روح الله مهدی نژاد رئیس مرکز روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی شد


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان میراث فرهنگی در حکمی روح الله مهدی نژاد کیاسری را به سمت رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی این سازمان منصوب کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در حکم علی اصغر مونسان به مهدی نژاد آمده است:
«نظر به شایستگی، تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان منصوب می شوید.


گستردگی و فرابخشی بودن حوزه فعالیت سازمان، اقتضا می کند که ملت شریف ایران اسلامی از برنامه ها، اقدامات و عملکردها مطلع و برای تعالی و تکامل بیشتر در جریان امور قرار گیرند.


برقراری تعامل و ارتباط دوسویه با فعالان رسانه ای سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، همچنین فرهنگ سازی در حوزه های سه گانه فعالیت سازمان، برنامه ریزی، سامان دهی و مدیریت فعالیت های تبلیغاتی و رسانه ای، اطلاع رسانی و انعکاس دقیق و صحیح فعالیت های سازمان و مستند سازی چندرسانه ای از اهم وظایفی است که انتظار می رود با ارتباط مستمر با شورای اطلاع رسانی دولت و تعامل سایر حوزه ها و بهره گیری از توان کارشناسی و همکاری کارکنان در راستای تحقق مأموریت ها و اهداف سازمان محقق شود.


توفیق شما را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و فرهنگ و هنر کشور عزیزمان ایران با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از درگاه حضرت حق خواستارم.»
مهدی نژاد پیش از این مدیر روابط عمومی منطقه آراد کیش در زمان ریاست مونسان بوده است.


پیش از این نیز محمد محب خدایی معاون سابق گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش به سمت معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مننصوب شده بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 11778 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ شهريور بازدید: 2814 ساعت: 6:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 «گولاچ» نان ویژه سمنانی‌ها در شب‌های قدر ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۴ فروردين
4 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
5 عملکرد دولت سیزدهم در سرمایه گذاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ شهريور
6 تجارت خارجی از سقوط آزاد تا صعود بی‌سابقه ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ شهريور
7 میراث بحران بدهی روحانی به روایت آمار ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
8 تجارت خارجی از سقوط آزاد تا صعود بی‌سابقه ۱۴۰۱ سه شنبه ۱ شهريور
9 سیدعلیرضا آوایی: به حمایت از تولیدکنندگان اعتقاد دارم/لزوم بهینه سازی سامانه های الکترونیک به همراه نیروی انسانی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۲ فروردين
10 افتتاح پروژه های تامین آب شیرین از خلیج فارس برای کرمان ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۴ آبان
11 برگزاری جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با ریاست روحانی ۱۳۹۹ يکشنبه ۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ایبوپروفن در شیر! تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ...

  شایع‌ترین علامت زخم معده چیست؟ یک فوق تخصص گوارش گفت: شایع‎ترین علامت زخم معده، ...

  غذاهای نذری تا چند روز قابل نگهداری اند؟ یک متخصص تغذیه با اشاره به مدت زمان نگهداری غذاهای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در مدرسه چه بخوریم؟ با توجه به نزدیک شدن فصل بازگشایی مدارس، مطلب زیر را که درباره بهداشت عمومی و بهداشت محیط در مدارس، تغذیه دانش‌آموزان و رعایت نکات بهداشت فردی از سوی دانش‌آموزان است، برایتان آورده‌ایم.
انقلاب علیه رژیم‌ های غذایی! بعضی افراد برای اینكه خیلی سریع و در مدت زمان كوتاهی لاغر شوند، به رژیم‌های لاغری غیرعلمی و نامتعادلی رو می‌آورند كه هر چند باعث كاهش وزن زیاد در مدت زمان كوتاه می‌شوند، ولی صدمات جبران‌ناپذیری بر سلامت بدن وارد می‌كنند. اما بعضی از عوارض هستند كه در هر رژیمی وجود دارند چون شخص تحت رژیم كمتر از نیاز بدن خود غذا می‌خورد، بنابراین بدن از دریافت بعضی از نیازهای ضروری خود در طول رژیم محروم می‌شود.
آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟ پایگاه خبری لقمه: لیمو عمانی یک ماده غذایی رایج در بیشتر آشپرخانه‌های عربی و آسیایی است که دارای فواید فوق‌العاده‌ای برای سلامت جسم است.
20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی کسانی که به ضعف حافظه دچارند،‌ بهتر است همه روزه هفت مثقال کشمش سیاه، ناشتا بخورند و نیز سه تکه زنجبیل که در عسل خوابانده‌اند (زنجبیل پرورده) با کمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند.