سخنگوی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با لقمه خبر داد:
تاثیر مذاکره با نانوایی‌ها و قنادی‌ها برای کاهش مواد مضر سلامت


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت از انجام مذاکراتی با برخی اصنافی که گاهی اوقات محصولات مضر تولید می‌کند خبر داد.

«دکتر ایرج حریرچی» قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سخنگوی این وزارتخانه در پاسخ به پرسش خبرنگار پایگاه خبری لقمه درباره ارتباط وزات بهداشت و اتحادیه اصنافی مثل رستوران‌ها و قنادی‌ها که تولیدات شان می‌تواند گاهی اوقات مضر شناخته شود، چه اندازه است تا تغییراتی در این تولیدات پدید آید؟ توضیح داد: وزارت بهداشت کنش‌گری‌هایی را در ارتباط با سازمان‌ها و اصنافی که زیرمجموعه‌اش محسوب می‌شوند، داشته است؛ برای مثال ما با صنف نانوایی‌ها صحبت‌هایی داشته‌ایم و قرار شده که نمک نان‌ها را کاهش دهند. همچنین با تولیدکنندگان غذاهای بسته‌بندی مثل نوشابه و نوشیدنی‌ها مذاکراتی داشته‌ایم و پیشنهاد داده‌ایم که مقدار شیرین کننده‌های آنها را کاهش دهند و امثال اینها.

 

وی در مورد اینکه آیا این مذاکرات در روند بهبود سلامت مردم موثر بوده یا خیر، گفت: بسیار موثر بوده است، همچنان که کاهش نمک در نان‌ها، کاهش مواد شیرین کننده در نوشیدنی‌ها و کاهش مصرف روغن‌های مضر در برخی فرآورده‌های غذایی و قنادی‌ها را شاهد بوده‌ایم.

 

گفت‌وگو: محمدصالح حجت‌الاسلامی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 12004 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۴ مهر بازدید: 2000 ساعت: 1:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
2 مهلت ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی ۱۰ روز تمدید شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۱ خرداد
3 واکنش سازمان مالیاتی به پیشنهاد اصناف برای تمدید ۱۰ روزه مهلت ارائه اظهارنامه عملکرد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳۰ خرداد
4 انتخابات هیات‌ رئیسه اتاق بازرگانی ایران فردا برگزار می‌شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
5 سیدجواد ساداتی از وزارت کشاورزی برکنار شد/ انتصاب سرپرست ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ فروردين
6 انجام روزانه ۴۰۰ میلیون تراکنش بانکی در شاپرک ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ دي
7 فاکتور خرید ملاک تشخیص گران‌فروشی محصولات شب یلدایی ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۸ آذر
8 اعلام مصوبات جلسه ۴ تیر ستاد ملی مقابله با کرونا/ تزریق دوز چهارم واکسن ۱۴۰۱ شنبه ۴ تير
9 افزایش قیمت لوازم خانگی از اول تیرماه ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۹ خرداد
10 زمان استفاده از چاه‌های کشاورزی نباید در پیک مصرف باشد ۱۴۰۱ جمعه ۲۷ خرداد
11 اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌...

  خونریزی معده در مردان شایع‌تر است خون‌ریزی از مجرای گوارشی یکی از شایع‌ترین مشکلاتی ...

  چرا مردان باید میوه های توت مانند مصرف کنند؟ محققان اظهار کرده اند که خوردن توت فرنگی ها، توت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی های حرام در رستوران های تهران چه می کنند؟ تهران پر از رستوران های رنگارنگ است.رستوران هایی که با نام فرانسوی، ایتالیایی، مکزیکی، چینی و مغولی هر روز در جای جای تهران افتتاح می شوند و برای مطرح کردن خود علاوه بر دکوراسیون های عجیب و غریب گاه به سرو انواع غذا های عجیب و غریب نیز روی می آورند ، غافل از این که خوردن این غذاها در کشور اسلامی مجاز است یا خیر؟
شخصیت خود را با مواد غذایی شکل دهید یافته های جدید علمی دانشمندان نشان می دهند که مواد غذایی می توانند در دستگاه گوارش واکنش هایی ایجاد کنند که باعث تغییرات روحی در انسان می شود و بر شخصیت انسان تاثیر می گذارد .
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.
افراد پرتحرک نیاز به ویتامین D بیشتری دارند/خطر شکستگی استخوان‌ها باپایگاه خبری لقمه : به گفته پژوهشگران، افراد فعال و پرتحرک به منظور کاهش احتمال خطر شکستگی استخوان به میزان ویتامین D بیشتری نیاز دارند.