کیفیت گیلاس ایران، برتر از گیلاس ترکیه و آمریکاست


پایگاه خبری لقمه: شمیرانات- شهردار لواسان گفت: کیفیت گیلاس ایران، برتر از گیلاس ترکیه و آمریکاست و رتبه نخست جهان را دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علی مرادی شامگاه یکشنبه در سومین جشنواره گیلاس شهرستان شمیرانات که با حضور سید حسین هاشمی، استاندار تهران، عزت الله خان محمدی، فرماندار شمیرانات، محمد علی طهماسبی، معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی، محمد علی وکیلی نماینده مجلس شورای اسلامی و جمعی دیگر از نمایندگان مجلس و روسای ادارات و نهادهای شهرستان شمیرانات برگزار شد، طی سخنانی گفت:ما افتخار میزبانی مردم خوب استان تهران را داریم.

 
وی افزود: هر اتفاق خوبی که در لواسان رخ داده مرهون حمایت های مسئولین استان تهران و همدلی مسئولین شهرستان شمیرانات و شهر لواسان بوده است.
 
شهردار لواسان گفت: این جشنواره به مدت ۳ شب در شهر لواسان و حاشیه دریاچه سد لتیان و در مسیر رودخانه جاجرود برگزار می شود، میزان تولید گیلاس در جهان حدود ۱۸ میلیون تن است. ترکیه جایگاه نخست، آمریکا دوم و ایران جایگاه سوم را دارد و پس از آن ایتالیا و اسپانیا در جایگاه‌های چهارم و پنجم دنیا قرار گرفته‌اند و شمیرانات رتبه نخست تولید گیلاس در کشور را دارا است.
 
مرادی کیفیت گیلاس ایران را برتر از گیلاس ترکیه و آمریکا دانست و گفت: بررسی های کارشناسان نشان دهنده کیفیت برتر گیلاس ایران در جهان است.
 
بر اساس این گزارش بیش از ۱۰ هزار نفر در مراسم شب افتتاحیه سومین جشنواره گیلاس شهرستان شمیرانات حضور داشتند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11262 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۶ تير بازدید: 1918 ساعت: 9:08 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذاهایی که در حال انقراض هستند/ بی توجهی به برندسازی غذای ایرانی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
2 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
3 برگزاری هشتمین جشنواره سمنو در پایتخت سمنوی ایران ۱۴۰۱ يکشنبه ۳۰ بهمن
4 جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر ۲۲ تیرماه برگزار می شود ۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
5 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
6 دوازدهمین جشنواره ملی رسانه های دیجیتال برگزار می شود ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
7 فراخوان تور عکاسی «خوشه» منتشر شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
8 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
9 جشنواره عکس خوشه می‌تواند جریان سازی اجتماعی کند ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
10 سومین جشنواره عکس خوشه هدفمند است ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ خرداد
11 حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا گوشت کبابی خطرناک است؟ بهترین روش برای پختن گوشت در وهله اول بخارپزکردن، ...

  خواص کاکائو را بشناسید نتایج بررسی های متعدد نشان می دهد، کاکائو برای حفظ...

  بهترین روش نگهداری و خواص توت فرنگی توت فرنگی می‌تواند استرس را از شما دور کند، ادرار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طعم‌هایی كه امروزمان را خراب كرد یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك می‌زد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده می‌شد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه می‌رفتیم و اولین جایی كه سراغش را می‌گرفتیم «بوفه مدرسه» بود.
همه پنیرهای محلی ایران را بشناسید سطح توقع پنیری ما، دیگر از پنیر دانمارکی و لیقوان به شدت بالا رفته و با این تنوع پنیری، حتی سر در آوردن اینکه هر کدام به چه کاری می آید کمی پیچیده شده. پنیرخورهایش می گویند بعضی از پنیرها علاوه بر مصرف صبحانه یا عصرانه، مصرف غذایی هم دارند.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.