با نزدیک شدن ماه مبارک رمضان :
اطعام یتیمان بر سر سفره مهربانی


موسسه خیریه یاوران ایتام در نظر دارد با اجرای طرح «سفره مهربانی» با همکاری افراد داوطلب به تامین بخشی از مایحتاج کودکان یتیم و خانواده سرپرست شان بپردازد.

لقمه: دین مقدس اسلام توجه ویژه ای به یتیمان داشته و علاوه بر قرآن کریم در بعضی روایات و سخنان پیشوایان معصوم علیهم السلام نیز توصیه های فراوانی در خصوص آنها شده است.
قرآن كریم می فرماید: «با یتیمان سخن نیكو و دل پسند بگویید، به آن ها اطعام دهید، آن ها را گرامی داشته و به آنها پناه دهید و هرگز آن ها را آزرده خاطر نكرده و از خود دور نكنید.»
همچنین پیامبر عظیم الشان اسلام برای برآورده شدن آرزوها محبت به یتیمان را توصیه میکند و میفرماید :« آیا دوست دارى دلت نرم و آرزویت برآورده شود ؟ بر یتیم ترحّم كن و دست محبت بر سر او بكش و از غذاى خود به او بخوران تا قلبت نرم و حاجتت روا گردد .»

با توجه به اهمیت موضوع و پیش رو بودن ماه مبارک رمضان موسسه خیریه یاوران ایتام  که با هدف یاری رسانی به کودکان یتیم بی بضاعت شکل گرفته است، در نظر دارد با اجرای طرح سفره مهربانی » با همکاری افراد داوطلب به تامین بخشی از مایحتاج کودکان یتیم و خانواده هایی سرپرست شان را دراثراتفاقاتی نظیر تصادفات زلزله، بیماری و.... از دست داده اند و در حال حاضر منبعی مالی برای گذران زندگی ندارند بپردازد.


لذا علاقه مندانی که مایل به شرکت در این طرح خداپسندانه هستند می توانند با دفتر سلامت نیوز به شماره 02188302127 و یا پست الکترونیکی news@salamatnews.com برای تقبل هزینه یک ماهه این عزیزان تماس بگیرند .
لازم به ذکر است که برای هر خانواده مبلغ 250 هزارتومان که تحت عنوان یک سبد ارزاق ماه مبارک رمضان شامل: برنج،گوشت، مرغ، روغن، پنیر و حبوبات و چای و ... تعلق میگیرد.


نقل از :سلامت نیوز

کد: 1053 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۳ خرداد بازدید: 7132 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازم‌الاجراست ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 تغییر الگوی کشت به نجات از بحران آب می انجامد! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان
4 تغییر ذهنیت از کارمندی به کارآفرینی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
5 افتتاح رستورانی در کانادا که سرآشپزهای آن HIV مثبت هستند ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
6 تغییرات اقلیمی و مهاجرت به شهرها از چالش های دامپروری کشور است ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
7 خرید ۹ میلیون تن گندم تا ۱۲ شهریور سال جاری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
8 راهکارهای جلوگیری از بیماری باکتریایی نواری گندم ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
9 تولید سالانه ۳۰۰ تن بره موم طبیعی در ایران ۱۳۹۶ چهارشنبه ۴ مرداد
10 سیاست دولت واگذاری فعالیت های کشاورزی و زراعی به بخش خصوصی است ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد
11 برگزاری جشنواره معرفی ارقام زراعی و باغی کشور در البرز ۱۳۹۶ سه شنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشپزخانه پاکیزه با لیموترش حال به شما خواهیم گفت با لیمو ترش چگونه وسایل خان...

  کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذ...

  مواد غذایی ضد پیری را بشناسید فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دلایل اصلی لاغر نشدن چیست؟ اگر مدتی است عادات غذایی و برنامه ورزشی خود را تغییر داده‌اید اما هنوز هیچ تغییری در اندام‌تان حس نکرده‌اید، شاید وقتش باشد به موارد مشکوکی که مانع موفقیت شما می‌شود، نگاهی بیندازید.
بفرمایید غذای محلی واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمی‌رسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»