تماری-زوشی (سوشی گرد لقمه ای)


پایگاه خبری لقمه: تماری-زوشی به دلیل شباهتش به تماری این نام را گرفته است...توپ های اسباب بازی کوچک سنتی و قدیمی که با پیچیدن نخ های رنگارنگ درست می شدند. مامه-زوشی حتی کوچکتر از تماری زوشی است که امروز درست کردیم. مامه یعنی لوبیا. نیگیری زوشی شاید یکی از نام آشناترین سوشی هاست که در آن برنج سرکه ای به شکل تکه های لقمه ای در می آید و روی آن موادی قرار می گیرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، تماری-زوشی به دلیل شباهتش به تماری این نام را گرفته است...توپ های اسباب بازی کوچک سنتی و قدیمی که با پیچیدن نخ های رنگارنگ درست می شدند. مامه-زوشی حتی کوچکتر از تماری زوشی است  که امروز درست کردیم. 

 
مواد لازم (برای 4 نفر):
 
 
 
برنج تازه پخته شده،      700 گرم
تخم مرغ،                     یک عدد
پنیر بریده شده،            2 قطعه (اگر در دسترس نبود خودتان برش بزنید)
آووکادو،                       یک دوم
میگو،                          4 عدد (حدود 10 سانتی متر بدون سر و با پوست)
برنج سرکه ای،             3 قاشق غذاخوری
شکر،                          یک و یک سوم قاشق غذاخوری
سس سویا
نمک
روغن گیاهی،               نصف قاشق چایخوری
 
طرز تهیه: 
 
نخست، مخلوط سرکه را آماده کنید. در یک کاسه، سه قاشق غذاخوری برنج سرکه ای را با یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. برنج را در حالی که هنوز کاملن داغ است اضافه کنید. یک کفگیر را برای جدا کردن برنج و هم زدن سریع مخلوط سرکه به مدت دو دقیقه استفاده کنید. این سو-مشی یا برنج سرکه ای را برای توپ های سوشی تولید خواهد کرد. برنج سرکه ای را روی یک سینی قرار دهید تا کمی سرد شود و به این ترتیب هنوز تا اندازه ای داغ اما نه خیلی سوزان است.
 
سپس، برنج را به شکل توپ های کوچکی در آورید. برای هر توپ، حدود 20 گرم را در وسط یک تکه پوشش پلاستیکی قرار دهید. پلاستیک را اطراف برنج بپیچید و آن را به شکل یک توپ با قطر حدود سه سانتی متری درآورید. سپس آنها را از داخل پلاستیک بیرون آورده و توپ ها را داخل یک سینی قرار دهید. برنج های توپی شکل را با یک روکش پلاستیکی بپوشانید.
 
 
برای آماده کردن رویه ی میگو، 200 میلی لیتر آب را به همراه یک قاشق چایخوری بگذارید تا بجوشد. میگوها را که مغز حرام آنها را خارج کرده اید اضافه کرده و بگذارید به مدت دو دقیقه بجوشند. وقتی که میگوها خنک شدند، پوست، پاها و دم آنها را بکنید و از درازا ببرید. تکه های پنیر را به چهار قسمت ببرید. برای آماده کردن خاگینه برای روی این خوراک ، تخم مرغ را به همراه یک قاشق چایخوری شکر و یک سر انگشت نمک خوب بزنید. یک ماهیتابه ی کوچک را بگذارید تا گرم شود. کف آن را با نصف قاشق چایخوری روغن گیاهی بپوشانید و سپس از روی اجاق بردارید.
 
ماهیتابه را با قرار دادن آن بر روی یک حوله ی مرطوب آشپزخانه بگذارید سرد شود. سپس تخم مرغ زده شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید. ماهیتابه را روی اجاق برگردانید، و درست پیش از زمانی که تخم مرغ ها تبدیل به تکه های کوچکی شوند به هم زدن خود ادامه دهید. خاگینه را داخل یک بشقاب برگردانید. برای رویه ی آووکادو، آووکادو را از درازا نصف کنید و هسته ی آن را در آورید. نیمی از آن را برداشته و دوباره نصف کنید. از لبه ی آن شروع به پوست کندن آن کنید و آن را به تکه هایی به اندازه ی حدود چهار میلی متر ضخامت ببرید. به تکه های آووکادو کمی سس سویا بزنید
 
 
برای شکل دادن به سوشی های توپی شکل، تکه ی کوچکی از پوشش پلاستیکی را برای هر یک از توپ ها پهن کنید. یک تکه از رویه ها را در وسط قرار دهید به طوری که طرف خوش ظاهرتر رو به پایین باشد، و یک توپ از برنج سرکه ای را بر روی آن قرار دهید. سپس پلاستیک را اطراف آن بپیچید و رویه ی آن را به داخل برنج فشار دهید. پلاستیک را از اطراف توپ های تکمیل شده جدا کنید که اکنون آماده ی خوردن هستند.
 
جزییات
 
 
تماری-زوشی به دلیل شباهتش به تماری این نام را گرفته است...توپ های اسباب بازی کوچک سنتی و قدیمی که با پیچیدن نخ های رنگارنگ درست می شدند. مامه-زوشی حتی کوچکتر از تماری زوشی است  که امروز درست کردیم. مامه یعنی لوبیا. نیگیری زوشی شاید یکی از نام آشناترین سوشی هاست که در آن برنج سرکه ای به شکل تکه های لقمه ای در می آید و روی آن موادی قرار می گیرد. ماکی زوشی، اشاره به برنج سرکه ای دارد و سایر موادی که به شکل لوله ای در می آیند. و ایناری زوشی اشاره به برنج سرکه ای دارد که در توفوی نازک سرخ شده پیچیده می شود. اوشی-زوشی اشاره به برنج سرکه ای دارد و سایر موادی که شکل داده می شوند و در قالب هایی به هم فشرده می شوند در حالی که چیراشی زوشی اشاره به انواع گوناگون موادی دارد که روی یک خوراک مملو از برنج سرکه ای پاشیده می شود. دستور تهیه ی چیراشی زوشی و ماکی زوشی بر روی صفحه ی تارنمای غذای خانگی ژاپنی قرار دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ان اچ کی

کد: 11049 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد بازدید: 3414 ساعت: 8:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
2 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
5 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
6 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
7 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
8 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام میوه های شیرین برای دیابتی ها مضر نیستند؟ مصرف روزانه سیب به علت كند كردن روند جذب قند در بد...

  پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می كند تهران- دانشمندان هشدار دادند كه پختن زیاد گوشت قرم...

  تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی در فصل تابستان بیشتر از فصل‌های دیگر سال تمایل به ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.
یک رژیم غذایی موثر فقط در 4 کلمه! برخلاف ملیت غربی‌اش، با ریزه‌کاری‌هایی که بیشتر شرقی است به مقوله غذا خوردن و رژیم گرفتن نگاه کرده است.
سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرانه واردات غذا در ایران ۲۰۰ دلار بوده در حالی که این عدد در برخی کشورها بالغ بر ۲ میلیون دلار است.