آموزش ساخت کاسه های نمدی برای هفت سین


پایگاه خبری لقمه: روزهای اسفند به سرعت برق در حال گذرن و با چشم بر هم زدنی به تحویل سال نو میرسیم و باید پای سفره های هفت سین بشینیم. امکان نداره ایرانی باشی و سفره ی هفت سین نداشته باشی هرچند ساده و کوچیک.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امسال برخلاف سال های گذشته تدارک تزئینات هفت سینمو زودتر شروع کردم و تصمیم گرفتم که شما رو هم سهیم کنم شاید باب سلیقتون واقع شد. امروز آموزش ساخت یک کاسه نمدی رو میذارم که میتونه برای سفره هفت سین مناسب باشه.

 

آموزش ساخت ظروف نمدی برای سفره ی هفت سین


وسایل مورد نیاز برای ساخت کاسه نمدی:

 

پارچه ی نمدی به رنگ های دلخوا

مداد یا صابون خیاطی

سانتی متر

قیچی

نخ و سوزن

مروارید برای تزئین

 

 

مراحل ساخت کاسه های نمدی برای هفت سین

در ابتدا دایره ای با قطر ۲۰ سانتی متر روی نمد بکشید. قطر دایره کاملا سلیقه ایه و برای داشتن ظروف کوچکتر یا بزرگتر باید ابعاد قطر دایره رو کم یا زیاد کنین.

 

 

 

دایره رو ببرید و مرکز اون رو مشخص کنید.

 

 

 

 

دو قطر دایره رو عمود بر هم رسم کنید و بین هر کدام از ربع دایره ها را به ۳ قسمت تقسیم کنید. در نهایت مانند تصویر زیر دایره ی شما به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم میشود.

 

 

روی هر قطر به اندازه ی ۴ سانتی منر علامت زده و با قیچی ببرید.

 

 

 

برای اینکه دایره شکل کاسه رو به خودش بگیره باید قسمت های برش خورده رو به صورت یکی رو یکی زیر، روی همدیگه قرار بدین.

 

 

با نخ و سوزن شروع به دوختن کنید. محل دوخت یک سانتی متر با لبه ی دایره فاصله داره.

 

 

برای زیباتر شدن این کاسه های نمدی وقتی نخ در قسمت روی کار قرار میگیره از مروارید برای پوشوندن نخ استفاده کنید و این کار رو تا انتها ادامه بدین.

 

 

در آخر هم مرواریدی رو از نخ رد کرده و نخ باقی مونده رو به شکل پاپیون گره بزنید.

 

 

با رنگ های دلخواه و تزئینات متفاوت میتونین ظرف های زیبایی برای سفره ی هفت سین آماده کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :دونفره

کد: 10892 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند بازدید: 9549 ساعت: 7:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
2 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
3 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
4 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
5 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
6 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
7 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
9 دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
10 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
11 نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود! ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران پایگاه خبری لقمه: محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیا...

  رژیم غذایی و عملكرد ریه‌ها پزشكان در یك آزمایش جدید دریافته‌اند كه رژیم غذایی...

  شکلات تلخ و تاثیر آن بر سلامت لقمه: تحقیقات زیادی راجع به فواید شکلات تلخ انجام ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
جزئیاتی از درآمدهای مالیاتی/ کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان پایگاه خبری لقمه: وزیر اقتصاد از جامعه هدف مالیات‏‌ستانی ۱۴۰۱ پرده برداشت و از کاهش ۵ درصدی نرخ مالیات تولیدکنندگان خبر داد.
مغذی‌ترین خوردنی‌های زمینی کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعه‌ای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.