راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو


پایگاه خبری لقمه: لوبیا پلو یک غذای ایرانی است و خیلی خوش خوراک است لوبیا پلو گاهی همراه با سالاد شیرازی یا ماست و خیار، خورده می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ،  لوبیا پلو یک غذای ایرانی است و خیلی خوش خوراک است ما در این مطلب رازهای خوشمزه تر شدن لوبیا پلو را به شما آموزش میدهیم


1ـ گوشت لوبیا پلو به اندازه کمی کوچکتر از قیمه خورش خرد کنید و همراه با پیازداغ کاملاً‌ سرخ کنید.
 
2ـ پیازداغ لوبیا پلو بهتر است نگینی خرد شود.
 
3ـ لوبیا باید تازه و ترد باشد و نخ آن گرفته شود و از لوبیای غیر مرغوب استفاده نشود.
 
4ـ اندازة خرد کردن لوبیا بستگی به سلیقه دارد و از یک‌و نیم تا 4 سانت می‌توان خرد کرد.
 
5ـ از لوبیای خرد شده نیز می‌توانید استفاده کنید برای فریز کردن لوبیا باید ابتدا آن را در آب جوش ریخته و بعد از یکی دو جوش آب‌کش کرده و بعد از خنک شدن فریز کرد.
 
6ـ برای گوشت لوبیاپلو می‌توانید از کوفته‌ریزه و یا قیمه سینه مرغ نیز استفاده کنید.
 
8ـ ادویه پلویی شامل دارچین،‌ تخم‌گشنیز، زیره سبز، پودر کاری یا هر نوع ادویه‌ای که مورد علاقه باشد و می‌توانید استفاده کنید.
 
9ـ رنگ و طعم لوبیاپلو با زعفران و با رب کم خیلی خوش طعم می‌شود و طعم واقعی لوبیا تحت تأثیر رب قرار نمی‌گیرد(یک‌بار امتحان کنید)
 
10ـ اگر می‌خواهید لوبیا پلو شما رنگ قرمز بیشتری داشته باشد بهتر است از گوجه‌فرنگی پوست کرده و تخم‌گرفته خرد شده استفاده کنید و از رب استفاده نشود.
 
11ـآب روغن را روی آب‌کش برنج بدهید چون از چسبیدن برنج به هم که در برنج‌های مخلوط زیاد اتفاق می‌افتد جلوگیری می‌کند.
 
12ـ قابلمه برنج از گنجایش آن کمی بزرگتر باشد که اندازه پلو مخلوط را داشته و برنج خوب دم بکشد و کال دم نماند.
 
13ـ موقع ریختن زعفران روی برنج باید دقت کنید در جاهایی که کفگیر زده‌اید برای خارج شدن بخار برنج زعفران نریزید چون مستقیماً به ته‌دیگ می‌رود و باعث سوختن ته‌دیگ برنج می‌شود.
 
14ـ لوبیاپلو را با گوشت چرخ‌کرده سرخ شده و مقداری هویج پخته ریز و سرخ شده می توانید.درست کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 11977 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر بازدید: 5771 ساعت: 1:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
2 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
3 قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
4 ‌قیمت جهانی حبوبات و گرانی در ایران ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ بهمن
5 ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون ۱۴۰۰ جمعه ۳ ارديبهشت
6 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
7 واردات ۶۷۰ میلیون دلار لوبیای سویا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
8 قرص جادویی برای کاهش وزن وجود دارد؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
9 منبع سرشار از آهن را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ آذر
10 طرز تهیه پوره لوبیا؛ خوراک لوبیای مکزیکی ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
11 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8توصیه برای حفظ جوانی و زیبایی بعضی مواد غذایی تنها برای سیر شدن و لذت بردن خورده...

  منظم خوردن؛ درمان چاقی مفرط نوجوانان نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف روزی ۵وعده ...

  ایام امتحان قهوه نخورید، اضطراب می‌آورد یک روانشناس اظهار داشت: استرس دانشجویان به هنگام گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بعد از 40 سالگی شکم نیاوریم؟ دکمه‌ی شلوارتان به این راحتی‌ها بسته نمی‌شود؟ هر روز احساس می‌کنید که پیراهنتان تنگ‌تر می‌شود؟ معنی‌اش این است که شکمتان در حال بزرگ شدن است.
اختلالات رفتاری در کودکان با این نوشیدنی‌ها خانواده‌ها سعی کنند از همان سنین کودکی به شدت از دادن نوشابه به فرزندانشان جلوگیری کنند و دوغ را جایگزین آن نمایند.
تورم مالیات غیرمستقیم است/نسبت بین مالیات و خدمات‌دهی دولت باید رعایت شود پایگاه خبری لقمه: عضو اتاق تهران با بیان اینکه تورم، مالیات غیرمستقیم است، گفت: باید به جای افزایش نرخ، چتر مالیاتی را گسترش داد تا تمامی بخش‌ها زیر چتر مالیات قرار بگیرند و عدالت مالیاتی پیاده شود.
7 نکته برای غذا خوردن در رستوران پایگاه خبری لقمه: فرقی نمی‌کند که در یک فست‌فود غذای مختصری بخورید و یا در یک رستوران بزرگ شام میل کنید؛ لازم است که منو را با دقت بخوانید به ویژه اگر طرفدار تغذیه‌ی سالم هستید و به غذایتان اهمیت می‌دهید.