حفظ ارزش غذایی قارچ با بهترین روش پخت


پایگاه خبری لقمه: مطالعات نشان می‌دهد گریل کردن قارچ یا پخت آن در مایکروویو، بهترین روش برای افزایش فعالیت آنتی اکسیدان‌ها و حفظ پلی فنل است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، از مدیکال ساینس، معمولا ارزش مواد غذایی به ویژه سبزیجات پس از پخت کاهش می‌یابد؛ اما برخی از روش‌های پخت قادر به حفظ ارزش غذایی مواد است.

مطالعات محققان اسپانیایی نشان می‌دهد گریل کردن قارچ یا پخت آن در مایکروویو بهترین روش برای حفظ ارزش غذایی قارچ است. قارچ حاوی مقادیر بالای فیبر و پروتئین است.

 

ویتامین های B1، B2، B12، C، D و E و مواد معدنی روی و سلنیم از دیگر مواد موجود در قارچ است. آنتی اکسیدان‌ها و دیکر عوامل فعال زیستی از جمله betaglucans نیز در قارچ وجود دارد که قادر به تقویت سیستم ایمنی است.

مطالعات نشان می دهد سرخ کردن قارچ منجر به افزایش چربی و کالری و کاهش ارزش غذایی می‌شود. پخارپز کردن قارچ نیز فعالیت betaglucans را افزایش می دهد، ولی فعالیت آنتی اکسیدان‌ها کاهش می‌یابد.

 

پخت قارچ در مایکروویو و گریل کردن آن افزایش قابل ملاحظه‌ای در فعالیت آنتی اکسیدان‌ها و محتویات پلی فنل دارد. این مطالعه نشان می‌دهد پوشش قارچ با یک لایه نازک روغن زیتون قبل از پخت می‌تواند به افزایش ارزش غذایی آن کمک کند.

نتایج این مطالعه در نشریه Food Sciences and Nutrition منتشر شده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 10799 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ شنبه ۳۰ بهمن بازدید: 2338 ساعت: 9:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در پارتی مرگ دانشجویان چه گذشت؟! ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
4 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
5 ویروس لامبدا چقدر وحشتناک است؟/ چه کسانی نباید از قارچ سیاه بترسند ۱۴۰۰ جمعه ۵ شهريور
6 چرا بیماران کووید قارچ سیاه می‌گیرند/ کرونا علت بروز قارچ سیاه نیست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور
7 علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه ‌هایی دارد؟ ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۱ تير
8 آشنایی با قارچ سمی که جان 15 نفر را گرفت/ معرفی «فرشته نابودگر» ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
9 عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
10 کابوس قارچ‌های سمی از کرمانشاه تا تهران ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
11 تب یونجه چیست؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۴ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  كمی استرس برای سلامتی مفید است محققان ادعا كردند كه میزان كمی از استرس می‌تواند ب...

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

  با ماسک های خانگی بهاری زیباتر شوید این ماسک ها ویژه فصل بهار بوده و به پوست شما لطافت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
مواد غذایی ممنوع برای کودکان زیر یک سال غذای كمكی خانگی كه در خانه تهیه می شود بر آنچه كه به صورت تجاری و در قوطی های آماده در دسترس خانواده ها قرار می گیرد ارجحیت دارد.
شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.