روح الله مهدی نژاد رئیس مرکز روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی شد


پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان میراث فرهنگی در حکمی روح الله مهدی نژاد کیاسری را به سمت رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی این سازمان منصوب کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، در حکم علی اصغر مونسان به مهدی نژاد آمده است:
«نظر به شایستگی، تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان منصوب می شوید.


گستردگی و فرابخشی بودن حوزه فعالیت سازمان، اقتضا می کند که ملت شریف ایران اسلامی از برنامه ها، اقدامات و عملکردها مطلع و برای تعالی و تکامل بیشتر در جریان امور قرار گیرند.


برقراری تعامل و ارتباط دوسویه با فعالان رسانه ای سه حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، همچنین فرهنگ سازی در حوزه های سه گانه فعالیت سازمان، برنامه ریزی، سامان دهی و مدیریت فعالیت های تبلیغاتی و رسانه ای، اطلاع رسانی و انعکاس دقیق و صحیح فعالیت های سازمان و مستند سازی چندرسانه ای از اهم وظایفی است که انتظار می رود با ارتباط مستمر با شورای اطلاع رسانی دولت و تعامل سایر حوزه ها و بهره گیری از توان کارشناسی و همکاری کارکنان در راستای تحقق مأموریت ها و اهداف سازمان محقق شود.


توفیق شما را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و فرهنگ و هنر کشور عزیزمان ایران با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید از درگاه حضرت حق خواستارم.»
مهدی نژاد پیش از این مدیر روابط عمومی منطقه آراد کیش در زمان ریاست مونسان بوده است.


پیش از این نیز محمد محب خدایی معاون سابق گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش به سمت معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مننصوب شده بود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 11778 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ شهريور بازدید: 3214 ساعت: 6:38 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 با قهوه پیری خوشایندتری داشته باشید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
2 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 «گولاچ» نان ویژه سمنانی‌ها در شب‌های قدر ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۴ فروردين
5 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
6 عملکرد دولت سیزدهم در سرمایه گذاری ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ شهريور
7 تجارت خارجی از سقوط آزاد تا صعود بی‌سابقه ۱۴۰۱ يکشنبه ۶ شهريور
8 میراث بحران بدهی روحانی به روایت آمار ۱۴۰۱ شنبه ۵ شهريور
9 تجارت خارجی از سقوط آزاد تا صعود بی‌سابقه ۱۴۰۱ سه شنبه ۱ شهريور
10 سیدعلیرضا آوایی: به حمایت از تولیدکنندگان اعتقاد دارم/لزوم بهینه سازی سامانه های الکترونیک به همراه نیروی انسانی ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۲ فروردين
11 افتتاح پروژه های تامین آب شیرین از خلیج فارس برای کرمان ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۴ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای مفید برای حفظ سلامت كلیه‌ها پزشكان تاكید دارند، مراقبت از كلیه‌ها به اندازه مر...

  فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعم فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعمفراموش نكنید گ...

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ضررهای مصرف زیاد چای سیاه نوشیدن یک فنجان چای داغ پس از یک روز پرمشغله می تواند خستگی را از تن درآورد. قرن هاست که از این نوشیدنی داغ و آرام بخش، برای آرام کردن ذهن و بدن استفاده می شود.
رژیم غذایی برای عضله ای شدن شكم یکی از مواردی که باعث می‌شود تا افراد از ادامه رژیم‌های غذایی خودداری کنند یا هر وقت اسم رژیم به گوششان رسید فرار کنند این می‌باشد که این افراد تا به حال به صورت علمی و اصولی اقدام به تنظیم رژیم نکرده‌اند بلکه به صورت یکباره هر آنچه در سبد غذایی شان بوده حذف کرده‌اند و شوکی بسیار بزرگ را به مغز خود وارد کرده اند که سبب نفرت و ترس از رژیم شده است.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
چطور سایز شکم خود را کوچک کنیم؟ در دنیای پیشرفته امروز هر روز یک روش به عنوان روش لاغری شکم معرفی می‌شود و با معرفی روش‌های جدیدتر، شیوه‌های قدیمی‌تر به کل فراموش می‌شوند.