روزه اولی‌ها خوراکی‌های حاوی بادام مصرف کنند


پایگاه خبری لقمه: متخصص طب سنتی گفت: مغزهایی مثل مغز بادام به صورت شیر بادام یا شیرینی‌های حاوی بادام برای فصل امتحان مناسب است و بهتر است غذاهای نفاخ همچون سیر و پیاز خام و حبوبات خصوصاً شب‌های امتحان مصرف نشود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مینا محبی متخصص طب سنتی در گفت‌وگویی گفت: زولبیا و بامیه جزو شیرینی‌های مرسوم سفره افطار است. پخته شدن زولبیا و بامیه با آرد و روغن خوب و همچنین مصرف مقدار کم این شیرینی باعث برگشت قوت سریع بدن در حین افطار می‌شود اما باز هم خرما جایگزین مناسب‌تری برای زمان افطار است.

 

وی در خصوص زولبیا‌ی رنگی گفت: بهتر است زولبیای رنگی مصرف نکنیم زیرا احتمال استفاده از رنگ‌ها و مواد شیمیایی در پخت این نوع از شیرینی وجود دارد.

 

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: دانش‌آموزان و خصوصاً روزه اولی‌ها باید بسیار مراقب نوع تغذیه خود باشند تا در کیفیت یادگیری آنها اختلالی ایجاد نشود. مطالعه درسی را حتما در ساعات اولیه روز قرار دهند یعنی زمانی که هنوز در بدن افت قند زیادی اتفاق نیفتاده است.

 

محبی ادامه داد: از خوردن افطار حجیم، سنگین و خصوصاً اختلاط غذاها پرهیز کنید .بهتر است روزه با آب جوش و خرما یا شیر و چهار مغز باز شود و بعد از گذشت نیم ساعت یک وعده سهل الهضم و مقوی خورده شود. به‌عنوان مثال سوپ جوجه خوب پخته شده و لعاب دار یا نان و مربای به و یا نان و عسل، غذاهای مناسبی هستند.

 

وی گفت: بهتر است از مصرف سرخ کردنی‌های چرب پرهیز شود. در افراد جوان و لاغر اندام که پوست خشک نیز دارند وعده‌ای مثل شیر برنج یا فرنی مناسب است به شرط آنکه معده سالم باشد و نفخ و ترش کردن نداشته باشد.

 

این متخصص طب سنتی در پایان گفت: بهتر است مواد مفرح مثل هل، گلاب و زعفران بیشتری در این ماه مصرف شود. مغزهایی مثل مغز بادام بصورت شیر بادام یا شیرینی‌های حاوی بادام برای فصل امتحان مناسب است. بهتر است غذاهای نفاخ همچون سیر و پیاز خام و حبوبات خصوصا شب‌های امتحان مصرف نشود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 10543 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 2703 ساعت: 1:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
3 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
5 توصیه بانک مرکزی به افرادی که حساب آنها مسدود شده+ راهنمای تصویری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 تمدید یک روزه مهلت تسلیم اظهارنامه ارزش افزوده ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
8 فیلمهای جشنواره فجر با چاشنی ژامبون و دلستر ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۵ بهمن
9 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
11 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا ماءالشعیر برای سلامتی مفید است؟ ماءالشعیر یکی از نوشیدنی‌های معمول است که از جوانه...

  کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری کنترل و غلبه بر گرسنگی از مهمترین مشکلاتی است که ا...

  راهنمای حفظ ارزش مواد غذایی لقمه: شرط اصلی سالم زیستن ، داشتن تغذیه صحیح است. ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خودتان لوازم آرایش و لایه‌بردار طبیعی بسازید ازم نیست برای خرید کرم، لوسیون، لوازم آرایش و تونرهای گران قیمت هزینه زیادی متقبل شوید. به راحتی می توانید با خوراکی های ساده ای همچون قهوه، ماست و چغندر پوست خود را شفاف، زیبا و آرایش کنید.
سفید کردن چه بر سر دندان‌ها می‌آورد؟ عضو هیات مدیره دندانپزشکان عمومی ایران گفت: سفید کردن دندان باعث بروز حساسیت‌های شدید و فرسایش دندان‌ها می‌شود.
شیرینی سوهان با گرانی‌ تلخ شد سوهان قم همواره یکی از شیرینی‌های سنتی کشور است و مانند باقلوای یزد، گز اصفهان، مسقطی شیراز و سوغات‌های خوش طعم سایر نقاط کشور دوستداران و خریداران ملیونی خود را داشت، اما مدتی است که قیمت بالای سوهان هم موجب نگرانی تولید کننده و هم نا رضایتی خریداران شده است.
قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.