ماکی زوشی (سوشی لوله ای)


پایگاه خبری لقمه: ماکی زوشی خوراکی است که مردم اغلب در ماه آوریل هنگام جشن هایی مانند ورود به مدرسه یا شروع دوران کودکستان آماده می کنند. سبزی ها یا ماهی و یا سایر مواد بر روی برنج سرکه اندود قرار داده شده و در ورقه ی خزه ی دریایی یا نوری به شکل لوله پیچیده می شود. امروز برای پر کردن داخل چند سوشی لوله ای از کنسرو ماهی تُن، سبزی ها و تخم مرغ استفاده می کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ماکی زوشی خوراکی است که مردم اغلب در ماه آوریل هنگام جشن هایی مانند ورود به مدرسه یا شروع دوران کودکستان آماده می کنند. سبزی ها یا ماهی و یا سایر مواد بر روی برنج سرکه اندود قرار داده شده و در ورقه ی خزه ی دریایی یا نوری به شکل لوله پیچیده می شود. امروز برای پر کردن داخل چند سوشی لوله ای از کنسرو ماهی تُن، سبزی ها و تخم مرغ استفاده می کنیم.

 
طرز تهیه ماکی زوشی (سوشی لوله ای) 

مواد لازم( برای 4 نفر):

برنج ، 360 میلی لیتر(300 گرم )

آب ، 400 میلی لیتر

 

(سرکه ی سوشی)

سرکه ، 3 قاشق سوپخوری

شکر، 2 قاشق سوپخوری

نمک ، 1 قاشق چایخوری

 

هویج ، 1 عدد (100 گرم)

شکر، 1 قاشق سوپخوری

نمک ، 1/4 قاشق چایخوری

آب ، 200 میلی لیتر

 

تخم مرغ ، 2 عدد

شکر، 1 قاشق سوپخوری 

نمک ، یک سرانگشت

سس سویا ، نصف قاشق چایخوری 

آب ، 1 قاشق سوپخوری

روغن ، 1 قاشق چایخوری 

 

خیار، 1عدد

 

کنسرو ماهی تُن ، 70 گرم

 

خزه ی دریایی یا نوری ، 4 ورقه (مربع شکل  به اندازه ی 20 سانتیمتر)

 

 

طرز تهیه:

برنج سرکه اندود را آماده می کنیم. برای نحوه ی پختن برنج به تارنمای برنامه ی ما برای دستور پخت مرغ تری یاکی (کباب مرغ همراه با سس سویا و شکر) مراجعه کنید.

سرکه ی سوشی را آماده می کنیم. سرکه، شکر و نمک را در یک قابلمه ی کوچک ریخته و خوب هم بزنید.

 

برنج تازه پخته شده را در یک کاسه ریخته سرکه ی سوشی را به آن اضافه کنید و برای 1 تا 2 دقیقه آن را هم بزنید. وقتی که برنج و سرکه ی سوشی مخلوط شدند، برنج را با بادبزن خنک کرده و آن را به 4 قسمت برابر تقسیم کنید.

 

پوست هویج را بگیرید و بصورت خلال هایی به اندازه ی 1 سانتیمتر ببرید. خلال های هویج را داخل یک قابلمه قرار دهید و به آن آب اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید. پس از جوش آمدن آب، حرارت را کم کرده و در قابلمه را گذاشته و برای مدت 5 دقیقه بپزید. پس از 5 دقیقه، شکر و نمک را به آن اضافه کرده و دوباره در قابلمه را گذاشته و برای مدت 7 دقیقه ی دیگر بپزید. اجاق را خاموش کرده و بگذارید که هویج خنک شده و مزه را به خودش جذب کند.

