تخفیف خرید مرغ و گوشت برای هیات‌های عزاداری


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام اعلام کرد که هیچ مشکلی برای تامین گوشت قرمز و مرغ مورد نیاز در ماه محرم وجود ندارد و به هیات‌های مذهبی، مساجد و تکایا تخفیف داده می‌شود و آنها می‌توانند هر کیلوگرم گوشت مرغ منجمد را ۵۷۰۰ تومان و گوشت قرمز منجمد را به صورت مخلوط ۲۳ هزار تومان بخرند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، علیرضا ولی در گفت‌وگویی، اظهار کرد: طی روزهای گذشته قیمت گوشت مرغ کاهش پیدا کرده و عرضه به شدت افزایش یافته است؛ به گونه‌ای که متوسط قیمت این محصول در کشور به صورت شیرین پک شده و آماده طبخ، کیلویی حدود ۶۹۰۰ تومان بوده و در میدان بهمن به پایین تر از ۶۰۰۰ تومان رسیده است.

 
وی افزود: تدابیر سیاست گذاران بخش کشاورزی این بوده که در زمان افزایش مصرف محصولات پروتئینی که در همین ایام است، عرضه گوشت قرمز و گوشت مرغ به حدی برسد که با افزایش قیمت مواجه نشویم و مردم بتوانند نیازمندی خود را به راحتی تامین کنند، چرا که در این دهه نه تنها ایام محرم و زمان بازگشایی مدارس آغاز شده است، بلکه با زمان بازگشت حاجیان از مکه نیز همزمان شده؛ بنابراین تقاضا بیشتر از حد معمول است.
 
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام ادامه داد: گوشت مرغ گرم به اندازه کافی در اختیار مردم قرار دارد و اگر در مناطقی عرضه کمتر از نیاز باشد به همه اداره‌های پشتیبانی استان‌ها اعلام کرده‌ایم از ذخایر خود استفاده کنند و حتی در ایام تعطیل نیز برای عرضه گوشت قرمز و گوشت مرغ حضور داشته باشند.
 
ولی گفت: در زمینه‌ی گوشت قرمز با بازار آرام و ثبات نسبی مواجه هستیم و واردات گوشت قرمز به صورت گرم همچنان ادامه دارد؛ به گونه‌ای که در حال حاضر در همه میادین میوه و تره بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و مراکز منتخب عرضه گوشت قرمز انجام می‌شود و در استان‌هایی مانند اصفهان، قم، البرز، زنجان، یزد، آذربایجان شرقی، مازندران و غیره نیز با توجه به بالا بودن تقاضا عرضه گوشت گرم ادامه پیدا کرده است.
 
وی با بیان این که گوشت قرمز منجمد در همه استان‌ها توزیع شده و آماده عرضه است، اظهار کرد: قیمت گوشت قرمز گرم آسیای میانه کیلویی ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان و قیمت گوشت قرمز گرم استرالیایی نیز کیلویی ۳۳ هزار تومان است که البته برای هیات‌های مذهبی در ایام ماه مبارک تخفیف نیز قائل شده‌ایم و آنها می‌توانند با مراجعه به شرکت پشتیبانی امور دام و یا مراکزی که از سوی این شرکت اعلام شده است، معرفی نامه خود را ارائه و به نسبت نیاز خود گوشت قرمز را تهیه کنیم.
 
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام با بیان این که هیات‌های مذهبی می‌توانند از گوشت قرمز و گوشت مرغ که به صورت منجمد ذخیره سازی شده است نیز استفاده کنند، اعلام کرد: قیمت گوشت مرغ منجمد کیلویی ۵۷۰۰ تومان و قیمت گوشت قرمز منجمد به صورت مخلوط کیلویی ۲۳ هزار تومان بوده که از کیفیت بالایی برخوردار است.
 
ولی تاکید کرد: طی ۱۰ سال اخیر هیچ گاه قیمت گوشت مرغ و بازار این محصول تا این حد با نوسانات پایین و کم روبه‌رو نبوده است و حتی در هفته‌های اخیر که قیمت این محصول افزایش یافت هیچ گاه به قیمت‌های گذشته نرسید و از ۸۲۰۰ تومان فراتر نرفت و هم اکنون از قیمت تمام شده این محصول پایین‌تر است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11980 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر بازدید: 1973 ساعت: 3:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
5 قیمت روز دام و طیور؛ از جوجه یک‌روزه تا دام سنگین ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
7 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
8 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
9 دلیل کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
10 اجازه صادرات مرغ مازاد صادر شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
11 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  واقعیت‌هایی تلخ در مورد چای شیرین درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچ...

  استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی...

  تاثیر مصرف تخم مرغ های غنی شده با اسید چرب امگا 3 بروی چربی ها و فشار خون پایگاه خبری لقمه: بالا بودن لیپید خصوصا بالا بودن ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا باید دور هم غذا بخوریم؟ بچه که بودیم، جمعه‌ها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره می‌نشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمه‌سبزی مستمان می‌کرد.
استقلال اقتصادی و امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: مطالعات و بررسی‌های نشان دهندۀ این حقیقت است كه اقتصاد كشور بنا به علل گوناگون، از عدم تعادل‌های متنوع و متعددی رنج می‌برد. این امر، منجر به گسترش فقر، نابرابری اجتماعی، طبقاتی شدن جامعه، بیكاری و استقراض خارجی شده است. در این نوشتار برآنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم كه آیا مبانی اقتصادی قانون اساسی باعث به وجود آمدن این عدم تعادل‌هاست؟
چطور سایز شکم خود را کوچک کنیم؟ در دنیای پیشرفته امروز هر روز یک روش به عنوان روش لاغری شکم معرفی می‌شود و با معرفی روش‌های جدیدتر، شیوه‌های قدیمی‌تر به کل فراموش می‌شوند.
سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرانه واردات غذا در ایران ۲۰۰ دلار بوده در حالی که این عدد در برخی کشورها بالغ بر ۲ میلیون دلار است.