قند خون را با این 5 ماده غذایی کنترل کنید


پایگاه خبری لقمه: مصرف مواد غذایی غنی از فیبر یکی از راه‌های کنترل دیابت است. تحقیقات نشان می‌دهد فیبر موجود در مواد غذایی گیاهی روند افزایش قند خون را کند می‌کند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه از جام جم، برای این‌که 20 تا 35 گرم فیبر مورد نیاز روزانه را از رژیم غذایی خود دریافت کنید مواد غذایی زیر را در رژیم دیابتی خود بگنجانید:

عدس

عدس‌ها حبوباتی غنی از فیبر و پروتئین هستند. حدود 40 درصد کل کربوهیدرات موجود درعدس را فیبرها تشکیل می‌دهند، بنابراین واکنش قند خونی پایینی دارند. بر اساس اعلام وزارت کشاورزی آمریکا (USDA)، در هر 100 گرم عدس بیش از 15 گرم فیبر و تقریبا 18 گرم پروتئین وجود دارد.

دانه کتان

دانه‌های کتان منبع غنی از یک فیبر نامحلول به نام لیگنان هستند. مصرف منظم دانه‌های کتان به کاهش ریسک مشکلات قلبی و سکته‌های مرتبط با دیابت کمک می‌کند. دانه کتان سطح قند خون را در بدن تنظیم و سلامت روده‌ها و حساسیت به انسولین را تقویت می‌کند.

غلات کامل

نان گندم سبوس‌دار، پاستا، برنج قهوه‌ای و جو دوسر مواد غذایی غنی از فیبر و دارای کربوهیدرات‌های پیچیده هستند که چون هضم آنها به کندی صورت می‌گیرد افزایش ناگهانی در قند خون ایجاد نمی‌کنند. انواع غلات کامل، قند خون را کنترل می‌کنند.

شنبلیله

دانه‌های شنبلیله و برگ‌های آن هردو تاثیر بسیار خوبی بر کنترل دیابت دارند. فیبر فراوان این ماده غذایی روند هضم را کنترل و جذب کربوهیدرات‌ها و قندها را در بدن تنظیم می‌کند. این ماده غذایی همچنین تحمل گلوکز بدن را تقویت کرده و سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13906 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير بازدید: 1297 ساعت: 11:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 این ویتامین قند خون را کاهش می‌هد ۱۳۹۷ شنبه ۱۱ اسفند
2 میوه های با کمترین و بیشترین محتوای قند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ اسفند
3 راهنمای استفاده از ادویه در غذا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
4 موز در روند لاغری تاثیری دارد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
5 دلالان شکر را ارزان بخرند، به بازار ورود می‌کنیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
6 چرا در دوران بارداری مصرف نوشیدنی های قندی ممنوع است؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
7 چگونه از خرابی دندان پیشگیری کنیم ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
8 راهکار اصلی پیشگیری از پوسیدگی دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
9 مصرف چربی باعث افزایش وزن می شود یا قند! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
10 میوه هایی که سطح قند پایین دارند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چرا صورت پف می کند عوامل مختلف روحی، هورمونی، جسمانی و تغذیه ای می تو...

  9 راه برای تازه نگه داشتن میوه ها و سبزیجات طرز نگهداری میوه و سبزیجاتدر فصل تابستان آب و هوای...

  کمبود ویتامین C، موجب افزایش کلسترول بد در افراد می‌شود عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین سوخت و اجاق‌گاز برای سفر بهترین اجاق‌گاز، اجاق‌گازی است که تهیه سوخت آن آسان باشد و در هر شرایط آب و هوایی و هر عرض جغرافیایی کار بکند.
حقایقی عجیب درباره چاقی متخصصان سلامت می‌گویند عوامل چاقی در بین افراد فراتر از بی‌تحرکی و پرخوری است اما با این حال مصرف مواد خوراکی ناسالم مانند مواد قندی و نداشتن فعالیت بدنی قطعات اصلی پازل چاقی هستند.
مزیت خرما به قند و شکر چیست؟ خرما جزو گروه میوه‌ها طبقه‌بندی می‌شود. البته خرما میوه‌ای است که قند فراوانی دارد و هر 3 خرما یک واحد میوه محسوب می‌شود...
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»