 

املت تاماگویاکی را بپزید. شکر، نمک، سس سویا و آب را در یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه ی جداگانه شکسته و خوب هم بزنید. چاشنی که تازه هم زدید را به آن اضافه کنید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید، روغن را بطور یکنواخت پهن کنید، سپس، تمام مخلوط تخم مرغ را به داخل ماهی تابه ریخته و به سرعت هم بزنید. وقتی که مخلوط تخم مرغ نیمه پخته شد، دسته ی ماهی تابه را بلند کرده و کج بگیرید، بطوریکه تخم مرغ به سمت لبه ی دیگر ماهی تابه سُر خورده و آن را به شکل املت درآورید. حرارت اجاق را کم کرده و بگذارید تا خوب بپزد. وقتی که املت خنک شد، آن را به خلال هایی به پهنای 1 سانتیمتر ببرید.

خیار را به خلال هایی به پهنای 1 سانتیمتر ببرید.

کنسرو ماهی تُن را دریک آبکش برگردانید تا مایع آن گرفته شود.

 

یک حصیر مخصوص تهیه ی سوشی لوله ای و یا یک تکه پارچه ی کلفت را پهن کرده و یک ورقه نوری را روی این حصیر یا پارچه قرار دهید. دستهایتان را مرطوب کنید، بعد با یک حوله کمی آن را خشک نمایید. یک قسمت از یک چهارم برنج سرکه اندود را برداشته و بطور یکنواخت روی نوری قرار دهید، در یک انتهای نوری به پهنای حدود 5 سانتیمتر را بدون برنج خالی بگذارید.

 

وقتی که برنج سرکه اندود بطور یکنواخت روی نوری پهن شد، مواد اولیه برای پر کردن را بطور متوالی در وسط برنج سرکه اندود قرار می دهیم. مواد اولیه نرمتر باید اول گذاشته شود.املت را در کنار ماهی تُن بگذارید. هویج و خیار را روی ماهی تُن و تخم مرغ می گذاریم.

 

 

لبه ی حصیر نزدیک خودتان را با هر دو انگشت شست بلند کرده و در حالی که با باقی انگشت هایتان مواد داخل را محکم نگه داشته اید، آن را روی لبه ی دیگر قرار دهید تا یک لوله را شکل دهید. سپس، این لوله را روی حصیر کمی به جلو و عقب بغلتانید تا شکل خوبی پیدا کند. قسمت تازه لوله شده را رو به پایین قرار دهید. 3 سوشی لوله ای دیگر را نیز به همین روش تهیه کنید.

 

 

هر سوشی لوله ای را به 8 قسمت برابر ببرید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ان اچ کی

کد: 10759 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۳ بهمن بازدید: 3206 ساعت: 2:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
2 تماری-زوشی (سوشی گرد لقمه ای) ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
3 غذاهایی که با خوردن آنها گرسنه‌تر می‌شوید! ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۲ اسفند
4 750 میلیون نفر از آب شرب سالم محرومند ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت
5 سفره ایرانی از زبان دکتر حداد عادل ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۰ فروردين
6 7 نکته برای غذا خوردن در رستوران ۱۳۹۲ شنبه ۳۱ فروردين
7 طعم بی رقیب غذاهای ایرانی ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید همه انسان ها می خواهند با رعایت رژیم غذایی خوب و ص...

  آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی همیشه با شروع فصل پاییز، آمار ابتلا به سرماخوردگی ...

  لاغری و عمر بیشتر با روزی یک مشت آجیل متخصصان تغذیه و سلامت در انگلیس می‌گویند: افرادی ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی با ما چه می‌کند؟ کاهش کیفیت زندگی و سطح سلامتی جامعه از عوارض گسترش چاقی است و برای کاهش این اثرات، پیشگیری بهترین راه مهار است.
چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ پایگاه خبری لقمه: جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ مانند تهران می‌تواند مسئله‌ای پیچیده و چالش‌برانگیز برای محیط زیست شهری باشد و نیازمند تعامل شهرداری‌ها و رستوران‌داران است.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش «هل» به عنوان طعم‌دهنده‌ مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی استفاده می‌شود.
پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.