روح الله مهدی نژاد رئیس مرکز روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی شد


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان میراث فرهنگی در حکمی روح الله مهدی نژاد کیاسری را به سمت رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی این سازمان منصوب کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در حکم علی اصغر مونسان به مهدی نژاد آمده است:
«نظر به شایستگی، تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان منصوب می شوید.


گستردگی و فرابخشی بودن حوزه فعالیت سازمان، اقتضا می کند که ملت شریف ایران اسلامی از برنامه ها، اقدامات و عملکردها مطلع و برای تعالی و تکامل بیشتر در جریان امور قرار گیرند.


برقراری تعامل و ارتباط دوسویه با فعالان رسانه ای سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، همچنین فرهنگ سازی در حوزه های سه گانه فعالیت سازمان، برنامه ریزی، سامان دهی و مدیریت فعالیت های تبلیغاتی و رسانه ای، اطلاع رسانی و انعکاس دقیق و صحیح فعالیت های سازمان و مستند سازی چندرسانه ای از اهم وظایفی است که انتظار می رود با ارتباط مستمر با شورای اطلاع رسانی دولت و تعامل سایر حوزه ها و بهره گیری از توان کارشناسی و همکاری کارکنان در راستای تحقق مأموریت ها و اهداف سازمان محقق شود.


توفیق شما را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و فرهنگ و هنر کشور عزیزمان ایران با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از درگاه حضرت حق خواستارم.»
مهدی نژاد پیش از این مدیر روابط عمومی منطقه آراد کیش در زمان ریاست مونسان بوده است.


پیش از این نیز محمد محب خدایی معاون سابق گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش به سمت معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مننصوب شده بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 11778 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ شهريور بازدید: 3006 ساعت: 6:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 «گولاچ» نان ویژه سمنانی‌ها در شب‌های قدر ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۴ فروردين
4 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
5 عملکرد دولت سیزدهم در سرمایه گذاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ شهريور
6 تجارت خارجی از سقوط آزاد تا صعود بی‌سابقه ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ شهريور
7 میراث بحران بدهی روحانی به روایت آمار ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
8 تجارت خارجی از سقوط آزاد تا صعود بی‌سابقه ۱۴۰۱ سه شنبه ۱ شهريور
9 سیدعلیرضا آوایی: به حمایت از تولیدکنندگان اعتقاد دارم/لزوم بهینه سازی سامانه های الکترونیک به همراه نیروی انسانی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۲ فروردين
10 افتتاح پروژه های تامین آب شیرین از خلیج فارس برای کرمان ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۴ آبان
11 برگزاری جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت با ریاست روحانی ۱۳۹۹ يکشنبه ۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۴۴ درصد مرگ و میرهای افراد با تغذیه ناسالم مرتبط است پایگاه خبری لقمه: پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبو...

  آیا کنترل «دیابت نوع یک» با رژیم‌غذایی ممکن است؟ پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید دریافتند که مواد...

  ایام امتحان قهوه نخورید، اضطراب می‌آورد یک روانشناس اظهار داشت: استرس دانشجویان به هنگام گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كشور را به خطر انداخته است.
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
«آردگیز گردانی» آیین سنتی هرمزگانی ها در نیمه شعبان «آردگیز گردانی» از آیین های سنتی در استان هرمزگان است که براساس آن ذوستداران اهل بیت(علیهم السلام) در شب میلاد امام زمان(عج الله تعالی فرجه الشریف) برای سلامتی آن حضرت، نذورات توزیع می کنند.
صبحانه، ناهار یا شام؟ کدام را حذف کنیم؟! وعده های غذاییبه طور کل در علم تغذیه در مورد یک وعده غذایی صحیح صحبت نمی‌شود و در مورد الگوی خوراکی صحیح صحبت می‌شود.