صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اینفوگرافیک
>
ویتامین دی ؛ فواید و شیوه های جبران کمبود آن
ویتامین دی ؛ فواید و شیوه های جبران کمبود آن
پایگاه خبری لقمه: یکی از ویتامینهای لازم برای بدن و از ویتامینهای محلول در چربی است، که به رشد و استحکام استخوانها کمک میکند.و کمبود این ویتامین باعث پوکی استخوان در کهنسالی میگردد.
شما هم می توانید
در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :ایرنا
کد:
11842
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
بازدید:
2777
ساعت:
11:18 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
۱۴۰۴ جمعه ۱ شهريور
2
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3
تاثیر ویتامین B۳ در کاهش خطر مرگ ناشی از کبد چرب
۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
4
اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی
۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
5
توصیه هایی برای مصرف کنندگان وارفارین
۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد
6
خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین
۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
7
ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند
۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
8
خواص درمانی لبو را بدانید
۱۴۰۱ چهارشنبه ۷ دي
9
در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟
۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
10
آشنایی با خواص گوشت بلدرچین برای طبع های سرد
۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
11
کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است
۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آیا "استرس" باعث گرسنگی شما میشود؟
شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی ...
تلخی مرض قند را با آموزش شیرین كنید
لقمه: این شعار جهانی اتفاقا در كشور ما مصداقهای خ...
با این 10 غذا پوستتان پیر می شود
تابهحال فکر کردهاید که چرا پس از چندین روز تعطیل...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
افزایش میل و قدرت جنسی با مصرف این سبزی
نشستن در جوشانده شنبلیله، جهت درمان ورم، چسبندگی و ترشحات رحمی، نرمكردن رحم سفت و ورمهای سفت آن، بازكردن دهانه رحم و تسهیل زایمان و دفع جفت، مفید است. همچنین شنبلیله سبب افزایش میل و قدرت جنسی میشود.
یک پرس دستمال کاغذی، ناهار مدل های معروف دنیا!
یک پرس سالاد کاهو، چند برش هویج با یک بشقاب دستمال کاغذی! این وعده غذایی مدل هایی است که سالهاست عکس شان روی جلد مجله مد و زیبایی ووگ منتشر می شود.
کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانیها دچار اضافه وزن و چاقی
رییس پژوهکشده غدد درونریز و متابولیسم کشور ضمن اشاره به عوامل خطر موثر در بیماریهای متابولیک، نسبت به کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور هشدار داد.
گوجه های بنفش به چه کار میآیند؟
دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است