. 

 

آمارها نشان می‌دهد، بیش از چهار پنجم جمعیت جهان دندان پر شده دارند و از این تعداد حداقل یک سوم آن مربوط به بزرگسالان می‌شود. 

 

هسته انگور سرشار از آنتی اکسیدان از جمله اسید فنول‌ها، توکوفرول و پروانتوسیانیدین است که برای سلامتی بدن غوغا می‌کنند؛ این آنتی اکسیدان‌ها بدن را در برابر رادیکال‌های آزاد محافظت کرده و باعث تقویت بافت‌ها و ارگان‌ها می‌شوند. خواص آنتی اکسیدانی، ویتامین‌های C و E و بتاکاورتن موجود در هسته انگور به مدت 33 روز در بدن فعال می‌شوند و با  عناصر مضر و آسیب رسان مقابله می‌کنند.

 

از طرفی سرشار بودن هسته انگور از آنتی اکسیدان‌ها، این قابلیت را به هسته آن می‌دهد که سرطان‌های پوست، پروستات و سینه را دفع کند و دانشمندان همین خاصیت هسته انگور را دلیلی برای تقویت دندان و مبارزه با پوسیدگی می‌دانند. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10528 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد بازدید: 2287 ساعت: 11:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
2 فایده آهسته غذاخوردن و مبارزه با افزایش وزن ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
3 هسته سیب را به خاطر اثرات معجره آسایش بخورید ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ اسفند
4 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
5 آیا پوسته آووکادو می تواند بیماری های قلبی را درمان کند؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
6 مصرف شکلات تلخ روند افزایش سن را آهسته تر می کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
7 عرضه نهال‌های گواهی شده و استاندارد از ابتدای سال آینده ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۵ اسفند
8 آشنایی با خواص انبه ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي
9 سرنوشت «خداحافظ فلافل ــ سلام مک‌دونالد!» در محاق ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۱ آبان
10 85 درصد سموم کشاورزی چینی هستند ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اضافه وزن در كودكان را جدی بگیرید به گفته یك متخصص تغذیه، اضافه وزن در كودكی زمینه‌س...

  درمان کردن سرفه با پرتقال این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی ...

  برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟ در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیـم خـراب‌کن‌هـا را بشناسید! اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام‌ از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمی‌توانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه می‌توان بهترین نتیجه را گرفت.
آیا کرم حلزون می‌تواند جوانی و زیبایی را به پوست بازگرداند از اواخر سال گذشته بود که با شروع تبلیغ کرم‌های "حلزون" از رسانه ملی، سوالات مردم درباره سلامت و میزان اثربخشی این محصول که پیش از این در شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ و غیرمجاز اعلام می‌شد، شروع شد؛ محصولی که با پخش از تلویزیون مهر تایید دریافت کرده بود و حالا با لغو مجوز تولید کارخانه تولید کننده در هفته گذشته، این محصول به بحث داغ رسانه‌ها تبدیل شده است.
کوکاکولا چطور بزرگ شد و بزرگ ماند پایگاه خبری لقمه: در یک مطالعه جدید بر روی بزرگ‌ترین شرکت‌های آمریکا، کوکاکولا به عنوان بهترین مکان برای کار و رشد شغلی رتبه‌بندی شد.
جلوگیری از کاهش یا افزایش وزن در ماه رمضان در طول ماه مبارک رمضان رژیم غذایی شما نباید با حالت عادی تفاوت زیادی داشته باشد و باید به گونه‌ای باشد که وزن شما کاهش یا افزایش زیادی نداشته باشد.