ایران و ویتنام می توانند مکمل توسعه اقتصادی یکدیگر باشند


پایگاه خبری لقمه: وزیر کشاورزی و توسعه روستایی ویتنام با اشاره به لزوم افزایش سطح روابط اقتصادی و تجاری ایران و ویتنام، گفت: دو کشور می توانند با همکاری مثبت سازنده، مکمل اقتصاد و تجارت یکدیگر باشند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، «نوین سون کونگ» امروز یکشنبه در نهمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ویتنام در محل سازمان توسعه تجارت افزود: روابط دیپلماتیک ایران و ویتنام از سابقه 45 ساله برخوردار است، با این حال سفر مقام های عالیرتبه دو کشور در ماه های گذشته اوج این مناسبات بود.

وی بیان داشت: دو کشور ظرفیت زیاد و همچنین اشتراکات فرهنگی فراوانی برای توسعه مناسبات خود دارند.
 
سون کونگ افزود: ویتنام عضو سازمان تجارت جهانی است و 12 توافق توسعه تجارت آزاد با سایر کشورها امضا کرده است.
وی خاطرنشان کرد: این کشور سیاست باز و همگرایی به سمت همکاری های اقتصادی و تجاری را با کشورهای منطقه و جهان در دستور کار خود دارد.
 
وی بیان داشت: حجم اقتصاد ویتنام سالیانه 20 میلیارد دلار است و توسعه روابط اقتصادی با ایران به حجم سالیانه 2 میلیارد دلار در کوتاه مدت را در دستور کار داریم.
این مقام مسئول ویتنامی گفت: نتیجه مثبت امضای توافق ایران و 1+5 فرصت خوبی برای توسعه همکاری های ایران با سایر کشورهای جهان است که رشد 4.5 درصدی تولید ناخالص داخلی ایران در سال 2016 یکی از این دستاوردها بود که جای خوشحالی دارد.
وی با اشاره به رشد 5.17 درصدی اقتصادی ویتنام در سال 2016 تصریح کرد: این کشور در 6 ماه نخست سال 2017 بیش از 100 میلیارد دلار صادرات داشته است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته میلادی 12 درصد رشد دارد.
 
سون کونگ تاکید کرد: رقم 2 میلیارد دلار برنامه ریزی شده برای توسعه مراودات اقتصادی دو کشور رقم کمی است و باید افزایش یابد.
وی ادامه داد: دیروز طرف های تجاری و اقتصادی دو کشور چهار گروه کاری و فنی توافق همکاری داشتند که در چارچوب کمیسیون همکاری مشترک سعی می کنیم آنها را اجرایی کنیم.
وزیر کشاورزی و توسعه روستایی ویتنام اضافه کرد: دو کشور از یکدیگر کمبود اطلاعات دارند و به این منظور دو طرف باید سفرهای بیشتری به کشورهای یکدیگر داشته باشند.
 
وی پیشنهاد کرد 2 معاون وزیر از سوی دو کشور برای پیگیری همکاری های اقتصادی معرفی شوند.
سون کونگ با اشاره به امضای مجدد یادداشت تفاهم مشترک شیلاتی بین دو کشور که پیش از این در سال 2009 نیز امضا شده بود، تصریح کرد: کنترل کیفیت محصولات کشاورزی، قرنطینه بهداشتی و قرنطینه های دامی و نباتات بین دو کشور باید در اسرع وقت نهایی و اجرایی شود.
وی گفت: ایران با توجه به جذابیت های گردشگری، درآمد سالیانه بالا و سایر ظرفیت های اقتصادی و جمعیت 80 میلیونی، از ظرفیت های بالایی برای توسعه همکاری های اقتصادی و تجاری با ویتنام برخوردار است.
 
این مقام مسئول ویتنامی تصریح کرد: ویتنام در دوران رشد و توسعه خود به سر می برد و به همین منظور نیازمند مصالح ساختمانی، نفت و انرژی ارزان ایران است و در زمینه های سیمان، آلومینیوم و بوکسیت می توانند مکمل همدیگر باشند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11248 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير بازدید: 2083 ساعت: 11:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
2 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
3 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
4 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
6 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
9 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سفیدکننده های طبیعی دندان سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهو...

  مسکن ،میگرن را تشدید می کند یک متخصص مغزواعصاب گفت:زنان 15 درصد بیشتر از مردان...

  غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ پایگاه خبری لقمه: برای استفاده از زعفران در تهیه غذا باید روش‌های دم کردن زعفران را بلد باشید.
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
آشنایی با میان‌وعده‌های مناسب دانش آموزان میوه‌ها و سبزیجات تازه و خشک‌شده، آب‌میوه‌های طبیعی، آجیل‌ها و تخمه‌ها، ساندویچ‌های خانگی، شیر و ... از جمله میان‌وعده‌های مناسب برای دانش‌آموزان است.
کدام آبمیوه باعث کاهش وزن می شود مصرف میوه و سبزی برای حفظ سلامت بسیار مفید است زیرا عملکرد مناسب اعضای کلی بدن را حفظ می کند. سبزی و میوه را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد اما آب میوه خاصیت بیشتری دارد.